Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב לכולם.. הרכב המדובר הוא מיצובישי גאלאנט שנת 2001 דגם ספורט.

ישנן כמה בעיות שהייתי שמח לפתור ולפני שאפתור אותם במורשה רציתי לקבל הכוונה לגבי התקלות

אז קודם כל הבעיה הראשונה היא כאשר המזגן דולק דקות ספורות אחרי שהרכב הונע ואני מסובב הגה יש חריקה דיי חזקה,

אני אשמח לדעת מה הבעיה.. אולי רצועה יבשה או משהו כזה?

בעיה נוספת נגרמת כאשר אני מסובב את ההגה לצד שמאל (שהרכב בתנועה לא משנה באיזו מהירות)

עם תוספת גז אני שומע רעש מאיזור הגלגל הימני, חשבתי אולי על גומיה או משהו שם;

אני לא יודע למה להשוות את הרעש שנגרם מאיזור הגלגל הימני.

ועוד אחת קטנטנה שלא קשורה למנוע אלא לחשמל כנראה:

הכפתור שמדליק את הפנסי ערפל הקדמיים מדליק אותם, אבל לא מכבה אותם משום מה.. בשביל לכבות את הפנסי ערפל אני

צריך לכבות את האורות לגמרי ולפתוח אותם מחדש, אני לא מאמין שזו בעיה של מגעים כי להדליק אין שום בעיה אבל לכבות יש בעיה.

אני אשמח לקבל עזרה מכל מי שמבין\עוסק בתחום או קרה לו גם משהו דומה 8)

תודה רבה והמשך לילה טוב.

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

אז קודם כל הבעיה הראשונה היא כאשר המזגן דולק דקות ספורות אחרי שהרכב הונע ואני מסובב הגה יש חריקה דיי חזקה,

אני אשמח לדעת מה הבעיה.. אולי רצועה יבשה או משהו כזה?

תודה רבה והמשך לילה טוב.

בדקת אם חסר שמן הדראולי "שמן הגה" ?

פורסם
רצועה של המשאבת ה"כ והמזגן משותפת ולכן ככל שתיצור עליה עומס היא תחליק כי היא יבשה או שלא מתוחה מספיק.

תודה רבה על התגובה,

על זה בדיוק חשבתי.. הפתרון הוא להחליף רצועה אני מניח?

מה הקשר לשאר הבעיות יש מישהו שיוכל לתת מענה בבקשה?

Alfa Romeo 159ti 3.2 Manual 2008

Arcticat DVX400 2008

פורסם

צריך לבדוק את הרצועה אם היא יבשה אז להחיף, אם היא תקינה אז רק מתיחה קלה עד שהרעש יפסיק וזהו.

לגבי פנסי הערפל, יתכן ויש טעות בחיבורים, ממסר שמתחמם ונתפס או משהו כזה.

• תוכן חדש...