Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני בספק עד כמה הם היו ברייס.

קודם כל מדובר ב-2 מכוניות בכלל לא משופרות,.

אתה יודע, לא חייבים מכוניות משופרות כדי להרוג אדם.

-CUPRA כתב שניתן לערוך גם תחרות עם סובארו שנת 85, באותה מידה שהסובארו שנת 85 לא משופרת היא עדין תהרוג כל בן אדם כאשר תתנגש בו במהירות.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אחת אוקטביה והשניה טולדו? זה הטיעון שלך לזה שהם לא עשו תחרות...? :shock:

אפשר לעשות תחרות גם עם סובארו DL ופיאסטה שנת 85.

לא,אני מכיר פשוט את הנהג הפוגע ונסעתי איתו כמה פעמים והוא בחיים לא עובר את ה120 קמ"ש,גם כשנסענו כמה מכוניות לת"א כולם עברו את ה-120 הוא לא עלה מה-120,ותאמין לי שהאוטו שלו יכול לתת הרבה יותר מ-120 במיוחד בכביש הזה.

זה כביש שכולם מרביצים בו מעל המותר,אם תנהגו עליו בלילה אתם תראו ש-70 קמ"ש זו מהירות מגוכחת לכביש,בלי שרוצים עוברים שמה את ה-70 במיוחד עם מכוניות חדשות,בנוסף אני מאמין שהם נסעו פשוט על 100-120 אחד ליד השני ובגלל זה חשבו שזה רייס,שני הנהגים לא כאלו שידעו לדבר מול שוטרים,לשוטר יהיה קל להוציא ממנו שזה היה רייס ולסגור מהר יותר את התיק,לפי מה שהבנתי הנהג הראשון חתך את האופנוע,ואז הנהג הפוגע לא ראה אותו כי לא שמר מרחק,לא הצליח לבלום ונתקע בו.

פשוט כואב לי הלב עליו,אתם לא מבינים באיזה ילד מדובר,נדיר.

פורסם

אתה עונה על דברים ברורים,בטח שזה בא מגירוי תוך מוחי,לא של מחשב הרכב או מוח הגיר האוטומטי,אלא אותו חלק הנמצא במוח האדם,אני לא מבין,כל דיבור בנושא זו הכללה ?

תשפר מה שבא לך סע לבקעת הירח ותתחיל שם,אבל לא תעשה את זה כי לא מביטים בך,כי זה יקר לך לנסוע לשם,כי אף אחד לא רואה,אז מה הפתרון ? נחשת נכון !!! אייקאה,או נוקיאה,או האחוריים של אצטדיון רמת גן,או השד יודע איפה,העיקר שיהיו בסביבה הרבה ילדים ומכוניות בצפיפות.

הייתי עד לפחות ל4 מקרים במקומות שציינתי כולל התהפכות אחת,אבל יש מי ששומר עלינו מלמעלה.במקרה של הקטנוע בירושלים נכשלו בשמירה מלמעלה.

פורסם

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3881954,00.html

"

במשטרה עדכנו את החשד הראשוני, והסבירו שלא מירוץ אלא עקיפה מסוכנת הובילה לפגיעה ברוכב האופנוע. אחד הנוסעים ברכב הפוגע סיפר ל-ynet שהנהג הבחין באופנוע ממרחק קצר ולא הספיק לבלום "

היה לי די ברור שזה לא היה מירוץ.

פורסם

אני מעוניין לספר לכם על שיחה שהתנהלה אתמול בבוקר אצלי במשרד עם מישהי שיושבת לצידי.

עלתה טענה לדעתה שאופנועים זה מסוכן כי הם יותר חשופים, עובדתית זה נכון, אין ויכוח.

אך מסקנתה מהטענה היא שצריך לאסור רכיבה על דו-גלגלי בישראל, לא כי הרוכבים על הפנים, אלה כי לא ניתן לחנך קהל כה רב (דו-גלגלי, מכוניות, הכוונה לכולם) לנהוג כשורה ולכן החלש תמיד יפגע, במקרה הזה, הרוכב.

נדלק לי פיוז בתוך שניה והדם בעבע לי במוח RED HOT!

הסיבה היא בעצם, שהיא מציעה לבטל לי את חופש הבחירה לבחור בדו-גלגלי ככלי רכב לגיטימי.

