Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם

יש לי יונדאי אקסנט 1997 שעושה בעיות.

בשבוע שעבר שמתי לב שהיא מתחממת כשיצא לי אויר חם מהמזגן.

אתמול לקחתי אותה למוסך ואחרי בדיקה שטחית המוסכניק אמר שאין בעיה וכנראה חסרים מים.

אחרי היציאה מהמוסך עליתי עליה יחסית חדה (העליות לאונ' חיפה - למי שמכיר) ופתאום התחילו רעידות ורעש חזק

בכל האוטו, המנוע כמעט נכבה לי מרוב הרעידות... כשחזרתי למוסך נאמר לי שיש בעיה ב"פסנתר" (מערכת שסתומים?)

והחליפו לי אותו - התענוג עלה 800 שקל.

יום למחרת נסעתי עם האוטו והוא ממש התחמם בעליות, התחיל לצאת לי עשן מהמנוע והמד חום היה בקצה הימני.

חזרתי למוסך ושם נאמר לי כי הלך הרדיאטור - עוד 1200 שקלים...

אני כבר שבעתי מלהוציא כספים על הרכב הזה ואחרי ויכוחים עם המוסכניק הוא אמר שאפשר לנקות את הרדיאטור בעלות של 150 שקל ואולי זה יעזור. מנסיון שלכם -האם הסיפור לא נראה לכם מוזר? האם התקלות שקרו יום אחרי יום קשורות זו לזו והאם ניקוי של רדיאטור יכול לעזור במקרה של התחממות?

אשמח לתשובות כי כמו שמראה הניק שלי - אני ממש ירוקה בכל מה שקשור לרכבים.

פורסם

שלום ירוקה ,

יש הגיון בריא מאחורי הרעיון של ניקוי הרדיאטור .

רדיאטור סתום יגרום לרכבך להתחמם בעליות .

העשן שאת רואה הוא כנראה לא מהמנוע אלא מים רותחים שנזרקים למיכל העיבוי כיוון שהרדיאטור סתום ומעלים אדים .

אנו מוכרים את אותו הרדיאטור במחיר שפוי יותר , נשמח לסייע לך בכל עניין .

• תוכן חדש...