Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 V6 - סיכום לאחר חצי שנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5882 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כי הרכבים הללו נותנים לי בדיוק מה שאני מחפש וככל שמתקדמים בשנתונים ובדורות רק משתפרים. ברגע שהם לא יתנו, אני לא ארכוש כאלה.

עם זאת תמיד כשעמדתי בפני החלפת רכב, בדקתי את כל המתחרות ותמיד איכשהו חזרתי לכיוון VW.

גם עכשיו כשאני מתחיל לחשוב על מחליפה (זה יקרה בעתיד הלא קרוב) , אני בודק אופציות נוספות לא רק מקונצרן VAG.

כיום הבחירה ברכבי הקונצרן היא כמעט אוטומטית גם לחובבי צרפתיות כי אני לא חושב שמיובאים היום לארץ רכבים ספורטיביים משתלמים ומוצלחים שהם לא מהקונצרן וזה כבר קשור למדיניות יבואנים. (יש קליאו ספורט כמובן אבל לקבל רכב כ"כ ספרטני ולא שימושי בכ"כ הרבה כסף מתאים לקהל יעד ספציפי)

נ..ב. בהחלט נסעתי ונהגתי בהידרופנאומטיות, מדובר בנוחות מליגה אחרת לגמרי.אבל אני מחפש יותר מרק נוחות.

אני אישית לא מוכן לשלם בתקלות על הנוחות הזו (אל תשכחו שאני לא לקוח שקונה רכב חדש מהסוכנות אלא רוכש רכב אחרי שהוא כ4-5 שנים על הכביש), מה עוד שמבחינת מנועים/גירים הרכבים האלה מאז המאה הקודמת עומדים במקום.

אבל למה אתם לוקחים את זה למחוזות האלה? הנושא כבר מוצה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מוזר שה-C5 עם מנוע הטורבו תגיע רק בקיץ, כשהפיקאסו כבר החלה להמכר עם המנוע הזה (ואאל"ט הוא כעת המנוע היחיד המוצע עם הרכב).

פורסם

זה יותר מוזר בגלל שה-C4 הרגילה מגיעה עם המנוע הזה כבר תקופה (אם כי ללא הגיר המעולה עם 6 הילוכים), והיא רמה מתחת לC5 (מבחינת המיצוב שלה).

אבל זהו שיקול של היצרן.

פורסם

לפי הסרטון הפרסומי הזה שעלה ל-YOUTUBE בדצמבר 09 ניתן להבין כי היא דווקא כן מיוצרת עם המנוע-גיר החדשים ונמכרת איתם בשווקים אחרים.

ככה שאין לדעת אם זה שיקול של היבואן שמתעכב או היצרן שלא מספק עקב סדר עדיפויות משלו וישראל ככל הנראה לא בעדיפות גבוהה.

http://www.youtube.com/watch?v=IBJjc2MMDRU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.
פורסם

אני אישית לא מוכן לשלם בתקלות על הנוחות הזו (אל תשכחו שאני לא לקוח שקונה רכב חדש מהסוכנות אלא רוכש רכב אחרי שהוא כ4-5 שנים על הכביש), מה עוד שמבחינת מנועים/גירים הרכבים האלה מאז המאה הקודמת עומדים במקום.

אבל למה אתם לוקחים את זה למחוזות האלה? הנושא כבר מוצה.

גם אני אישית לא מוכן לסבול את הרעש המצרצר של מכוניות פולקסווגן, את הסיאטים המתפרקות ואת הסקודות עם המנוע האחורי והגלגלים שעומדים בזוית משונה..

כנראה שכבר באמת לא יעזרו כל הסטטיסטיקות וכל אותם בעלי מקצוע שעוסקים בענף - ברגע שלמוצר ישנו תדמית גרועה קשה עד בלתי אפשרי לשנות את תדמיתו.

בדבר אחד אני כן מסכים אתך - מכוניות פיג'ו ורוב הסיטרואנים איבדו את הקסם שהיה מנת חלקם בשנות ה 90', והפכו למכוניות סתמיות למדי - סיטרואן C4 ופיג'ו 207 ו 308 הינן דוגמאות מצויינות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

טוב, לא ממש סתמיות. אני עדיין חושב שעיצוב ה- C4 מוצלח, ושה- C5 פשוט נראית נהדר. אם הייתי מבכר אותה ע"פ פאסאט 2.0T? שאלה קשה, אבל ממש לא מוכרעת.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
טוב, לא ממש סתמיות. אני עדיין חושב שעיצוב ה- C4 מוצלח

וזהו, בעצם.

מתחת לעיצוב הנאה, מסתתרת פיג'ו 307, הראשונה במכוניות פיג'ו שנטשה את חווית הנהיגה, והפיג'ו הראשונה שהיתה לא נוחה ברמה לה הורגלנו שנים ארוכות.

פורסם
אייל, למיטב ידיעתי אתה נוהג בVAGית השלישית ברצף ופוזל לכיוון הרביעית...

איך זה שלקנות רק פולקסווגן זה רציונלי אבל לקנות רק סיטרואן זה אמוציונלי?

