Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מי ניתק את הפלואנס שלי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 128
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

יכול להיות שיש משהוא בעניין החשמלי בארץ שאני לא מבין.

כמו שאני מבין כתבות שאני קורא על בטר-פלייס, מדובר במשאבת כסף תאגידית ודורסנית (מנסים בכל הכח למנוע יבוא רכבים חשמליים שיוכלו להטען משקע חשמלי) שלא תיתן לי להנות מיתרונות הרכב החשמלי, אבל בסופו של דבר, לא תהיה אפשרות לגשת לסוכנות הרכב, לקנות רכב חשמלי ולהטעין אותו בבית בשקע חשמלי ושישרפו בטר פלייס וכל החזון המעוות שלהם?

דרך אגב, טעינת רכב חשמלי משקע ביתי, רגיל גם נוגדת את שאיפות הממשלה כי הם מפסידים מאות מיליונים במיסוי דלק שיוכלו לקבל אותו בחזרה רק ע"י שקעים מיוחדים

לטעינת רכבים שבהם החשמל ממוסה בצורה דומה לדלק.

למרות כל זה, אני משוכנע שגם אם זה יקרה, שבוע אחרי תחילת המכירה כבר ימכרו בארץ קיט הסבה לטעינה משקע בייתי :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

יש אחת כזו כאן לאחד ממחזיקי המניות העיקרי של בטר פלייס בארץ.

בכל מקרה, בטר פלייס מציעים לך מנוי חודשי , כזה שתשלם סכום קבוע כל חודש ותוכל לסוע ברכב כמה שמתאים לך.

לא מדובר על תשלום לפי חשמל שתצרוך אלה על תשלום לפי נסיעה.

אתה תבחר לך 2 נקודות אסטרטגיות בהם תרצה למקם עמוד טעינה משלך (אחת בבית ואחת בעבודה למשל) והם ימקמו לך אותם (בחניה הפרטית, בחניה בעבודה, איפה שתבחר.

בנוסף, יהיו פזורות כ-100 תחנות טעינה בהן תוכל להיכנס עם הרכב, להחליף את הבטרייה ולסוע עם אחת חדש.

נכון, נסיעה לאילת בעיתית אבל בהתחשב בעובדה ש90 אחוז מהאנשים נוסעים פחות מ-100 ק"מ ביום בצורה יומיומית, זה כבר פחות בעיה.

הפלואנס דר"א מגיעה עם חיבור רגיל לתקע, חיבור שדיי תוקע את התוכניות של שי אגסי, בדיוק בגלל זה בטר פלייס מנסה למכור מנוי חודשי שיחייב אותך פר קילומטר ולא פר קילווואט שתצרוך בפועל.

הבעיה שלי עם כל הסיפור הזה הוא שאם וכאשר הוא ייצא לפועל , בטר פלייס תהיה מונופול בתחום וככאלה, מחיר הנסיעה שלך יהיה תלוי בגחמתם של האחים העופר, שי אגסי וכיו"ב.

פורסם
אבל בסופו של דבר, לא תהיה אפשרות לגשת לסוכנות הרכב, לקנות רכב חשמלי ולהטעין אותו בבית בשקע חשמלי ושישרפו בטר פלייס וכל החזון המעוות שלהם?

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2516379&postcount=38

רשמתי לך על זה בדף הקודם :lol: בקיצור, יהיה אפשרי, אבל יקר הרבה יותר מבטר פלייס כנראה.

פורסם

קראתי את התגובה ההיא, עדיין לא הבנתי את הסיבה שיהיה יקר משמעותית ובטח שלא הבנתי את עניין תימחור הרכב.

אתה רומז שאם אני אכנס ללובינסקי ואבקש לרכוש פלואנס חשמלית היא תעלה 35K פאונד +מיסים (שזה בחישוב מהיר כ 385K ש"ח) ?:shock:

פורסם

לא בטוח בכלל שלובינסקי מתכוונים לשווק בעצמם אצ הפלואנס, חוץ מזה מהיכן הגיע המספר של 35K פאונד? לא ראיתי שום מידע בקשר למחיר מלא של פלואנס חשמלית כולל סוללה ללקוח פרטי.

