Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיטרואן C5 V6 - סיכום לאחר חצי שנה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5883 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסע עם כל הגאדג'טים שהצרכן אוהב = מערכת החשמל תישאר צרפתית כלומר נאכל תקלות חשמל צרפתיות למרות הOUTSOURCING :)

מעניין שדווקא נתת מנועים גרמניים כבעייתיים, אתה יכול להצביע על דגם ספציפי בשני העשורים האחרונים שנחשב בעייתי? (או אולי ב50 השנה האחרונות)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 142
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ניסע עם כל הגאדג'טים שהצרכן אוהב = מערכת החשמל תישאר צרפתית כלומר נאכל תקלות חשמל צרפתיות למרות הOUTSOURCING :)

מעניין שדווקא נתת מנועים גרמניים כבעייתיים, אתה יכול להצביע על דגם ספציפי בשני העשורים האחרונים שנחשב בעייתי? (או אולי ב50 השנה האחרונות)

חביבי אתה חי את עבר.. האמת שדווקא בVW יש בלי סוף תקלות חשמל ואלקטרוניקה כנראה שאפילו היצרן מודע לזה,ונותן שנתיים אחריות בלבד!,ברכבים של PSA המצב משמעותית יותר טוב.

פורסם

מערכת החשמל כבר מזמן לא צרפתית (הצרפתים פיתחו את ה VAN ולקחו את ה CAN שהיה בהישג יד ושילבו את שניהם יחד, זה היה בין 2000 ל 2005), מאז היא עברה ל FULL CAN כבר לפני 5-6 שנים (יותר מהיר, יותר זול).

התקלות תקשורת שהיו אז לא היו בעיות חומרה אלא תוכנה, אבל מאז 2000 ועד 2010 הרבה מאוד דברים השתנו, זה לא מתקרב אפילו לפיפס (אם בכלל) למה שהיה בתקופת ה 307 וה-C5 הראשונות. הרכיבים הם של בוש, דלפי, סימנס וכו' - יצרנים מוכרים וטובים. הוסקו הרבה מאוד מסקנות ברמת הפיתוחים של התוכנות, היום אין בעיות כאלה.

מוכן לשים איתך כסף שב-VW יש לא פחות תקלות מכל מותג אירופאי מקביל ברמה הטכנולוגית שלו. שאל כל איש דיאגנוסטיקה ב PSA מה רמת התקלות תקשורת שהוא מתעסק בהם ברמה היומית, חודשית או שנתית ותראה שדווקא כאן - אין בעיות.

בעניין מנועים גרמניים בעיתיים; השתמשתי בדמגוגיה שלך הפעם - הרי ברור שלא כל המנועים הגרמניים בעיתיים, יש מוצלחים ויש מוצלחים פחות (בדיוק כמו אצל הצרפתים, היפאנים, הקוראנים וכו'....). אם נחזור לרגע לנושא המנועים הגרמניים, יכול להיות שמה שאתה מכיר זה רק VW- אבל בחוץ יש עוד יצרנים גרמניים (רמז: BMW) וגם להם יש מנועים וגם הם מכרו (בשת"פ עאלק) מנועים ליצרנים אחרים (אהמ....) אז תבין לבד (המנוע, אגב, יכול להיות מצויין ! אבל האמינות ? יש הרבה על מה לדבר).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אייל, לא תאמין:

לפני מספר חודשים השתתפתי באירוע מסוים, שבו בכיר בענף הרכב הישראלי נשא דברים. אותו בכיר הוא בעל היכרות טובה מאוד, אפילו אינטימית, עם מרוכלתה של צ'מפיון, והיכרות לא פחות טובה עם מיטב הטובין של סמל"ת. מעבר לשני אלה, יש לו היכרות גם עם מספר יצרנים נוספים, אבל כרגע זה לא לענייננו.

על כל פנים, אותו בכיר ידע לספר לנו כי בהסתמך על נתונים אמפיריים המצויים בידיו, בזמן תקופת האחריות, המכוניות שנכנסות יותר למוסך הן דווקא אלה שאינן מגיעות מארץ המגף, אלא ההן שמגיעות מארץ הנקניקיה והבירה. מבולבלים? גם אנחנו.

אני מוכרח להודות שהדיעות הקדומות שלך בהתחלה קוממו אותי. למזלי, במרוצת הזמן לימדתי את עצמי לקחת אותך בפרופורציות. מקווה שגם כל שאר האנשים שקוראים את הדמגוגיה בשקל שלך ינהגו כמוני, כך שלכולם יהיה טוב יותר.