השיחה נגמרה באותו הרגע כי עדיף לא לדבר איתי כשאני עצבני :roll:

הבוקר לאחר החדשות האלה ומספר הטוקבקים שמבקשים לאסור את האופנועים החלטתי לחזור ולדון איתה, ולהציג את דברי, תוך כדי שאתם דנים כאן.

קודם כל אומר, שאני מעודד מהתגובות כאן, אחרי הכל, לא כולנו פראי אדם.:lol:

עמדתי בנידון היא כזו, והיא ארוכה, אז היו סבלניים וקשובים:

אדם נולד עם יכולת ללכת, או מקסימום לרוץ, ויש לו מוח ממציא המצאות.

בינהם הומצאה המכונית, או בקיצור כלי התחבורה.

אך לנצח גופו יהיה פגיע, ולנצח יהיו הרוגים (500 הרוגים בשנה או יותר אינם כוללים אך ורק רוכבים, אלה בעיקרם יושבי מכוניות).

אני טוען שזוהי זכות לנהוג, זכות ולא חובה.

אנו מקבלים אלינו את הזכות הזו לאחר שהפנמנו את האחריות הכרוכה בה.

האחריות מורכבת כך:

בין משתמשי הדרך קיימים הולכי רגל פגיעים החוצים את הכביש, רוכבי אופניים הרוכבים באופן חוקי ולגיטימי בכביש כאשר המדרכה אינה מספקת את הצורך, ורוכבי דו-גלגלי, זאת מנקודת מבטו של נהג המכונית.

מנקודת המבט של נהג המשאית נכנסים לרשימת החלשים גם נהגי המכוניות.

זוהי זכות בסיסית לבחור באיזה כלי רכב הנך מעוניין להשתמש, ולא לפסול את הזכות הזו על סמך היותו של כלי רכב קטן יותר ופגיע יותר מאחר על בסיס הקביעה ש"יהיה קשה לחנך ציבור שלם וקל יותר להפחית כלי תחבורה חלשים".

אני רוצה את הזכות לבחור לרכב על דו גלגלי, על אף הסיכון שבו, כי את הבחירה הזו אני עשיתי בשביל עצמי כי זהו עדיין עולם חופשי.

אין לומר "אסור דו-גלגלי כי הוא חלש ופגיע ממני".

יש לומר: "אני בחרתי לנהוג?

אך קיימים חלשים ממני במפת התחבורה ועלי להפנים שזו זכותם להשתמש בדרך כפי שזו זכותי."

אחרי הפנמה זו, צריך לבחור אם לקחת את הזכות לנהוג או שלא.

תוך כדי השיחה עלתה דוגמה על רוכב טרקטורון צעיר ללא רישיון שנהרג מהתהפכות הטרקטורון וגם כלפיו עמדתה הייתה זהה.

"שיאסרו טרקטורונים, זה מסוכן" היא אמרה.

ואני אומר שישנם מעט חקלאים שבוחרים להשתמש בטרקטורון לעבודה, ומספר אנשים המבקשים לטייל בשבילים עם הטרקטורון ביום שבת, ועוד מספר אנשים המבקשים לעסוק בספורט מוטורי הקשור לטרקטורונים. ואת יתר העוסקים שמתפרנסים מכל אלה.

לאסור את השימוש בטרקטורונים כי ילד שנהיגתו עליו אינה חוקית (לפני גיל רישיון) והוריו היו מספיק טיפשים לרכוש לו אותו?

באמת לאסור?

וביום שכל אלה יוצאו מהחוק, ועדיין נספור כ-500-600 הרוגים בשנה על הכביש, נאסור את המכונית?

או שברגע זה אנו מבטלים את זכות הבחירה?

יוחזרו סוסים וכרכרות לאלתר?

נאסור את רוכבי האופניים, וחציית כבישים ע"י הולכי רגל?

או שכולם מעתה נוסעים במכונית משפחתית לבנה לעבודה והביתה, ובליל שבת לעשות קידוש משפחתי.

פרט לכך, אל תעשו כלום.

אין לכם זכות לבחור מה לעשות עם עצמכם!

לשמחתי, שיחה רגועה ומנומקת הסבירה את הדברים, וראיתי בעיניה את ההבנה וההסכמה סוף סוף:

יש לי, ג'אלאד, את הזכות לבחור בכלי רכב בעל שני גלגלים ופגיע יותר.

ועליה לכבד את הזכות שלי ולדעת, ולקחת את האחריות שאני עלול להיהרג כתוצאה מפעולה שלה, או שלי בכביש.

