Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5908 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חבל שאתם לא מבינים את הנקודה שניסיתי להציג,יהיה יותר ברור.

מה שקרה אתמול יכול לקרות לכל אחד פה,אף אחד לא עולה לכביש במטרה להרוג(אלא אם כן הוא שתוי וכו'),אף אחד לא מתכוון להרוג.

מי שנהג אי פעם בחייו על הגשר המדובר יכול להבין ש-100 קמ"ש היא לא מהירות מהירה ביחס לתנאי הדרך.

ענישה לא תעזור פה,היא לא באמת תצליח להרתיע מישהו,אנשים ימשיכו לנסוע על 100 בלי לשמור מרחק.

אם הנער הזה עכשיו ישב בכלא,הוא ישב בכלא וזה לא יעזור בכלל,פעם הבאה שהוא יעלה לכביש(אם הוא יעלה) תאמינו לי שהוא יהיה נהג זהיר מאוד,ישיבה בכלא רק יכולה לדרדר נער שכזה,להרוס לו את העתיד וכו'.

אומנם לא הבעתי צער עבור ההרוג,אבל די ברור שיש לי צער מלא כלפי ההרוג ומשפחתו.

אכיפה כמו שצריך כגון מצלמה בכביש שכזה וצריך לחייב כל בנאדם בעל רישיון לעבור קורס נהיגה מתקדמת,אני בטוח שמה שקרה אתמול,לא היה קורה.

עריכה:

falou הטיעון הזה לא נכון,לאחר דיבור עם אחד מהנערים שהיה בתוך הרכב הפוגע זה בדיוק מה שקרה:

לא היה מירוץ ולא היתה תחרות,שני הרכבים נהגו במהירות של כ-100 קמ"ש.

אופנוע-1.

רכב של החבר-2.

רכב פוגע-3.

1,2,3 נסעו בנתיב הימיני,2 ראה שמלפניו יש אופנוע ועבר לנתיב השמאלי,בגלל ש-3 לא שמר מרחק הוא לא ראה בזמן את האופנוע והתנגש בו.

הרכב הפוגע חשב שהרכב של החבר עבר סתם לנתיב השמאלי,הוא לא ידע שיש מלפניו אופנוע.

• תגובות 86
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

falou הטיעון הזה לא נכון,לאחר דיבור עם אחד מהנערים שהיה בתוך הרכב הפוגע זה בדיוק מה שקרה:

אני לא יודע מה נכון, כתבתי מה שאמר השוטר (וגם ציינתי זאת).

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

יוסי עזריה, מה שאתה לא מבין בכל הסיפור הזה הוא שאף אחד לא חושב שהנהג הפוגע קם בבוקר ואמר לעצמו "אני אסע כמו מטורף על הכביש". אני מאמין לך שזה קרה בטעות ובעיקר בגלל חוסר ניסיון. מה שאתה צריך להבין זה שמבחן התוצאה הוא שקובע כאן. העובדה שמישהו נהרג אומרת שהנהג הפוגע ביצע עברה חמורה מאוד, והוא צריך להיענש. הוא לא יכול לתלות את חוסר הניסיון שלו בזה. אם אין לו ניסיון הוא היה צריך להיזהר יותר, זה הכל.

ובאמת שחבל לי עליו, לא רק בגלל העונש שהוא יקבל, אלא בגלל שכל חייו הוא יחיה עכשיו עם הידיעה שהוא אחראי למותו של מישהו. אבל הרבה הרבה יותר חבל לי על האופנוען שנהרג.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

http://www.mynet.co.il/articles/0,7340,L-3880590,00.html

חשוב שתקראו את הדיון הזה.

הפתרון לדעתי של 90% מהתאונות בארץ: קורס נהיגה,אנשים משלמים אלפים בשביל רישיון,מה שילמדו ב-700 שקל ביום אחד,יהיה יותר מועיל ממה שהם לומדים מהשיעורי נהיגה.

הקורס הזה הופך אותך מ"נהג" ל"נהג טוב",חד משמעית.