אין לי זיקה מיוחדת לרכבי VAG או לצרפתיות, אך אנסה לענות על השאלה למיטב הבנתי:

1. ככלל, רכישת רכב ב-300K ש"ח אינה עניין רציונלי, אלא אם מדובר ברוכש מבוסס מאוד. בהיבט הזה איני מתייחס לפותח השרשור באופן אישי אלא לכלל הרוכשים הפוטנציאלים של רכב מסוג זה.

2. רכישת רכב כדוגמת סיטרואן (טוב ככל שיהיה, ואני נוטה להסכים שמדובר ברכב מצויין), שהשוק שלו חלש מאוד ומאבד מערכו בקצב מסחרר, בסכום זה, הופך את העניין לעוד הרבה פחות רציונלי.

פורסם
אין לי זיקה מיוחדת לרכבי VAG או לצרפתיות, אך אנסה לענות על השאלה למיטב הבנתי:

1. ככלל, רכישת רכב ב-300K ש"ח אינה עניין רציונלי, אלא אם מדובר ברוכש מבוסס מאוד. בהיבט הזה איני מתייחס לפותח השרשור באופן אישי אלא לכלל הרוכשים הפוטנציאלים של רכב מסוג זה.

2. רכישת רכב כדוגמת סיטרואן (טוב ככל שיהיה, ואני נוטה להסכים שמדובר ברכב מצויין), שהשוק שלו חלש מאוד ומאבד מערכו בקצב מסחרר, בסכום זה, הופך את העניין לעוד הרבה פחות רציונלי.

מזל שהשוק העולמי לא מתבסס על השוק הישראלי .

כשתגיע לאירופה תספר לנו מה אתה רואה יותר על הכבישים .

חן,עם ה C6 וה C5 החדשה אני חושב שסיטרואן חוזרת בהדרגה לשורשים שלה .

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

הייתי באירופה הרבה יותר מפעם אחת. אני מסכים איתך, אך אנו חיים בישראל עם המחירים של ישראל (ועם ירידת הערך של השוק הישראלי). אם כבר מדברים על אירופה אז צריך לומר שאם פותח השרשור היה חי באירופה אז יתכן מאוד והיה רוכש רכב אחר (כי הרי ב-300K אפשר לרכוש רכב בכמה דרגות מעל).

פורסם

ובכסף שקונים בישראל ב.מ.וו 320 (או C5 V6 במקרה שלי) קונים בארה"ב ב.מ.וו 750.

אמיתי לגמרי.

כשהייתי בתערוכת פרנקפורט 07 הזמנו נסיעת מבחן ל-C6, כשהנציג שמע את מחיר ה-C6 בישראל לאחר המרה משקל ליורו הוא כמעט התעלף.

מן הסתם, כל אחד שיש לו סכום מסויים יכול לקנות איתו משהו אחר וטוב יותר בשאר העולם.

פורסם
התמונות צולמו בחצר של הבית שלי.

אתה גר בריביירה הצרפתית? :bugeyed:

אתם מחפשים עובדי משק? או אולי לאמץ ילד רוסי מבית טוב?

אחלה סקירה, ואל תתן לטרולים הגרמנים להטריד אותך. 8)

פורסם

חן,עם ה C6 וה C5 החדשה אני חושב שסיטרואן חוזרת בהדרגה לשורשים שלה .

הבעייה שכבר באמצע שנות ה 70' זה לא הצליח להחזיק את סיטרואן כלכלית, וסיטרואן שילמה את מלוא המחיר על האוונגרדיות שלה ועל ההתעקשות שלה להכניס אוונגרדיות במכוניות שנועדו להיות די עממיות.

ה XM היתה הרבה יותר "סיטרואנית" מה C5 למשל, אבל לצערה הרבה של PSA המכונית לא נחלה הצלחה, בלשון המעטה, ולכן במשך 10 שנים סיטרואן לא פיתחו לה יורשת.

פורסם

מסכים איתך XENON לחלוטין ,גם אחרי שהיורו הקפיץ את המחירים באירופה עדין

המחירים בארץ הרבה יותר גבוהים .

ETAA אפילו שאנחנו חיים בארץ לא אומר שאני אדבק במחלות של הביצה

המקומית (יפנית,אוטומטית,4 דלתות,וכו) ואני עדין נוסע במה שאני אוהב .

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

סיטרואן (הלכה למעשה PSA) עושה מהלכים עסקיים בשביל לא לשלם בפעם השניה את המחיר שהיא שילמה על הייחודיות הטכנולוגית שלה, המהלך (על קצה המזלג) מסתכם בזה שהיא חוזרת לעיצובים המיוחדים, שומרת על המערכות ההידרופניאומטיות בדגמים הבכירים ועל הייחוד והעיצוב של הדגמים ה"רגילים" - אבל דואגת להשתמש בטכנולוגיה עדכנית ונפוצה (זול יותר) וקונה את המנועים ותיבות ההילוכים "מבחוץ" (זול יותר - בצורה כזו היא אינה צריכה להשקיע בפיתוח בעצמה).

המהלכים הללו רק החלו ובעוד כמה שנים מה שיקרה זה שנאכל חרא ממנועים גרמניים, נקבל תיבות הילוכים אוטומטית יפאניות אבל ניסע באוטו צרפתי מעוצב עם כל הגאדג'טים שהצרכן אוהב.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...