Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת ל infiniti G 37 couoe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

קניתי אינפיניטי G37 קופה שנת 2009

הייתי רוצה קצת פרטים על איזה מערכת כדאי לי להתקין...הלכתי לברר בחנויות כמו רדיו ג ועוד כמה... הם המליצו על ALPINE

רק לציין שאין לי הגבלת כסף...ואני יודע שאני הולך להשקיע הרבה...:-(

אני רוצה מוצרים טובים ואיכותיים....אני רוצה לשמוע ברכב איכותי וחזזזזקקק

זה אומר רמקולים קדימה, אחורה , מגבר\ים וסאב

מישהו יודע איזה רמקולים אני צריך לקנות???? מה נכנס בדלתות שם???

ואיזה מהדגמים של ALPINE זה הדגמים הכי טובים שלהם(ספינת הדגל שלהם)????

בבקשה מי שיודע לעזור לי אני לא רוצה שיתקינו לי איזה זבל של רמקולים ואני ישלם מחיר מטורף שדורשים...

פורסם

קודם כך תתחדש, רכב לא פחות ממדהים, דבר שני מה אתה מצפה מהמערכת שלך חוץ מזה שיישמעו חזק ואיכותי, כמה כסף חשבת להשקיע +-? מאיזה איזור אתה? אתה מודע לכך שיכול להיות שתצטרך להשאיר את הרכב אצל המתקין בשביל התקנה מהסוג הזה?

אני במקומך קודם כל עושה שיעורי בית - הולך למפגש אחד או שניים שומע מערכות אחרות אפילו אצל רכבים שהותקנו והומלצו ע"י חנויות ורק אח"כ ננעל על משהו, לא שיש לי משהו נגד ALPINE בסכומים שאתה מדבר עלייהם שאתה רוצה להשקיע יש עוד חברות לא פחות טובות.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

יש גם קנווד 8024 בעברית או JVS 826 מחשיר די טוב .. ניתן ברכב להתקין קומפוננת 3 חלקים (3 WAY) סוג רמקולים צריך לבחור לפי סגננון מוזיקה שאתה שומעה .. מגבר צריך שיהיה נציל. במפרת תסתקל קמה DB המגבר..הסוג טוב מגיה ל 97-100 גנ.. סאב צריך להתים בזמן קיוונים ברכב

Hu: Pioneer 9800 BT Comp:

DLS-UR36i

SubWoofers: Double Eartquake SubZero 2000RMS

פורסם

מגבר נציל? נמדד בDB? מגיע ל97-100?.

אלכס, על מה אתה מדבר?

אין דבר כזה מגבר נציל.

אם כבר, אז מגבר יעיל.

ויעילות נמדדת באחוזים ולא בDB.

כמה אמפר המגבר צורך בשביל להפיק X אמפר, ככל שהמגבר יותר יעיל נתון זה יעלה וימדד באחוזים.

אבל עדיין אני לא מבין מה זה בכלל קשור לשרשור הנ"ל?

לפותח השרשור בעל האינפיניטי,

מה התקציב שלך?

בלי לדעת את זה מראש, זה יהיה בלתי אפשרי לתת לך המלצה על מוצר כזה או אחר.

under construction..

פורסם

בוקר טוב גילרוס

קודם כל תתחדש רכב רכב

לגבי מידת רמקולים

לפי מיטב ידיעתי אז הרכב מגיע עם סט 3WAY מקדימה

8" וופרים

2" מידים

1" טוויטרים

כמו כן מאחורה זוג רמקולים 3"

ורמקול סנטר 3"

קשה עד בלתי אפשרי לתת לך הצעת מחיר דרך התכתבות באינטרנט

וזאת מכיוון שיש ברכב מערכת סראונד בין הטובות הקיימות בקדם שוק

מהנקודה הזו שיפור הסאונד יכול להתבצע נכון רק אחרי הבנה מושלמת של מה שאתה מצפה לשמוע

תוכל לפנות בפרטי ואשמח לקבוע איתך פגישת הבנה

(דרך אגב ניר האדון הצהיר שהתקציב פתוח לשינויים והסכום הוא לא הנושא המרכזי)

שבת שלום

דרור

פורסם

קודם כל תודה רבה לכל המגיבים....

ועל המהירות....:lol:

שתיים אני יגיד את האמת...אין לי תקציב לא חשבתי על כמה אני מוכן להשקיע...אבל ממה שהבנתי מהמתקינים שמערכת ברמה שאני רוצה עולה בסביבות 12000 עד 15000...