מה שרשמו בכלכליסט זה את המחיר של מיצובישי בבריטניה אחרי מיסים (38,700 פאונד). כן, המחיר כואב. היעד שלהם להוריד את המחיר של הרכב ל-22K דולר ב-2013.

http://www.carsuk.net/mitsubishi-i-miev-uk-price-and-specs-revealed/

לינק לאתר בחו"ל. כנראה שפשוט הטכנולוגיה יקרה מדי כרגע. או שיש להם סיבות אחרות לתמחר את הרכב כך. אני מניח שזה פשוט כמו בכל תחום, ברגע שמופיעה טכנולוגיה חדשה היא עולה סכום לא הגיוני בשלב הראשון.

פורסם

לגבי מי שכתב שאני חברה ,עדכון קטן.

אני בעצמי לא חברה פשוט הייתי בצוות היגוי שבדק את היתכנות הכנסת הרכבים של בטר פלייס לחברה שעבדתי בה.

לאחר לא מעט בדיקות ופגישות עם האנשים השונים הגענו למסקנה שנתחיל להכניס את הרכבים בתחלופה מול רכב שנגמר לו חוזה הליסינג.

הבעיות מאוד מגוונות החל מהעובדה שאין הקלות במס לעומת רכב היברידי .

וכלה בעובדה שבטר פלייס מתכוונים לתפקד כחברת ליסינג לכל דבר ,אתה רוכש את הרכבים ישר מהם כולל שרות תחזוקה והתחייבות.

ההמלצה שלנו הייתה שנתחיל את כל התהליך אבל לא נתחייב על מספר רכבים ללא שנקבל התחייבויות מחברת בטר פלייס או המדינה לגבי שווי עלות ,הקלות במיסים ועלות פר קילומטר [ששוב לעומת רכב רגיל הייתה מאוד קרובה לתחשיב שנתי.]

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

לובינסקי בטח לא יביאו את הפלואנס אם כבר אז קרסו.

העניין של המחיר הוא שהסלוללה יקרה מאוד.

אז אפשרות אחת היא לקנות את האוטו בלי סוללה, הוא יעלה פחות מהאוטו בדגם בנזין. אבל בשביל לנסוע איתו תצטרך לשלם לבטר פלייס תשלום חודשי כלשהו + מחיר על כל קילומטר, והם ידאגו לסוללה ולטעינה שלה..

אפשרות שניה היא לקנות את האוטו עם סוללה, ולהטעין לבד בבית, אבל הסוללה עולה בוחטות של כסף.

אבל זה כרגע, אני בטוח שכמה שנים בודדות אחרי, הסוללות כבר יעלו מחיר סביר יותר ולא יהיה צורך בבטר פלייס.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם
לובינסקי בטח לא יביאו את הפלואנס אם כבר אז קרסו.

צודק, ט.ל.ח:wink:

פורסם
עידן, אבל אף אחד לא טוען שהפלואנס הזו מיועדת לנסיעה לאילת! מדובר ברכב שמשמש ב-99% מהזמן לצרכים של אנשים כמו באגירה - נסיעה לעבודה וחזרה. הדבר הזה מאפיין 95% מאנשי הליסינג בארץ, שזה שוק בפירוש מספיק גדול. אין גם כוונה שתחכה חצי שעה בין תדלוקים - הרכב ייטען בזמן שאתה בבית או בעבודה, בהנחה ואתה לא צריך לנסוע יותר מ-160 (או נניח 100) ק"מ ביניהם. בשביל ה-20 פעם בשנה שאתה נוסע קצת יותר רחוק, יהיו עמדות החלפת מצברים בדרך.

אתה צודק מצד אחד,אף אחד לא כתב שהפלואנס מיועדת לנסיעה לאילת.

