Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ניתק את הפלואנס שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מעל השקע של החשמל באוטו אפשר לשים מכסה עגול עם פתח עגול קטן בקצה שלו בקוטר של חוט חשמל, והמכסה הזה יהיה סגור עם מנעול ויוכל למנוע את הבעיה של ניתוקים..

ולפי דעתי ה160 ק"מ שהאוטו נותן מספיקים - כמה כבר נוסעים ביום אחד יותר מזה? וגם חצי שעה זה בכלל לא הרבה, בטח יהיה עמדות טעינה בקניונים, אז הולכים חצי שעה להסתובב קצת ויש סוללה, בכלל לא נורא. וזה רק בימים המיוחדים שצריך 300 ק"מ..

בטח גם יהיה טעינה ממש בזול שמה כי בזמן הזה תקנו דברים בקניון, זה יותר טוב מפרסומות :lol:

תחשבו בשביל לנסוע מהמרכז עד אילת כל מה שצריך זה חצי שעה בבאר שבע וחצי שעה קצת אחרי מצפה רמון. אז באוטו רגיל היה אפשר עם עצירה אחת ולא 2, אבל זה עדיף שהאוטו לא מזהם, לא צורך דלק, הרבה יותר פשוט מבחינה מכנית.. כל זה במחיר של עצירה נוספת בנסיעה של פעם בכמה שנים... אם גרים במרכז.

בקשר להחלפת סוללות המהירה - לא נראה לי שילך, כבר עכשיו רק הפלואנס תומכת בזה ולא נראה לי שימשיכו לייצר מכוניות כאלה. אבל לא צריך להספיד את בטר פלייס כי השקעים של טעינה מהירה יהיו שימושיים ביותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
באותו הנושא, בשביל מאות מכוניות כאלו יצטרכו לייצר הרבה יותר חשמל. וגם פה בסופו של דבר כל נושא הזיהום לא כלכך נחסך, או שאני טועה?

בשביל מאות - לא. בשביל מאות אלפים באמת יהיה צורך בתחנות ייצור חדשות

ולגבי נושא השרשור - בעיה הזאת כלל לא נראית לי בעיה, כי יסדרו את זה בפטנט כזה או אחר.

הבעיה האמיתית היא שעד אמצע 2011 לא יהיה שום זכר ממשי לפרויקט הזה. בינתיים כל מה שאגסי מחלק זה הבטחות.

פורסם

בטר פלייס מתכוונים לקנות חשמל בלילה כשהמחירים שלו נמוכים ולמכור אותו ביום כשהמחירים גבוהים. איך הם יאגרו את החשמל הזה לא ברור.

חוץ מזה, רשת הטעינה שלהם דואגת לויסות הזרם על מנת לא ליצור עומס יתר.

זה הכל בתיאוריה. מעשית נראה מה יהיה.

emotion of motion

פורסם
רנו מדברת על טעינה ישירה משקע ביתי. איך נועלים תקע בשקע ביתי?

למי שיש בית צמוד קרקע הוא באמת יכול להטעין ישירות אבל זה המיעוט,

הרוב גרים בבתי דירות ואין להם שום שקע חשמלי ליד הרכב, טעינה מחניית הבית היא בגדר בלוף שבטר פלייס מנסה למכור לציבור.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

בוויסות - הם מתכוונים לכך שייתכן שתחבר את המכונית לשקע שלהם, אבל היא לא תיטען כי באותו זמן יש תיעדוף לאזור אחר או

שהמערכת מנסה לחסוך עומס מרשת החשמל. כן - אפילו בטר פלייס מבטיחים מראש שלא בטוח שהמכונית תיטען מהר כמו שאתם

מצפים. נשמע מאוד מעודד :roll:

פורסם

אני חושב שבטר פלייס מכוונים ללקוחות ליסינג. אצל רוב הלקוחות האלה יש חניונים בהם הרכב עומד במשך יום העבודה. 9-10 שעות זה מספיק זמן בשביל שהרכב יטען. מה גם שהוא לא יצטרך להטען באופן מלא כל פעם כי רוב האנשים לא גרים 160 ק"מ מהעבודה.

השאלה מה קורה בסופ"ש. אם יש תחנות של החלפת סוללות אז סבבה. אבל מה אם אין?

emotion of motion

פורסם
מעל השקע של החשמל באוטו אפשר לשים מכסה עגול עם פתח עגול קטן בקצה שלו בקוטר של חוט חשמל, והמכסה הזה יהיה סגור עם מנעול ויוכל למנוע את הבעיה של ניתוקים..

ולפי דעתי ה160 ק"מ שהאוטו נותן מספיקים - כמה כבר נוסעים ביום אחד יותר מזה? וגם חצי שעה זה בכלל לא הרבה, בטח יהיה עמדות טעינה בקניונים, אז הולכים חצי שעה להסתובב קצת ויש סוללה, בכלל לא נורא. וזה רק בימים המיוחדים שצריך 300 ק"מ..

בטח גם יהיה טעינה ממש בזול שמה כי בזמן הזה תקנו דברים בקניון, זה יותר טוב מפרסומות :lol:

תחשבו בשביל לנסוע מהמרכז עד אילת כל מה שצריך זה חצי שעה בבאר שבע וחצי שעה קצת אחרי מצפה רמון. אז באוטו רגיל היה אפשר עם עצירה אחת ולא 2, אבל זה עדיף שהאוטו לא מזהם, לא צורך דלק, הרבה יותר פשוט מבחינה מכנית.. כל זה במחיר של עצירה נוספת בנסיעה של פעם בכמה שנים... אם גרים במרכז.

