Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כנראה שגונבים לי דואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום הדוור הנחמד הסב את תשומת ליבי לכך שמכתב שהיה אמור להגיע אלי הגיע לזבל שיש לנו ליד הדואר (שמשמש לזריקת כל הספאם).

היות ואני מקבל בשבועיים האחרונים המון חבילות מאיביי ופתאום הם הפסיקו להגיע, אני חושד שהנבלה גם גונב לי חבילות בזמן שהוא זורק דברים שלא מעניינים אותו.

בזמן שהאינסטינקט הראשון שלי הוא לקחת את הסכין הכי גדולה שיש לי בבית ולהתחיל לתחקר את כל דיירי הבניין, זה קצת לא חוקי.

מה אפשר לעשות כדי לתפוס את הנבלה? יש טעם לגשת לסניף הדואר ולבדוק אם נאספו חבילות בשבוע האחרון בשמי, או שלא יהיה להם רישום?

יש טעם לערב משטרה?

מה זה החיים לעומת עקיפה טובה? :borg:

חרא של צלם

פורסם

קודם כל, שתה מים ותרגע!

אני לא מאמין שגונבים לך דואר. ההסבר היותר הגיוני בעייני הוא שהדוורים המוכשרים שמים את הדואר שלך בתיבות לא נכונות, והשכנים שלך זורקים לפח במקום להעביר את הדואר אליך. לי זה קורה המון. דואר שמודפס עליו שם מלא, כתובת ותיבת דואר, מוצא את דרכו לתיבות אחרות. לפעמים זה משפחה (אותו שם משפחה אבל כמובן לא אותו שם פרטי ולא הכתובת ומספר ת.ד.) ולפעמים זה כתובת דומה (מספר בית שונה) שמועבר אלי באדיבות השכנים. מיותר לציין שגם אני מקבל לא מעט דואר שלא ממוען אליי. הרשלנות הבזיונית הזו נמשכת המון זמן - ולא משנה כמה התלוננתי, זה נמשך.

אם אני הייתי גונב לך דואר (אני לא!), הייתי מטשטש את העקבות, ולא זורק את המכתבים המשעממים לפח ליד התיבות.

בדואר יש רישום על החבילות שנמסרו לך (או למי שהתחזה לך). האם הם יצליחו לענות על שאלה זו? - אני בספק. השבוע קיבלתי פתאום "הודעה שנייה" על חבילה (כמובן שכל פרטי השולח ריקים אז אין לי רמז). ניסיתי לברר בדואר אם זו הודעה שנייה על חבילה שכבר קיבלתי, או שמשום מה לא קיבלתי את ההודעה הראשונה (ואולי מישהו לקח את החבילה בשמי). לא הצלחתי לקבל תשובה.

משטרה? אם היית מדבר על חשד לרצח הייתי מתלבט אם יש טעם לערב משטרה. במקרה הזה - חבל על הזמן שלך.

:turn-l:
פורסם

טכנית - הסיכוי מאוד גבוה. מעשית - 0. בוא נניח שהפושע הרשלן כאמור גם לא השתמש בכפפות ולכן טביעות האצבעות שלו מופיעות על המכתב. איך תשיג את טביעות האצבעות של כל השכנים להשוואה (האם הפושע הוא שכן?)? האם לשכנים שלך עבר פלילי והם מופיעים במאגר המשטרתי?

ונניח שמצאת את השכן - מה "אשמתו"? שמצא בתיבה שלו מכתב שלא שייך לו - וזרק אותו לפח?

פורסם

אפשר תמיד להצליב את כל הטביעות מכל התיבות עם אלה שיש על המכתב ואז ללכת ולהוציא מהשכן הודאה באשמה..

או שזה יותר מדי עבודה?

חרא של צלם

פורסם

שניר, אני שוקל את זה עכשיו למען האמת.

יש אפשרות לבקש מהדואר לנתב לשם הכל אוטומטית או שאני אאלץ לתת כתובת אחרת לכל מי ששולח לי דברים?

חרא של צלם

פורסם

בתור תושב נתניה לשעבר, אני מאד תומך ברעיון של שניר.

פתחנו תיבת דואר בסניף השכונתי, וכבר 5 שנים ששום דבר לא הולך לאיבוד.

ההפניה אוטומטית כל עוד אתה ממשיך לשלם על התיבה (מדי שנה), וזה אמור לפתור את בעיית הגניבות.

פורסם

בהיותי תושב ישוב כפרי, תיבת דואר היא האופציה היחידה עבורי. נכון שאף אחד לא יכול לשלשל את היד לתיבה שלי, אבל לצערי העבודה נעשית כ"כ טוב על ידי הדוורים ה%#^@ים, שמצליחים כל כך הרבה פעמים לשים את הדואר שלי, המסומן במלוא הפרטים המדוייקים, בתיבה הלא נכונה.

פורסם
מה עם לארגן ערכה לאיסוף טביעות ולמצוא מי זרק את המכתב הזה לזבל?

יש סיכוי שזה יעבוד?

מה זה פה CSI?

Twincharger Stratified Injection

פורסם

לפני כל זה הייתי מנסה לשים מצלמה באיזור ולארגן עוד איזה חבילה "מאיביי" כדי לפחות לדעת לאן נעלם הדואר

פורסם
אפשר תמיד להצליב את כל הטביעות מכל התיבות עם אלה שיש על המכתב ואז ללכת ולהוציא מהשכן הודאה באשמה..

או שזה יותר מדי עבודה?

פששש, התמימות.....

סע ברכה, לך למשטרה ותציע לה את הרעיון הזה במידה ותצליח לשכנע אותה לתת לך להגיש תלונה רישמית :roll:

אגב, אני לא יודע אם ראית פעם חוקר מז"פ פה בארץ אבל הם ממש לא דומים לכוסיות מCSI ורמת הידע של חלקם שואפת לאפס.

אני קיבלתי חוקר מז"פ אחרי שצעקתי בתחנת המשטרה כמו משוגע בעקבות פריצה לרכב.

הגיע בחור מנומנם שאפילו לא הצליח לקחת טביעות אצבעות מהדלת ברכב כי "היום חם מידי וזה ממיס את הטביעות" :shock: (היה 28 מעלות בחוץ)

• תוכן חדש...