Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5881 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב לכולם,

לחברה מהעבודה הרכב הנ"ל,

לאחר ריח של שרוף מאיזור האגזוז,פנתה לנירגד ירושלים בבקשה לבדוק הרכב.

ניתנה לה הצעת המחיר הבאה:

החלפת אטם מכסה שסתומים 2200 ש"ח

משאבת וואקום 502 ש"ח

זרוע הגה ימין 937 ש"ח

עבודה 720 ש"ח

כל המחירים לפני מע"מ כמייטב המסורת.

שאלתי היא,האם ממליצים על מוסך אחר איכותי לרכב זה {האם קמור נחשבים לזולים יותר או יקרים יותר?}

מוסך מוטו פלוס לא בא בחשבון,ביצעה שם טיפול תקופתי ולא נהנתה מהשירות...

תודה לעוזרים.

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם

לא נראה לך קצת מוזר שרכב שעלה לכביש בשנת 2008 וכבר זקוק להחלפת אטם מכסה שסתומים והחלפת זרוע צד ימין ?

כמה קילומטר עשה הרכב ? הרכב עבר תאונה ?

הלו זה BMW ולא סוזוקי סוויפט :-)

איזה כייף לי :)

פורסם
מה הקשר בין הדברים האלה לריח שרוף מהאגזוז?

מה זאת אומרת מה הקשר ?

אטם מכסה שסתומים > תקלה > שמן > סעפת פליטה לוהטת > שמן נשרף > מסריח :)

מרק, זה לא נדיר שחלקים כאלו הולכים אחרי קילומטראז' נמוך, גם בפאסאטים זרועות הולכות בתדירות גבוה

פורסם
נכון, אבל זה לא רק הקונצרן

מדובר במגמה כלל עולמית

אנא צרף עובדות ומסמכים מגורמים בלתי תלויים המאשרים את דברייך ולא ציטוטים מפורומים או סירטון YouTube שצילמו כמה חבר'ה.

בכול מקרה למזלי מכרתי את הרכב שהיה ברשותיי גולף דור 4 לפני שהתחילו הבעיות. האמת שהיום לא הייתי נוגע עם מקל של מטאטא ברכב הזה.

פורסם
אנא צרף עובדות ומסמכים מגורמים בלתי תלויים המאשרים את דברייך ולא ציטוטים מפורומים או סירטון YouTube שצילמו כמה חבר'ה.

בכול מקרה למזלי מכרתי את הרכב שהיה ברשותיי גולף דור 4 לפני שהתחילו הבעיות. האמת שהיום לא הייתי נוגע עם מקל של מטאטא ברכב הזה.

מסכים, וזה לא רק MK4, כל הגולפים.

משנה לשנה זה רק נהיה גרוע יותר

פורסם

אם פני הדברים כמו שציינת אז הכול ייתכן במיוחד ברכבים שנקנו ממגרשים.

המחירים נראים סבירים, רק אטם מכסה שסתומים קצת יקר לטעמי, נסה לברר מחירו של אטם תחליפי תוצרת חברה גרמנית בשם ELRING אשר מייצרת אטמים איכותיים כמעט לכול הרכבים.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

ברכב הזה יש נטייה למשאבת וואקום ללכת מוקדם. המשאבה עולה 2200 והמכסה שסתומים 500 ש"ח.

גם לי יש את הרכב הנ"ל משנתון 2007 ונאלצתי להחליף משאבת וואקום.

האטם מכסה שסתומים לא אמור להתקלקל, מה שכן בגלל השנתון יש סיכוי גבוה מאוד שBMW יתנו "רצון טוב" כלומר הם יכסו את עלות החלפים. מומלץ ללכת למוסך היבואן.

אופיר רודניצקי, דיאגנוסטר מומחה לרכבי קבוצת VW AUDI SEAT SKODA

• תוכן חדש...