Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שוטרים בתוך ניסאן אלמרה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8111 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום ביציאה מתל-אביב נסעתי במקביל לאיזו וולבו, עשינו קצת רייסים קלילים כאלה מרמזור לרמזור, סתם בתור חימום. באיזשהו שלב אחרי רמת-אביב אני קולט שהוולבו פתאום בולם, עשיתי כמוהו ולא ראיתי כלום חוץ מאיזה ניסאן אלמרה חדשה כסופה, שנראתה תמימה למדי ונסעה בנתיב האמצעי. היתה לי תחושה שאולי שהוולבו יודע משהו... למרות שלא ראיתי אף פעם שוטרים באלמרה.

חצי קילומטר אחרי זה אני רואה בצד השני של הכביש (ליד גלילות) 3 רכבים עומדים, ולידם עומד שוטר תנועה, אני עוקב אחריו ורואה אותו נכנס ומתיישב בתוך אלמרה חדשה כסופה!

אז תודה לוולבו, והזהרו מאלמרות.

חג שמח.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

לסיכום, אין כיום רכב שאיננו פוטנציאל לשוטרים....

מבחינתי כל רכב בצד הדרך הוא מצלמה, וכל יפנית חדשה יחסית בצבעים לבן-כסף מצויידת בוואסקר. (90 אחוז מהמכוניות על הכביש כיום?)

חבל שלא משקיעים את המשאבים האלה בלחימה בטרור :twisted:

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

רוצים פיתרון?סעו כחוק ולא תיהיה לכם שום סיבה לפחד מניידות מוסוות...ביצוע "רייסים"בכביש ציבורי הוא גם לא חוקי וגם מסוכן.מספיק אנשים שילמו בחייהם על המישחקים המטופשים האלו,שעל אחת כמה וכמה מיתבצעים בעיר.סעו בזהירות וחג שמח!

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

:mm_yeah: לפרחי

סו פקינג וואט אם יש אלמרה עם שוטרים בתוכה...

יש גם פאג'רו קינג, קורולה, קרינה, מזדה 323, למי איכפת...

Howard Walker, Autocar: That rumble you're feeling is Ferry Porsche turning in his grave

פורסם
לסיכום, אין כיום רכב שאיננו פוטנציאל לשוטרים....

:twisted:

במיוחד כשאני רואה מדי פעם פיג'ו 505 87', מסתובבת ברחובות ומחפשת עבריני תנועה.

עמית

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם
רוצים פיתרון?סעו כחוק ולא תיהיה לכם שום סיבה לפחד מניידות מוסוות...ביצוע "רייסים"בכביש ציבורי הוא גם לא חוקי וגם מסוכן.מספיק אנשים שילמו בחייהם על המישחקים המטופשים האלו,שעל אחת כמה וכמה מיתבצעים בעיר.סעו בזהירות וחג שמח!

ידידי התמים (או המיתמם)...

בוא ואספר לך סיפור קטן. לפני 4 שנים הגעתי לרמזור, שבו הייתי צריך לפנות ימינה. במסלול הימני, ממש על הצומת עמדה מונית ודלת הנהג פתוחה. כמו כל בנאדם נורמלי עקפתי את המונית, וידאתי במראה שהיא עדיין עומדת, חזרתי ימינה ופניתי לאן שהייתי צריך. מיד אחרי הצומת עוצר אותי שוטר בטענה שפניתי ימינה מהנתיב האמצעי בניגוד לחוק. הסברתי לו על המונית - לא עניין אותו, וכמובן שהמונית בינתיים נסעה לדרכה. קיבלתי דוח. מאז, איבדתי אמון בדרדסים (האמת, עוד כסדרה מצויירת לא הייתי בטוח לגביהם). אני מתייחס אליהם היום כמו לפשע המאורגן - משתדל לא להתקל בהם כדי שהם לא יתעסקו איתי, כי כש"אלי מרקו" מחליט לגבות ממך פרוטקשן לא מעניין אותו שאתה בנאדם ישר. ה"רייסים" שעשיתי הם בסה"כ פתיחה ברמזור, מחוץ לעיר, כי אני והוולוו היינו ראשונים ברמזור. שום דבר מסוכן. לא שזה מעניין את ד"ר ואסקאר אם היה תופס אותי על 81 (כי עד תל-ברוך מותר רק 80). אני חושב שחובה להזהיר את הציבור מפני שוטרים שהם נטולי אבחנה, וחסרי יכולת או עניין להבדיל בין נהגים מסוכנים לנהגים שנמאס להם לשחק מחבואים עם דרדסים.

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

• תוכן חדש...