בקשר להחלפת סוללות המהירה - לא נראה לי שילך, כבר עכשיו רק הפלואנס תומכת בזה ולא נראה לי שימשיכו לייצר מכוניות כאלה. אבל לא צריך להספיד את בטר פלייס כי השקעים של טעינה מהירה יהיו שימושיים ביותר.

שכחת: עם מזגן וחמישה נוסעים + מזוודות לאילת, לא יחזיק אפילו 160 ק"מ.

מה עם הפקקים שהיו היום? הרי 160 ק"מ זה בהנחה של נסיעה רציפה. פקק אחד רציני ביום חם ונגמר החשמל.

אם לא השת"פ עם "מנהיגי" העם שלנו, לדבר הזה לא היתה (ולדעתי עדיין אין) תקומה אובייקטיבית.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

כולם בתעשייה יודעים שבטר פלייס זה בלוף שבסופו של דבר יתגלה.

יש להם ים של חורים בקונספט שצריכים לתת עליהם מענה, אבל משום מה אף אחד לא שם את השאלות על השולחן.

נ.ב. אם הייתי חברה צעירה שרוצה למכור רכבים ולפתח מוניטין מסויים, לא יודע אם הייתי מתחיל דווקא עם רנו... :)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

מזגן + אורות + מערכת שמע, ואתה גומר את המצבר די מהר - גם אם לא לגמרי, זה יקצר את טווח הנסיעה משמעותית. תוסיף לכך

תנועת זחילה בפקק של הבוקר, ולא אתפלא אם בחיים האמיתיים פלואנס תוכל לנוע פחות מ-80 ק"מ בין טעינות.

אל תשכח שכשיצרנית טוענת לטווח נסיעה מסוים (למעשה, דרך אחרת לתאר תצרוכת דלק), היא מתייחסת לתנאי מעבדה אידיאלים:

רכב עם נוסע אחד על משטח חלק בתנאים שלא קיימים בכביש ציבורי. אז אם מבטיחים טווח נסיעה בתנאי מעבדה של 160 ק"מ,

המצב בעולם האמיתי יהיה הרבה פחות טוב.

פורסם

לאחר מספר שיחות עם נציגי בטר פלייס.

הרכבים ישלחו בעזרת SIM למרכז ההטענה האם מדובר במנוי פלטינום או רגיל.

הלקוח בעל חוזה השירות הטוב יותר יקבל הטענה מהירה בתיעדוף.

אם בזמן ההטענה אתה בוחר בהטענה איטית לעומת מהירה התעריף ירד.

אבל הבעיות שרוב המגיבים פה לא נתנו את הדעת הינם:

1. טווח נסיעה אופטימאלי על דיינו ללא התנגדות רוח ללא מספר נוסעים וללא הפעלת אביזרים נילווים כגון מזגן,אורות ועוד הינה 160 ק"מ.

2. טמפרטורת עבודה של הסוללות שנבדקו הינן במעבדות.

באזורים חמים [כמו ישראל לדוגמא] טווח הסוללות יורד בגלל זרימת אלקטרונים גבוהה יותר בחום לעומת קור.

3. טווח הטענת המצברים יורדת עם כל טעינה [לדוגמא סוללות נטענות בבית אחרי שנתיים לא שוות כלום.]

שמישהו מבטר פלייס ינסה לענות על השאלות הללו ,אני מנסה לדבר איתם ובינתיים אין תגובה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם
ומה אם יש הפסקת חשמל? בקיצור, רצוי לקנות 2 מכוניות, כך שבכל רגע תהיה אחת טעונה ומוכנה לנסיעה :roll:

התכוונת לקנות שני מצברים ;)

פורסם

הרעיון של "בטר פלייס" שבעל הרכב החשמלי אינו משלם עבור טעינת מצברים, איטית או מהירה וכן אינו משלם עבור החלפה מהירה של מצברים ברכב כשהוא בנסיעה בינעירונית.

בעל הרכב משלם עבור הק:מ שהוא נוסע בפועל במכונית החשמלית שלו.

כלאמר, בטר פלייס אינה מוכרת חשמל אלא זמן שימוש ברכב החשמלי ולצורך זה היא מספקת חשמל לרכב, בצורה כזאת או אחרת.

חזון החשמל הזול מאיתני הטבע הנו בגדר חלום בלבד כי חשמל מרוח קשה להפיק בכמויות אצלנו הן בגלל שלא תמיד יש רוחות והיכן שכן יש לא תמיד יש שטחים שניתן להציב בהן טורבינות רוח.

חשמל סולארי מצריך שטחים עצומים להצבת קולטי שמש שגם אותם אין.

חשמל שמופק מגלי ים, גם יהיה קשה להפיק בכמויות כי אין לחופינו גלים חזקים ובאופן קבוע.

אם ישקיעו הרבה כסף ניתן יהיה כמובן להפיק חשמל, בכמות מסוימת (שאותו גם צריך להזרים הלאה), מאיתני הטבע ככמות משלימה לתחנות הכוח הרגילות.

בברכה - רפי לין

פורסם

אפשר לפתור את הטעינה מהשקע אם בחניות ירימו כל כמה חניות שקעים מיוחדים לזה.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

• תוכן חדש...