לא חסר נהגים בכביש שבחיים לא למדו נהיגה ונוהגים בדיוק כמו נהגים רגילים אחרים בכביש.

שיכשירו יותר מורים ופשוט יחייבו את כולם לעבור את הקורס הזה.

sronis,זה שהוא צריך להענש זה ברור לי,השאלה כיצד להעניש אותו,לא כל ענישה תהיה נכונה לגביו.

פורסם

אם הנער הזה עכשיו ישב בכלא,הוא ישב בכלא וזה לא יעזור בכלל,פעם הבאה שהוא יעלה לכביש(אם הוא יעלה) תאמינו לי שהוא יהיה נהג זהיר מאוד,ישיבה בכלא רק יכולה לדרדר נער שכזה,להרוס לו את העתיד וכו'.

אחת ממטרות הענישה היא הרתעה.

לא תעניש - אז נהגים אחרים יינהגו בקלות דעת וייסכנו את סביבתם.

עם כל הצער שבדבר - אין כאן מקום להקלות, אם ייקבע בית משפט שהוא אשם, הוא צריך לשלם את מלוא המחיר.

פורסם

אני ימנע מלהגיב על רמת נהיגה בארץ ועל דברים כדומה,אני לא רשאי לדבר על זה לדעתי, אין באפשרותי לשנות כלום בנוגע לזה(|רק במחשבותיי), לכן ארצה להביע צער עמוק על חייו של הגבר שנהרג, לדעתי התבזבזו חייו לשווא, מקווה למען משפחתו שתהיה חזקה ברגעים קשים שכאלה,אני לא יכול להבין את הכאב שהם חווים אבל בהחלט לנסות מפה להתפלל למען כל רוכבי אופנועים ,קטנועים,אופניים ומכוניות וכל כלי רכב,שיחשבו רגע לפני ההנעה איך הם הולכים לנהוג, ויחשבו פעמיים אם לבצע את הנסיעה , אבל זאת מחשבה שלי שכנראה קיימת רק בחלומות , שכול אחד ינסה להפיק לקח משלו לגבי המקרה הזה ויראה איך הוא יכול לשפר את אופן הנהיגה שלו ובכלליות את תפיסת העולם שלו ואולי מצבנו ישתפר בטיפה.

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
אז בשביל מה לשפר?

עכשיו אתה שואל שאלת תם... למה לשפר? כי אתה יכול. בשבילי רוב השיפורים הם בשביל לשפר את חוויית הנהיגה ולאו דווקא בשביל להשתולל. אבל באמת שזה כבר דיון לשרשור אחר.

פורסם
אחת ממטרות הענישה היא הרתעה.

לא תעניש - אז נהגים אחרים יינהגו בקלות דעת וייסכנו את סביבתם.

עם כל הצער שבדבר - אין כאן מקום להקלות, אם ייקבע בית משפט שהוא אשם, הוא צריך לשלם את מלוא המחיר.

הרתעה? :lol:

את מי זה ירתיע בדיוק?

איך ירתיע?

מה עושים בשביל להרתיע?

בוא נגיד שהוא יקבל כלא 7 שנים(הריגה 7 שנים גג לא?)

יודיעו על זה בחדשות עוד חודש,כמה זמן כבר יקדישו לזה בחדשות(אם יקדישו)?כמה רואים חדשות? כמה יראו בדיוק את הקטע הזה? כמה התייחסו לזה ברצינות? כמה ירתעו?

אני מבטיח לך שאולי ירתעו 100 אנשים גג ליומיים.

בשביל שעונש ירתיע צריך לפרסם אותו,לפרסם מקרים בהם נהג עשה X וקיבל Z..בחדשות וכו'.

ולא חסר נהגים הרבה יותר גרועים בשביל להרתיע.

פשוט בדיחה,להרתיע תרשו לי :lol:

פורסם

עם כל הכבוד לדעות שלך יוסי עזריה שאני קראתי אותן כאן ומכבד אותן, ולדעתי התגובות שלך עם הסמיילי לא נראות לי במקום,בכל זאת אחרי הכל שכחת פרט שולי שבן אדם מת ולהתחיל להפוך שרשור זה ללעשות צחוק מעוצמת ההרתעה שכנראה אין לך שום מושג כמה שזה משפיע, אז בבקשה תאפק את עצמך לפני שדיון זה יהפוך לבדיחה אחת גדולה.