אני גם ירשום מה הציעו לי כדי שתוכלי לעזור לי יותר...מבטלים את כל הרמקולים המקוריים שמגיעים עם הרכב (יש מערכת 5.1 ברכב עם רמקולים קדימה אחורה סנטר וסאבים)

ואז מתקינים רמקולים חדשים של אלפין קדימה ואחורה סאב עם תיבה בתא המטען....וכמובן 2 מגברים 1 לסאב ו 1 לרמקולים (הכל של אלפין)

את המערכת שמע אני לא מחליף כי זה מסך מקורי שמגיע עם הרכב (עם GPS וכל התצוגה של הרכב)

השאלה שלי היא איזה סוג רמקולים כדאי לי להתקין ומה הדגמים שלהם???( לציין שאני באמת רוצה את הטופ... הרמה הכי גבוה)

ואיזה דגמים של מגברים אתם ממליצים????

אני מדגיש את הדגמים כי אני רוצה ליראות אותם ב EBAY ולהשוות מחירים עם החנויות בארץ...

פורסם

עם כל הכבוד לאלפיין אם זה לא הסידרה הזאת. אז אתה יכול לעבור הלאה. במחירים שהסדרות הנמוכות יותר (מהF1) מוצעות תמצא חלופות טובות יותר. מה שהציעו לך זה בוודאות לא הטופ של אלפיין. האם פירטו בפניך דגמים? או שאמרו לך "אלפיין זה הכי טוב" (אם כן המיקצועיות לא משהו). מה מבצעים בדיוק ברכב בתמורה לתשלום? איזה חיווט משתמשים? איטום? מציע לך לשמוע קצת רכיבים לפני הרכישה כדי לקבל קצת מושג.

פורסם
קשה עד בלתי אפשרי לתת לך הצעת מחיר דרך התכתבות באינטרנט

וזאת מכיוון שיש ברכב מערכת סראונד בין הטובות הקיימות בקדם שוק

מהנקודה הזו שיפור הסאונד יכול להתבצע נכון רק אחרי הבנה מושלמת של מה שאתה מצפה לשמוע

תוכל לפנות בפרטי ואשמח לקבוע איתך פגישת הבנה

(דרך אגב ניר האדון הצהיר שהתקציב פתוח לשינויים והסכום הוא לא הנושא המרכזי)

שבת שלום

דרור

דרור.

אז אני מניח שסט 3 חלקים של ריינבאו רפרנס מוגבר אקטיבית על 3 מגברי טזיס HV וונטי זה בסדר בתור במה קדמית?

הרי מה זה משנה כמה זה עולה.

לשים 20000 אירו על במה קדמית זה במסגרת מגבלת התקציב של הבחור?

ואולי HU בדמות MX5000 + CARPC משולב כיחידת ראש זה כן במסגרת?

איזה שטויות.

ונניח יש לבחור 30000ש"ח לסט קדמי, האם ב"פגישת הבנה" -יש לך מה להציע לו לשמוע? אולי לבחון כמה סטים במקביל:roll:?

ואם התקציב הינו 10Kש"ח? אז כן ניתן לתת המלצה באינטרנט?

כי הרי כל שאלה שתשאל פנים מול פנים, ניתן לשאול אותה כן בכתב ע"ג הפורום, זה נעשה כאן על בסיס יומי- אל מול מגוון רחב של דעות ונסיון שונה ומגוון עם ציודים.

ובהיעדר ידיעת מסגרת התקציב זה לירות באפלה סתם ללא כל קשר למציאות.

לכן, גם אם התקציב הוא אסטרונומי, עדיין יש לו מספר.

under construction..

פורסם

gilrose

אני לא מבין גדול, אבל נראה לי שאתה הולך בכיוון שיעלה לך המון כסף ויכול להיות שלחינם.

חשוב מאוד שתגדיר תקציב, מה אתה מחפש מהמערכת כדי שהאנשים כאן עם הידע העצום שלהם יוכלו לעזור לך לקבל את התמורה המיטבית לכספך, ולהיות מרוצה מהתוצאות.

לא מדובר ברכב רגיל, הרכב שלך מגיע עם מערכת שלא הייתי מגדיר אותה "כסטנדרטית" צריך לראות שמה שאתה קונה בכסף שאתה קונה בהחלט יהווה שידרוג למה שמותקן אצלך כרגע ברכב.

התקנה מסובכת ובמיוחד ברכב כזה זה לא עניין של יום יומיים, ומדובר בתהליך שכדאי שתעבור רק פעם אחת.

