Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5945 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בגלל זה אני תמיד דואג שיהיה סאב+תיבה של 60 קילו בבאגז. שלא יצליחו להרים..:-) אני מניח שזה עניין של מזל, אני רוב הזמן נוסע בפול ווליום ויש לי מדבקות על האוטו אבל טפו טפו לא קרה כלום. החנייה שלי גם ממש מתחת לבניין שלי

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
הרי יש לך קופסה קשיחה שלתוכה אתה מכניס את הפאנל.זה תפקידה.

לא.אני לא לוקח ב100 אחוז. :oops:

זה נכון שזה די מפריע אבל כל יום הפאנל עולה איתי הביתה.ובמקומות לא מוכרים -הוא בא איתי.אבל גם אם היציאה היא לחצי שעה,הפאנל-איתי.

אם תסגל לעצמך עיקביות-עם הזמן לא תוכל לזוז בלעדיו.הרי הוא נכנס לכל תיק צד או פאו'ץ.והיו לי 2 פריצות בעברי.נלקחו פריטים שקשורים לעבודתי(טכנאי) שאלהים יודע מה הגנבים יעשו עם זה.אבל במערכת-לא נגעו.(הפאנל היה איתי)

אני כ12 שנה עם פאנלים נשלפים שונים.הם עברו איתי כיברת דרך ארוכה והיו עימי בלילות ובקור,בימים ובחמסינים,ליוו אותי כמעט על כל צעד ושעל והיו איתי במשברים ובשמחות.אז לא לתת להם כבוד ולאפשר לפאנל שמלווה אותך ביומיום מנוחה נאותה ושינה ערבה ושקטה שם בפינה של המזנון יחד עם הארנק ,הפלאפון והארנק ומפתחות הרכב-שינוח למחר,לקראת עוד יום עבודה סיזיפי ושוחק? :lol: ובעודי כותב לך ,מגניב אנכי מבט אל ידידי הותיק והנאמן שישן כעת שנת ישרים ומקליד במקלדת בשקט פן העירו לפתע...8)

ליאור

חחחח,אבל ברצינות זה לא מגושם מדיי לסחוב לרוב המקומות?

פורסם

לפני כשנתיים לפחות.

התקנתי לבחור מערכת באונו. ביום חמישי בצהריים.

בערב הוא יצא לבלות בראשון. בשעה 11 בערך פרצו לו לרכב וגנבו את הרדיו + המגבר + הפלטה האחורית עם ה6/9 + הסאב.

הוא חסך כ2 חודשים למערכת.

היה בדיכאון כמה ימים.

אני וחברים שלו סידרנו לו מערכת פשוטה לאוטו.

הם הביאו את הציוד ואני את ההתקנה.

ואחרי כחודשיים בערך הוא התקין שוב מערכת . (רדיו דיסק + 6/9+מגבר + סאב)

ולכן זה מעוד תלוי בבן אדם.

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

ואי מזכיר לי לפני כחצי שנה חבר קנה מערכת מערכתוהתנדבתי להתקין לו ביקש אז למה לא לעזור לו?(פאנל של פיוניר 6000,מגבר JBL 1004 ועוד מגבר של קארדינל V15 2 זוגות קומפוננטים של סאונדסטרים 2 סאבים של רוקפורד P2 מערכת נטו SPL שמעו מצוין עד שיום אחד אחרי שבועים הוא מצא את האוטו בלי שמשה ובלי מערכת,הבנאדם לקח את זה קשה מזל שהיה ביטוח מערכות שהביא לו מערכת אחרת אין לי מושג איזה מערכת מאז הבנאדם הוריד מאוד פרופל אתה שואל אותו איזה מערכת יש לך והוא עונה פאנל פיוניר ו6X9 של דראגון,זהו תלמדו לא לפרסם את המערכות שלכם

המערכת שלי :

HU: PIONEER 3950 MID:MOREL PULS AMP:JBL GTS180 AMP 2:JENSEN MARCURI SUB:PIONEER SPICEL EDISEN

פורסם
זהו תלמדו לא לפרסם את המערכות שלכם

שמת לב לחתימה שלך?!

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם

לא מוציא את הפאנל משני סיבות.

א. הוא לא נשלף.

ב.יש כיסוי מעץ מקורי של האוטו שיורד על הרדיו דיסק ומחביא אותו.וכשיהיה CARPC בקרוב אני אתעקש על בניה דומה לכיסוי המסך.(לנצ'יה תמה).

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

מישהו פה מספיק עתיק לזכור את הרדיו טייפים הנשלפים הראשונים ?

ללכת לפאב ולשים את כל "החבילה" הזאת על השולחן באמת היה קשה.

לענייננו, למי שמעוניין לדעת במערכות שראיתי בחו"ל לבלאופונקט יש מערכת עם פאנל נשלף אבל [ופה כל השוס] רק לוחית קטנה בגודל של מצית נשלפת מהפאנל.

רוב לוח השעונים עם הלחצנים וחלק מהפנאל נשאר ברכב.

ברגע שמוציאים את החלק שנשלף אי אפשר להפעיל את המערכת וכל חלק כזה מקודד למערכת הספציפית ,אז אי אפשר לעשות קומבינות עם פאנל אחר.

לפי דעתי הפיתרון המושלם.

טוב שם טוב משמן טוב

• חברי המעגל הראשון
פורסם

^ לא פיתרון מוצלח בכלל -

אז הגנב לא יצליח להפעיל את הHU אחרי שהוא יגנוב, למי אכפת?

עדיין הוא יראה כפתורים מעניינים שימשכו אותו לגנוב מלכתחילה.

פורסם

אבל אז הגנב הטמבל רואה שיש כפתורים וחושב שזה יעבוד לו ככה..

ובקשר לרדיו טייפים שנשלפים בלי פאנל, אני לא עתיק אבל קיבלתי כזה עם האונו שהיתה לי :lol: מעניין אם מישהו שלף כזה דבר באמת

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

תלמדו את הפאטנט של אופיר :-P:-P:-P

ברכב הפרטי אני מוציא את הפנל בלי שום קשר, בין אם הוא נשאר בתא כפפות או שאני לוקח אותו איתי.

ברכב ליסינג כרגע יש CARPC והמסך הוא קבוע אבל אפשר למשוך אותו בקלות החוצה וזה מאוד מפחיד אז אני מכסה את הדשבורד בסוכך שמש, לא משאיר שום דבר גלוי לעין ברכב כולל ההתקנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

לגבי גניבת מגברים / סאבוופרים - למה לשבור את הראש?

תיבת פורטד עם BTL 18" + מקנטוש MC4000

והנה, נראה את הגנב שינסה להרים (תרתי משמע) ציוד כזה :lol:

בעקבות ההודעה הבאה:

אתה לא צריך לשמוע כלום , אתה לא צריך אוזניים.

אני מציע את המערכת שלי בלוח המכירה!

פורסם

לגבי הפאנל - אני לא מוציא אותו , בנוסף יש לי מסך שתמיד שסוגרים את הרכב הוא נשאר בולט לעין מכיוון שאין אפשרות לקפל אותו .

את הבניה בבגאז' צריך המון עבודה כדי לפרק הכל שם עם מלא ברגים , סאב כבד וכו' , אך עדיין ניתן לעשות זאת .

חוץ מזה , מי יפרוץ לרכב עם צבע כמו שלי ?! זהב זקנים מהולל ?!

המלצה שלי תוציא את הרדיו דיסק שאתה מגיע למקומות בילוי כאלה ואחרים שאתה יודע שאתה מתעכב המון זמן .

בברכה

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

• תוכן חדש...