Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

כנראה שגונבים לי דואר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שניר, אני שוקל את זה עכשיו למען האמת.

יש אפשרות לבקש מהדואר לנתב לשם הכל אוטומטית או שאני אאלץ לתת כתובת אחרת לכל מי ששולח לי דברים?

עדיף שתתן לאנשים כתובת "ת.ד 2349 ירוחם"

אבל בכלליות אתה יכול לרשום שלושה כתובות שמהם הדואר שיגיע , יגיע ישר לתיבה

פורסם
ממליץ לך להשקיע 200 ש"ח לשנה על תיבת דואר אישית.

תקבל מפתח, וכך הדואר שלך מוגן, אני פועל כך כבר 3 שנים, מעולם לא פיספסתי דואר :)

בעקבות גניבת צ'קים שנשלחו אלי מחו"ל בזמנו, עברתי לשימוש בתא דואר והפלא ופלא! הצ'קים המשיכו להיגנב.

בלית ברירה, עברתי להשתמש בשרותי ארנקים אלקטרוניים (PayPal, Neteller)

יש טעם לערב משטרה?

זה נושא מעט בעייתי,

כשגיליתי שצ'קים שנשלחו אלי הופקדו בבנק מצרי בבית לחם, מיהרתי למשטרה להגיש תלונה.

במשטרה הפנו אותי אל החברות בחו"ל איתן עבדתי ומהן נשלחו אלי הצ'קים.

למה? מסתבר שאתה לא יכול להתלונן על זה שגנבו ממך משהו בטרם קיבלת אותו לידיך. לטענת המשטרה, כל עוד לא קיבלתי את הצ'קים, הם למעשה לא נגנבו ממני אלא מהשולח. לכן, מי ששלח את הצ'קים היה צריך להגיש תלונה.

אני משער שאם נגנבו חבילות שנשלחו אליך, מי שיהיה צריך להתלונן יהיה השולח ולא אתה.

בכל מקרה, אני מאחל לך שלא יגנבו לך יותר שום דבר דואר. אני יודע כמה זה לא נעים בלשון המעטה

פורסם

ממליץ לך להשקיע במצלמה אלחוטית במעגל סגור הכי פשוטה בסביבות ה200-250 ש"ח.

מדובר בסט של מצלמה על בטריות עם משדר ומקלט עם אנטנה לטווח רדיוס של עד 100 מטר שמתחבר לTV באמצעות RCA (וידאו וגם אודיו), את הוידאו המתקבל אפשר להקליט מהTV בכל אמצעי שהוא, אפשר לקנות בנפרד אנטנות זולות לטווחים ארוכים יותר אם הדירה לא קרובה לדואר.

תוכל להדביק אותה על התקרה בתוך איזה צינור כדי שלא יחשדו.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

איכות של מצלמות זולות אלו שאתה מתאר גרועה ביותר. בתאורה חלשה המצב עוד פחות טוב. מדובר שם על חיישן CMOS זול. תוסיף לזה אובדן אות בשידור דרך אויר ותקבל מערכת שאי אפשר לזהות בה את האנשים שאתה מצלם.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

היה לנו מקרה די דומה בדירה הקודמת וקניתי מצלמה כזאת ב300 ש"ח. הקליטה היתה טובה ובלי הפרעות - המרחק מהמצלמה היה קצר, גם התמונה היתה ברורה ודי חדה (אמנם בשחור לבן)- די ויותר בכדי לזהות את המטרד.

Straight roads are for fast cars, turns are for fast drivers

:-):arrow::idea:

פורסם

מעטפה עם נפץ וקפסולת צבע? או לחילופין עם מכשיר איתור כשאתה עם המקלט אחריו.

רק אל תשכח את האמסטף :lol:

מתחדשת*

פורסם
מה עם לארגן ערכה לאיסוף טביעות ולמצוא מי זרק את המכתב הזה לזבל?

יש סיכוי שזה יעבוד?

חשבת כמה אנשים נגעו במכתב הזה עד שהוא הגיע לזבל?!

Toyota Yaris TS

• תוכן חדש...