Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פג'ו 206 VS פג'ו 206 - מה כדאי?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

אחרי יאוש רב עברנו לחיפוש פיג'ו 206

יש 2 אופציות

1. פ'גו 206 יד ראשונה 170K שנת 2001 הוחלף גיר לטענתן במוסך מורשה של פ'גו.

2. פ'גו 206 יד שניה 100K שנת 2001 שלא הוחלף בה גיר.

הרכב הראשון הוא ממגרש שמתחייב בבדיקה על גיר שסי ומנוע ואמר שאין בעיה לראות את הקבלות מבעל הרכב,בנוסף רכב זה מאובזר בסאנרוף ומגנזיום.

רכב שני הוא מ"יד 2" רכב מאדם פרטי שלא החליף גיר.

למיטב הבנתי ה206 שופכת גיר אחרי 100K ולכן כמה שאלות:

1. האם זה נכון?

2. איזה מבין הרכבים יותר עדיף

3. האם שניהם לא עדיפים ויונדאי אקסנט עולה על שניהם?

אשמח מאוד לעזרה

תודה ויום טוב.

un4get

בעל מאזדה 3 2006 מנוע 1.6ליטרים דגם אקטיב.

פורסם
ה206 לא שופכת גיר ב100K זה קשקוש.

אל תקנה רכב ממגרש.

תקח לבדיקה את הרכב עם ה100K ותראה מה מצבו.

שמעתי רבות על הגיר שלהם שהוא לא הכי עמיד בעולם...

בכלל בכללי יש פחד לגעת ברכב שעשו לו גיר?

un4get

פורסם

שיפוץ גיר אטומטי בארץ הוא הימור, אחד המכלולים היותר מסובכים, יש מעט מכונים שיודעים לשפץ (אבל יש).

איזה סיבה יש לך לחשוב על רכב ממגרש? ועוד אחד כזה שהחליפו לו גיר.

חפש רכב פרטי רגיל שמור, אין מחסור ב 206.

אל תתפתה, זול יוצא יקר.

פורסם
שמעתי רבות על הגיר שלהם שהוא לא הכי עמיד בעולם...

בכלל בכללי יש פחד לגעת ברכב שעשו לו גיר?

נכון, זה לא הגיר הכי עמיד בעולם, במיוחד לא בשנתונים האלו. זה לא אומר שכל 100K צריך להחליף או לשפץ גיר.

שמתי לב שאתה מפחד יותר מידי ממכוניות. אתמול פחדת משרייד שהוחלף בה מנוע, היום אתה מפחד מ206 שהוחלף בה גיר. אל תפחד, גש לבדוק את הרכבים ביחד עם המדריך שלנו ותחזור אלינו עם תובנות ממשיות ולא עם מספרים יבשים.

לשאלתך לגבי האקסנט - ה206 היא מכונית טובה יותר מהאקסנט. היא נוחה יותר, בטוחה יותר, נעימה יותר. אבל מה לעשות, תא המטען שלה קטן מתא המטען של האקסנט והיא כנראה קצת יותר יקרה לאחזקה.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם
נכון, זה לא הגיר הכי עמיד בעולם, במיוחד לא בשנתונים האלו. זה לא אומר שכל 100K צריך להחליף או לשפץ גיר.

שמתי לב שאתה מפחד יותר מידי ממכוניות. אתמול פחדת משרייד שהוחלף בה מנוע, היום אתה מפחד מ206 שהוחלף בה גיר. אל תפחד, גש לבדוק את הרכבים ביחד עם המדריך שלנו ותחזור אלינו עם תובנות ממשיות ולא עם מספרים יבשים.

לשאלתך לגבי האקסנט - ה206 היא מכונית טובה יותר מהאקסנט. היא נוחה יותר, בטוחה יותר, נעימה יותר. אבל מה לעשות, תא המטען שלה קטן מתא המטען של האקסנט והיא כנראה קצת יותר יקרה לאחזקה.

תודה רבה רבה באמת תשובה לעניין!

אשמח לינק למדריך שלכם לקניית רכבים, תודה רבה!

אני חייב לציין פשוט ממש הייתי חייב לדעת כי אני אישית (ובטח אתה יודע למה) מפחד מפג'ו ומרנו.

האם גם הקליאו רכב שדווקא די מומלץ כמו הפג'ו או שמא פה הסטיגמה הופכת למציאות?

בת דודה שלי הציעה לי קליאו 2002 יד 2 פרטית 90K טסט לשנה מצב טוב מאוד (היא עובדת במאזדה אז היא מכירה אנשים מהטרייד-אין שלהם) 28,000 ש"ח - שווה? או שהפיג'ו עדיפה על הקליאו?

un4get

פורסם

לידיעתך לאשתי יש 206 אוטומאטית שנת 2001.

הגיר "הלך" לה אחרי 138000 ק"מ.

אבל בסה"כ אחרי שיפוץ אצל ספי ויניב עבודה מצויינת והרכב בד"כ ללא בעיות.

אחת המכוניות היותר אמינות שפגשתי.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

אני לא הייתי נוגע בצחוק אפילו ברכב ממגרש\סוחר וכו... בזבוז של זמן, כסף, ורק אתה יכול להפסיד, עדיף לך לחפש טוב ולמצוא משהו פרטי מאשר לקנות מסוחר\מגרש ולהצטער על הרגע, כמובן מדבר מניסיון מר עם רכב "חדש" ושמור שניתגלה רכב עגלה וגמור....

צרפתי זה הכי אחי

פורסם

אשמח לינק למדריך שלכם לקניית רכבים, תודה רבה!

בת דודה שלי הציעה לי קליאו 2002 יד 2 פרטית 90K טסט לשנה מצב טוב מאוד (היא עובדת במאזדה אז היא מכירה אנשים מהטרייד-אין שלהם) 28,000 ש"ח - שווה? או שהפיג'ו עדיפה על הקליאו?

לא מכיר טוב מספיק את הקליאו, מצטער.

אבל הנה הלינקים עליהם כתבתי קודם:

מדריך לרכישת רכב מסוחרים - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260089

שמונה דברים שכל אחד יכול לבדוק בעצמו לפני רכישת רכב - http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=260086

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא מוצא שום סיבה לרכוש קליאו ולא 206.

ה- 206 היא אחת הסופרמיני המוצלחות של העשור וחצי האחורנים.

גם אני הייתי הולך על זו מהיד הפרטית, נסה להכיר קצת את בעל הרכב ועל הרגלי האחזקה ונהיגה שלו.

וכמו שאמרו לך, יש הרבה 206 בשוק...הרבה מבחורות שלא עברו את ה-4K סל"ד.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...