מצד שני,אם הפרקטיות שלה חרא וגורם לי לתכנן מסלול של 100 קילומטר לכל כיוון כמו מבצע צבאי משולב של כוחות היבשה האויר והים- עדיף לוותר.

שוק הליסינג זה בהחלט שוק גדול מספיק,אבל בוא לא נשכח ששוק הליסינג קרוי בשמו השני "שוק הדלקן" וידוע שמאז שאנשים התחילו לקבל ממקום העבודה רכבי ליסינג עם דלקן חופשי (וגם אם לא חופשי לגמרי עדיין,סוג של השתתפות בהוצאות) אנשים פתאום התחילו לנסוע, כמו שאומרים, הארץ נהייתה פתאום קטנה והנהגים נהיו ספונטניים, כוס קפה בכנרת ?

יאללה,בכיף.

למה שמישהו מהם ירצה לקבל את הפלואנס ה"מוגבלת" בתור רכב ליסינג ?

נכון,נסיעה לאילת זה משהו "קיצוני", אבל גם חוזק של מבנה אומדים על פי הנקודה החלשה ביותר.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

דרך אגב, טעינת רכב חשמלי משקע ביתי, רגיל גם נוגדת את שאיפות הממשלה כי הם מפסידים מאות מיליונים במיסוי דלק שיוכלו לקבל אותו בחזרה רק ע"י שקעים מיוחדים

לטעינת רכבים שבהם החשמל ממוסה בצורה דומה לדלק.

א. רכבי הבנזין לא יעלמו. גם עוד 20 שנה כנראה רוב המכוניות על הכביש יהיו מונעות בנזין/סולר.

ב. המדינה תרוויח הקלה על מערכת הבריאות (פחות חולים מזיהום אוויר וזה המון כסף).

ג. המדינה לא יכולה לנצח התקדמות טכנולוגית. בסופו של דבר הרוח בעולם זה לעבור לטכנולוגיות הנעה אחרות.

emotion of motion

פורסם
למה שמישהו מהם ירצה לקבל את הפלואנס ה"מוגבלת" בתור רכב ליסינג ?

אם להיות קצת בוטים, הם לא צריכים לרצות כלום, מי שצריך לרצות זה בעלי החברות.

בפני העובדים יעמדו הברירות, לקבל פלואנס ולהחזיר את רכב הליסינג שלהם או להחזיר את רכב הליסינג ולרכוש רכב בצורה פרטית.

אני בטוח שאני יודע בוודאות במה הם יבחרו.

פורסם
אם להיות קצת בוטים, הם לא צריכים לרצות כלום, מי שצריך לרצות זה בעלי החברות.

בפני העובדים יעמדו הברירות, לקבל פלואנס ולהחזיר את רכב הליסינג שלהם או להחזיר את רכב הליסינג ולרכוש רכב בצורה פרטית.

אני בטוח שאני יודע בוודאות במה הם יבחרו.

נקווה שהם לא יבחרו בזה, תחי הפרייבט!

נמאס כבר ממאזדה3.

מיישר קו עם כללי החתימה באתר, כעת החתימה שלי לא עקומה.

פורסם

מה שאני לא מבין זה למה צריך רכב בגודל של הפלואנס לנסיעות עירוניות קצרות?

שיעשו את זה עם רכב שמתאים לתנועה עירונית (סמארט ולמי שרוצה רכב יותר מרווח אז קליאו או רנו סימבול) ואז הרכב יהיה קצת יותר הגיוני.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

נקודה טובה שי... אם הפלואנס לא מתאימה למשימות משפחתיות אלא רק למשימות ליסינג (עבודה-בית), אז אולי באמת היה עדיף

להתחיל עם משהו בגודל של קליאו או אפילו טווינגו. ממילא בעל הרכב חייב להחזיק מכונית בנזין נוספת לטיולים משפחתיים / נסיעות

ארוכות אחרות. אולי עדיף בכלל שבטר פלייס תשווק כאן קודם את הקנגו Z.E :p

attachment.php?attachmentid=197473&stc=1&d=1271915301

22491_HD__45DEFABE.jpg

• תוכן חדש...