נ.ב.: אינני מתכוון להזכיר את שמו של אותו בכיר, אבל יש כאן חברי פורום נוספים שנכחו באותו אירוע שהזכרתי, אשר מבינים על מי אני מדבר וששמעו גם הם את אותם הדברים בדיוק.

רוצה להאמין - תאמין. לא רוצה - שיהיה לך כל טוב ובהצלחה עם המשך עצימת העיניים שלך.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם
הבעייה שכבר באמצע שנות ה 70' זה לא הצליח להחזיק את סיטרואן כלכלית, וסיטרואן שילמה את מלוא המחיר על האוונגרדיות שלה ועל ההתעקשות שלה להכניס אוונגרדיות במכוניות שנועדו להיות די עממיות.

ה XM היתה הרבה יותר "סיטרואנית" מה C5 למשל, אבל לצערה הרבה של PSA המכונית לא נחלה הצלחה, בלשון המעטה, ולכן במשך 10 שנים סיטרואן לא פיתחו לה יורשת.

אין ספק שה XM היא סיטרואנית לחלוטין עם כל היתרונות והחסרונות .

אני חושב שב C5 הם ממשיכים את הדרך ביותר חוכמה ואמינות ואני מדבר על המערכת ההידרופנאומטית החכמה ,

למשל על זה שהם הפרידו את המערכות של ההגה ושל הבלמים מהמערכת הראשית של המתלים.

כשאני רואה C5 חדשה אני פשוט מחייך כאילו ראיתי DS .

CITROEN XM V6 BVM AMBIANCE

CITROEN XM V6 BVA EXCLUCIVE

CITROEN XM TURBO CT BVA VSX

פורסם

בלי קשר לאשכול הזאתי, התמונה מוכרת לי שהייתה לך הונדה סיוויק קופה שחורה 96 משופרת שצולמת באותו המקום שאתה גר בו :-o ?

וסיטוראן חמוד :wink:

פורסם

הסיוויק "המשופרת" לא שלי, היא של חבר.

וכן, המקום דומה (זה אותו מקום). אותה צילמתי איפה שה-DMAX עומד, את ה-C5 צילמתי יותר למטה.

51249082.th.jpg

פורסם

אז אתם יודעים מתי יגיע המנוע והגיר של הC5 החדשה?

אני רוצה להגיד להורים.

ולXENON

איך המזגן באוטו, כיום יש לנו 407 האוטו נוח מאוד, אבל המזגן דפוק, האם זה המקרה בC5?

פורסם

זכור לי שקראתי ידיעה שהמנוע אמור להגיע ביולי-אוגוסט, אבל לא הייתי חותם על זה.

המזגן מספק את הסחורה, אין איתו בעיות.

פורסם
אז אתם יודעים מתי יגיע המנוע והגיר של הC5 החדשה?

אני רוצה להגיד להורים.

ולXENON

איך המזגן באוטו, כיום יש לנו 407 האוטו נוח מאוד, אבל המזגן דפוק, האם זה המקרה בC5?

גש למוסך להחלפת מסנן אויר למזגן ובדיקת כמות גז במערכת. המזגנים זהים בדגמים הנ"ל, אין סיבה שלא יקרר מצויין.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
גש למוסך להחלפת מסנן אויר למזגן ובדיקת כמות גז במערכת. המזגנים זהים בדגמים הנ"ל, אין סיבה שלא יקרר מצויין.

איציק

אתה יודע כמה פעמים הינו במוסך בשביל זה?

אף פעם לא סידרו את זה.

הבעיה זה שאתה שם על מקס' עוצמה הוא בקושי מוציא אוויר, זרימת אוויר חלשה מאוד.

אולי יש בעיה במדחס.

פורסם
אתה יודע כמה פעמים הינו במוסך בשביל זה?

אף פעם לא סידרו את זה.

הבעיה זה שאתה שם על מקס' עוצמה הוא בקושי מוציא אוויר, זרימת אוויר חלשה מאוד.

אולי יש בעיה במדחס.

אין מצב.

או שבורר המצבים לא מכוון כראוי (יחד עם פתח עליון לכיוון השמשה שנמצא במצב פתוח) או שהפילטר סתום. הסבירות שמשהו במפוח דפוק הוא קלוש כי אתה לא מדווח על רעידות או רעשים חריגים בהפעלתו.

אתה מהמרכז ?

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...