גם כשאני נוהג ברכב, וזה לא מעט, אני לוקח בחשבון שקיימים חלשים ממני בכביש.

אני בוחר לנהוג כפי שהמוח האנושי שלנו הצליח להמציא לנו את הדרכים לעשות זאת.

כפי ששמתם לב, טענתי החמורה היא למטקבקים בכתבה (ולבעלי הדעה החוזרים על עצמם) שביקשו לאסור אותנו. וגם כשהתאונה הייתה ללא יכולתו של רוכב הקטנוע (זכרונו לברכה) להציל את עצמו בדעתם הם נשארו.

"הם מתחרים בכביש ואי אפשר לחנך אותם? אתה אל תיסע על דו-גלגלי בגללם!".

אופנוען

פורסם
,לפי מה שהבנתי הנהג הראשון חתך את האופנוע,ואז הנהג הפוגע לא ראה אותו כי לא שמר מרחק,לא הצליח לבלום ונתקע בו.

פשוט כואב לי הלב עליו,אתם לא מבינים באיזה ילד מדובר,נדיר.

נתקע בו?

נסה דרס אותו

באמת בחור נדיר, אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם אפס נסיון על הכביש, אבל הם מרשים לעצמם לא לשמור מרחק, לנהוג במהירות גבוהה ממה שמתירה הדרך ומאפשרים התנאים וגם לצאת לעקיפה שאין להם שום שדה ראייה.

אכן, בחור נדיר.

[לצערי - לא כל כך נדיר, בכל זאת, בתוך עמי אני חי]

מקווה שייקבל כלא או עונש מרתיע אחר. לצערי בארץ שלנו לומדים רק בכוח.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

כמה מפתיע... צעירים...

צריך לחתוך להם את הביצ*ם מטומטמים,לא חסר עוד מתלהבים כמוהם בכל עיר שדופקים פתיחות ב2 בלילה כי הם חושבים שאין אף אחד,גם כאן באשדוד זה תופעה ידועה בכביש החוף, ומספר פעמים גם מכרים שלי וחברים שלי השתתפו בזה וכמה פעמים רבתי איתם על זה למרות שגם אני נגררתי לזה פעם אחת שקיבלתי את האוטו של דודי למשמורת שהוא היה בסופ''ש.

אני זוכר שבסוף הכביש לפני הכיכר הגדולה של תל חי (מי שאשדודי בטוח מכיר) ב2 בלילה קפצו לי איזה 2 נערים והייתי כבר בשלבי האטה אבל עדיין על 80+ יש להם מזל שקלטתי אותם מרחוק איכשהו אם לא שניהם היו עכשיו בתוך האנדרטה של הכיכר והחלקים שלהם מפוזרים בכל מקום.

לדעתי לא להשאיר כבישים כאלה פתוחים ללא פיקוח כי זה תמיד איזור מועד לפורענות,צריך לאורך כל כביש כזה פתוח שאנשים רק מתפתים להדביק שם את הגז לרצפה ב2 בלילה דווקא שם להכניס איזה 2 מצלמות.

חוץ מזה אין לי שום הצעות,כנראה שמישהו צריך להסביר יותר טוב לצעירים בימנו כמה הכביש זה לא משחק.

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

עזבו,רק עכשיו שאני מכיר את הדברים מיותר קרוב אני מבין שטעיתי לגבי הפורום,דעות שלא מתבססות על דברים,סטיגמות ועוד הרבה שטויות.

כל השנאה כל הליסינג,התיפייפות נפש הזאתי הספיקה לי.

"באמת בחור נדיר, אני לא מכיר הרבה אנשים שיש להם אפס נסיון על הכביש, אבל הם מרשים לעצמם לא לשמור מרחק, לנהוג במהירות גבוהה ממה שמתירה הדרך ומאפשרים התנאים וגם לצאת לעקיפה שאין להם שום שדה ראייה.

אכן, בחור נדיר.

[לצערי - לא כל כך נדיר, בכל זאת, בתוך עמי אני חי]

מקווה שייקבל כלא או עונש מרתיע אחר. לצערי בארץ שלנו לומדים רק בכוח"

אני מכיר הרבה בני נוער,אבל הרבה מאוד ולא רק בני נוער שלא שומרים מרחק.