תודה רבה

''גם דברים פשוטים יכולים להיות טובים'' - אביה בת ה-10

CBR600RR-sold

z-750-crashed

wrx run by ecutek-sold

פורסם
חבל שאתם לא מבינים את הנקודה שניסיתי להציג,יהיה יותר ברור.

מה שקרה אתמול יכול לקרות לכל אחד פה,אף אחד לא עולה לכביש במטרה להרוג(אלא אם כן הוא שתוי וכו'),אף אחד לא מתכוון להרוג.

מי שנהג אי פעם בחייו על הגשר המדובר יכול להבין ש-100 קמ"ש היא לא מהירות מהירה ביחס לתנאי הדרך.

תגיד לי מה אתה מבלבל את המח הגשר הזה ברוחב של שני מכוניות בדיוק בלי שוליים וללא תאורה ראוייה, לסוע שם 70 זה פשע אתה אומר לי 100, בגלל אנשים כמוך יש במדינה שלנו הרוגים, אתה בדיוק עונה לפרופיל של נהג עבריין ואני בטוח שהגיל שלך לא עובר את ה 19.

ענישה לא תעזור פה,היא לא באמת תצליח להרתיע מישהו,אנשים ימשיכו לנסוע על 100 בלי לשמור מרחק.

שוב הניסוח שלך נשמע כמו של נהג עבריין שמחפש תירוצים להכשיר את העבריינות שלו כדי להמשיך לעשות מה שאתה רוצה על הכביש, ענישה לא תעזור?? אולי נתקן לו את האוטו ונחזיר אותו לכביש כדי שילמד לנהוג יותר טוב?? :x תהרוס לו את העתיד?? אתה שומע את מה שאתה אומר!! הבנדאם הרג!! מה עם העתיד של ההרוג?

אם היה נשוי מה עם העתיד של ילדיו??

הבחור עבריין נהג על 100 המקום של 70 כתוצאה מזה הוא הרג אופנוען, אין ולו טענה אחת לטעון לטובתו של הנהג הוא עבריין ומקומו במוסד לעבריינים שם הוא ילמד איך לכבד את האחר.

אומנם לא הבעתי צער עבור ההרוג,אבל די ברור שיש לי צער מלא כלפי ההרוג ומשפחתו.

אכיפה כמו שצריך כגון מצלמה בכביש שכזה וצריך לחייב כל בנאדם בעל רישיון לעבור קורס נהיגה מתקדמת,אני בטוח שמה שקרה אתמול,לא היה קורה.

בשביל מה מצלמה, נהג טוב יודע בדיוק איפה תנאי הדרך מאפשרים נסיעה בטוחה ואיפה צריך להזהר יותר,

קורס נהיגה מתקדמת לא יציל אותך ממצב של טמטום.

עריכה:

לא היה מירוץ ולא היתה תחרות,שני הרכבים נהגו במהירות של כ-100 קמ"ש.

אופנוע-1.

רכב של החבר-2.

רכב פוגע-3.

1,2,3 נסעו בנתיב הימיני,2 ראה שמלפניו יש אופנוע ועבר לנתיב השמאלי,בגלל ש-3 לא שמר מרחק הוא לא ראה בזמן את האופנוע והתנגש בו.

הרכב הפוגע חשב שהרכב של החבר עבר סתם לנתיב השמאלי,הוא לא ידע שיש מלפניו אופנוע.

נ.ב אתם מבינים עכשיו מדוע אני כרוכב אופנוע צריך לשלם יותר לביטוח חובה, בגלל שיש נהגים חארות על הכבישים.

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם

אני לא בא בכלל להביע דיעה לגבי המקרה הנ"ל אבל אני לעולם לא יעשה רשיון על אופנוע פה בארץ.