אם היית טיפה משכיל במוח הקטן שלך היית מבין שהתשובה שלך נמצא בראש שלך,"אפס ניסיון על הכביש",מה זה הרי ניסיון? כיצד

צוברים ניסיון? תתחיל לעשות ש.ב לא מתכוון לפתוח פה מגילות.

הנהג הפוגע לא עקף.

היו בסה"כ 2 נהגים: הראשון נסע בנתיב הימיני ואחריו הנהג הפוגע.

הנהג הראשון הבחין באופנוע בנתיב שלו,עבר לנתיב שמאלי ומאחוריו נשאר הנהג הפוגע בנתיב הימיני,כתוצאה מכך של אי שמירת מרחק הוא לא הבחין באופנוע,בקושי הצליח לבלום ופגע בו.

ומתי יבינו פה אנשים שעונשים זה לא מרתיע אנשים?

אכיפה אכיפה אכיפה,זו הדרך היחידה להרתיע אנשים ולא קנסות ועוד כמה שטויות.

כביש שאנשים נוהגים בו מהר? שימו מצלמות.

עוקפים בפס לבן? תשימו ניידת בתדירות גבוה יותר.

חולגי-לתיכוניסטים אסור לבלות? אסור להנות?

ההתנשאות שלך לא מגעילה אותך כבנאדם? אתה לא נגעל מעצמך?

פורסם

אני חושב שחלקכם כאן ממהרים לשפוט, כאשר אף אחד מכם לא היה בתאונה ולא ראה כיצד היא קרתה. בהתחלה אמרו שהיה מדובר ב"מירוץ" - זה התבדה. אולי בהמשך תגלו שהקטנוע בלם בעוצמה ולא השאיר מספיק מרווח בטחון לנהג מאחוריו?

תאונות קורות לא רק לנהגים צעירים ומופרעים או לנשים זקנות - תאונות קורות גם לאנשים נורמטיביים שיודעים לשפוט בצורה נכונה את היכולות שלהם. אף אדם לא מסוגל לחשב בראש את כל התרחישים האפשריים ברגע ספציפי. חוץ מיוסי, אף אחד מאיתנו גם לא מכיר את הנהג הפוגע ולא יודע איך הוא באמת נוהג ביום יום. אני חושב שהנטייה בפורום לקפוץ למסקנות מיידיות ש"מגיע לו" פשוט מוטעת.

פורסם
נתקע בו?

נסה דרס אותו

אני הייתי אומר רצח אותו. הוא ידע מה הוא עושה, וידע גם על ההשלכות שעלולות להיות אפילו שבאותו רגע זה לא היה בראש סדר העדיפויות שלו.

פורסם
אני חושב שחלקכם כאן ממהרים לשפוט, כאשר אף אחד מכם לא היה בתאונה ולא ראה כיצד היא קרתה. בהתחלה אמרו שהיה מדובר ב"מירוץ" - זה התבדה. אולי בהמשך תגלו שהקטנוע בלם בעוצמה ולא השאיר מספיק מרווח בטחון לנהג מאחוריו?

תאונות קורות לא רק לנהגים צעירים ומופרעים או לנשים זקנות - תאונות קורות גם לאנשים נורמטיביים שיודעים לשפוט בצורה נכונה את היכולות שלהם. אף אדם לא מסוגל לחשב בראש את כל התרחישים האפשריים ברגע ספציפי. חוץ מיוסי, אף אחד מאיתנו גם לא מכיר את הנהג הפוגע ולא יודע איך הוא באמת נוהג ביום יום. אני חושב שהנטייה בפורום לקפוץ למסקנות מיידיות ש"מגיע לו" פשוט מוטעת.

זה כרגע נבדק,יש סיכוי גם שהאופנוע עמד באמצע הכביש/נתן בלימה פתאומית(ללא סיבה מוצדקת),אם יודיעו על אחד משניהם אל תתפלאו.

GOLF,תחשוב על נער בן 17 שרק הוציא רישיון,למידת נהיגה ה"מקצועית" ביותר שהוא למד זה עם המורה נהיגה.

לא חובב רכב ולכן לא מתעמק,רואה ברכב כעזר להגיע ממקום A למקום B(תתפלא,יש אנשים כאלה).

לאחר שנה של רישיון עם 0 תאונות,ללא הרבה ניסיון והבנה/השערה מה המעשים יכולים לגרום,הבחין טיפה מאוחר בנהג אופנוע,הוא יצא במטרה להרוג אותו? הוא התכוון?