יצא לי יותר מדי פעמים לראות רוכבי אופנוע שבלי שעשו דבר מצאו את עצמם שכובים על הכביש (במקרה הטוב) או בבית לויות

במקרה הרע.הנהג הישראלי הרי יודע הכל יותר טוב מכולם והא יודע גם לנהוג וגם להתכתב עם כל העולם באייפון/סלולרי וכו' וכו'

אז נכון שגם ברכב אתה יכול לשבת ברמזור ולעשן סיגריה בנחת ופתאום אידיוט שהתעסק אלוקים יודע במה נכנס בך בעוצמה מאחורה (קרה לי עצמי) אבל מקדם ההגנה שלך הוא עצום לעומת אופנוע מסכן

חבר,אתה חופר

פורסם
הרתעה? :lol:מה מקומו של הסמיילי הזה? נהקג בנאדם ואתה כותב בסמיילי

את מי זה ירתיע בדיוק? נהגים כמוך שמתייחסים בסלחנות לעבריין

איך ירתיע? תדע שאתה עלול לשבת בכלא

מה עושים בשביל להרתיע?נשלול לך את הרישיו

בוא נגיד שהוא יקבל כלא 7 שנים(הריגה 7 שנים גג לא?)

יודיעו על זה בחדשות עוד חודש,כמה זמן כבר יקדישו לזה בחדשות(אם יקדישו)?כמה רואים חדשות? כמה יראו בדיוק את הקטע הזה? כמה התייחסו לזה ברצינות? כמה ירתעו?

אני מבטיח לך שאולי ירתעו 100 אנשים גג ליומיים.

בשביל שעונש ירתיע צריך לפרסם אותו,לפרסם מקרים בהם נהג עשה X וקיבל Z..בחדשות וכו'.

ולא חסר נהגים הרבה יותר גרועים בשביל להרתיע.

פשוט בדיחה,להרתיע תרשו לי :lol:

אז מה אתה רוצה שנעשה לו שנרים אותו על כיסא ונחגוג לו יומולדת

"הסטטיסטיקה הרשמית חושפת כי נהגי מכוניות ותנאי כביש בעייתיים, הם הגורמים לחלק משמעותי מתאונות הדרכים הקטלניות ב-2010 בהן היו מעורבים רוכבי דו-גלגלי". ynet

פורסם
נ.ב אתם מבינים עכשיו מדוע אני כרוכב אופנוע צריך לשלם יותר לביטוח חובה, בגלל שיש נהגים חארות על הכבישים.

קראתי,קראתי,לא מאמין לך.

וכן ההרתעה במדינה הזאתי היא בדיחה,בדיחה שאתם חושבים שזו הדרך להרתיע,וזה יותר עצוב מבדיחה.

בזכות ההרתעות האלה אנשים ממשיכים לנסוע מהר,לא לשמור מרחק,לעקוף בפס לבן,ממש יופי.

פורסם

אז לפי מה שכתבת אני מבינה שהצעתך שכל מי שהורג כאשר הוא נוהג ברכב לא צריך לשבת בכלא ולשלם על מעשיו וזה "לא יעזור כלל".

"יכל להרוס לו את העתיד".

הנהג הזה להזכירך לקח חיים של אדם, המעט שמערכת המשפט יכולה לעשות היא לשפוט למצות עימו את הדין ולהושיב אותו מספר שנים טובות בכלא.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם
קראתי,קראתי,לא מאמין לך.

וכן ההרתעה במדינה הזאתי היא בדיחה,בדיחה שאתם חושבים שזו הדרך להרתיע,וזה יותר עצוב מבדיחה.

בזכות ההרתעות האלה אנשים ממשיכים לנסוע מהר,לא לשמור מרחק,לעקוף בפס לבן,ממש יופי.

זה גם מה שהחבר שלך חשב לפני שקרה מה שקרה. מעניין מה תהיה דעתו אם תשאל אותו עכשיו (רמז, היא לא תהיה דומה לשלך). אם עוד לא החכמת, זה הזמן לשינוי תפיסה.

• תוכן חדש...