לאחר התאונה הנהג הפוגע ירד עם דמעות בעיינים,תפס את הנפגע ובדמעות התחנן שיתעורר,הוא היה שרוי בהלם ולא דיבר כשעה לאחר שהמקרה קרה,הוא עד עכשיו בחצי הלם,הוא לא יודע מה הוא עשה ובקושי הבין מה קרה.

ועכשיו הייתי רוצה שתספר לי סיפור אחד(עדיף 2) אישיים שלך,על תאונה שעשית שבאשמתך(אם אתה בנאדם כזה וותיק אני בטוח שיש לך).

פורסם

הכביש הזה ידוע לשמצה מהימים ששירתי ליד פסגת זאב.

שהייתי חוזר לבית הייתי רואה כמה נהגים שאוהבים ללחוץ בגשר של עוזי נרקיס, אני אישית תפסתי טרמפ ממחסום חיזמא עם נהג שנסע בגשר הזה על 140 קמ"ש.

וברזומה של הכביש הזה יש כמה תאונות.

הפתרום האידאלי, כמו בכביש בגין ששמו בו מצלמות ושם נוהגים רגוע למרות שהכביש הזה מאוד פתוח.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
אני לא מבין איך לעזאזל אפשר להתחרות בכביש הזה. הוא יחסית צר ואין המון מקום לטעויות. אנשים חסרי אחריות.

את הודעה הזאת צריך למחוק, משתמע ממנה כי עם השעה 3 בבוקר והכביש ריק והוא רחב ויש לו 3 נתיבים אז זה בסדר להתחרות. חסר אחריות הוא מי שמתחרה במקום שלא מיועד לכך, בין עם הכביש מאפשר כך או לא.

אין לי בעיה עם הדיעה שלך ואני אפילו מסכים איתה,

אבל מה שאתה עושה נקרא הכללה, לא כל מי שנכלל בקטגוריה הזאת מתנהג כמו הברברים האלה.

אני באופן אישי עם 230 סוסים במנוע ונוסע יותר רגוע מאמא שלי שיש לה רנו קליאו שנת 92'. אז איך אתה מסביר את זה?

זאת אומרת שלא הרכבים או השיפורים הם הגורם לתאונה אלא הנהגים.

תתפלא כמה נהגים עם רכבים משופרים נוסעים הכי רגוע בעולם כי אין להם מה להוכיח לאף אחד,

הם יודעים שהאוטו שלהם מהיר והם לא צריכים לפצות על שום חסך מול ילד מתלהב עם הליסינג של אבא.

אז בשביל מה אתה צריך להשקיע עשרות אלפי שקלים ב230 סוסים שלך? ולא מסתפק במאזדה ליסינג?

הרי ברור מאליו שמגיע הרגע שבו יש חשק, או שנתקעת בפקק ואתה "משלים פערים" בכביש ע"י ה230 כ"ס שלך.

כאחד שרק היום עבר טסט על אופנוע, (מזל טוב לי אבל בלי קשר) גם במהלך הטסט כמעט והורידו אותי אנשים ממהרים, אין תרבות נהיגה בארץ וזה לא משנה עם זה אופנוען או נהג משאית.

אני ממשיך לדגול בדעה שלי, נהג שנוהג כמו מטורף ינהג ככה גם במשאית וגם באופנוע, לנו פה בפורום יש דעה על כל אחד, נהגי משאיות לחוצים וממהרים, מוניות עצבניות, אופנוענים חותכים, ואולי תנסו יום אחד לקרוא את שירשורי הנאצה על בעלי הרכבים ב"פול-גז" ואז תבינו שאנחנו לא תמימים. ושאני אומר אנחנו אני מתכוון לנהגי הרכבים.

אבל זה ברור שרובכם נוהגים כמו שצריך ומצייתים לחוקים, אבל שיש אנשים שנוהגים כמו משוגעים הם מוציאים שם רע לכל נהגי כלי כזה או אחר.

נהג זהיר נזהר גם עם תיתן לו לנהוג במשאית וגם עם "תלביש" אותו על אופנוע ליטר, זה הכל עניין של חינוך ולא קשור לכלי ולמגבלותיו, מירוץ אפשר גם בסמי טריילר וגם אופנוע ליטר יכול לנסוע לאט יותר מ50 סמ"ק, הנהג הוא המחליט.

• תוכן חדש...