אני לא מבין גדול, אבל מה שאני שם לב זה שאתה בנאדם שיש לו כסף(רק בריאות וא/עושר), ובאמת רוצה להשקיע ולקבל תוצאות טובות.

יחד עם זאת אני יזכיר לך שבארצנו אנשים כמוך עם פלוס בכסף ומינוס בידע בתחום מסויים עלולים למצוא את עצמם עם קניה לא מוצלחת.

המלצה שלי תירגע, יש זמן סך הכול "אפשר" להסתדר עם מה שמותקן אצלך ברכב, תגדיר תקציב+ציפיות תתחיל לקרוא/לשמוע/להגיע למפגשים/להתעניין, וככה תימנע מתהליך ארוך שיעלה המון כסף ובסופו לא תיהיה מרוצה ותצטרך לעבור שוב. vbmenu_register("postmenu_2487002", true); vbmenu_register("postmenu_2487002", true);

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

פורסם

לפותח הת'רד

לדוד שלי יש אינפיניטי G35X - שזה רכב לא פחות ממדהים.

לך יש את הG37 דגם קופה שהוא עוד יותר מדהים ואם אני לא טועה גם יותר מאובזר.

ברכב של דוד שלי יש מערכת 3WAY מובנית של BOSE ביחד עם רמקול סנטר עד כמה שזכור לי וסאב וופר 8 אינטש מושקע לתוך המגש האחורי והמערכת לא פחות מנהדרת.

אתה כבר רכשת את הרכב? נסעת בו? - מה הבעיה במערכת? מה הסיבה שאתה רוצה להשתדרג ממערכת ברמה בסיסית גבוהה מאוד גם ככה.

ממליץ לך להגיע למפגשים, לגשת לבתי התקנות - ברגע שתשמע משהו שאהבת - תלך בכוון הזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שוב...תודה רבה למגיבים...

ו green monster... אחי לא צריך לכעוס...אני בסה"כ שואל שאלות שאני מניח שאתה יודע יותר טוב ממני...ורוצה ללמוד...

טוב אז המספר הוא כל כך חשוב...התקציב שלי הוא 15,000 למערכת...

וכן יש לי את הרכב רכשתי אותו מהחברה לפני משהו כמו חצי שנה...

המערכת שמותקן ברכב כרגע היא באמת לא פחות ממדהימה הסאונד טוב ובאיכות מעולה...אבל...היא לא חזקה שומעים איכותי מאוד אבל ממש לא בעצמה ואת הסאב כמעט ולא מרגישים(הכל יחסי כמובן...)

ועוד משהו...אני יודע שהתקנה לוקחת יומיים וצריך להשאיר אותו במרכז ההתקנות דיברתי עם כמה מתקינים והם רצו 2500-3000 ש"ח להתקנה זה נורמלי???

וחברים למי שמבין....בבקשה אם אפשר דגמים של רמקולים שאני יוכל לבדוק אותם ב EBAY ולהשוות מחירים...

ראיתי שבחור בשם "alpine" רשם לי דגם אלפין F1 ראיתי את האתר הדגם הזה טוב??? SPX-Z18T האמת אני לא מוצא אותו ב EBAY אז אני לא יודע כמה הוא עולה....

באמת תודה...אתם עוזרים לי מאוד...

פורסם

אניח שקוראים לך גיל , אם לא , סלח לי ...

אתה צריך קודם לדעת מה אתה רוצה שיהיה לך ברכב , באסים שישברו לך את השיניים או דיוק למקור ברמה מעולה .

כמה עוצמה אתה רוצה ?

אתה אולי רוצה חומרה מבוססת מחשב ?

אין כזה הטוב ביותר , קח את האוטו , ובוא לאחד המפגשים של הפורום , תשמע כמה מערכות , עדיפות עם דיסקים של מוזיקה שאתה לרוב שומע וכך תוכל להגיע להחלטה טובה יותר בהרבה (!) פחות כסף .

אולי רק סאב ומגבר טוב יעוש לך את העבודה ? או רק מגבר ?

תתחיל ללמוד ולחפור מעט . ולא פחות תשמע מערכות ותזכור מאיזה חברות ודגמים האוזן של אהבה .

על החוק להיות אדפטיבי בהתאם לרוח הזמנים

פורסם

כמו שאמרו, דבר ראשון תגיע למפגש ותשמע כמה מערכות.

זה יעשה לך קצת סדר לגבי הדרישות שלך - מה זה מדוייק, מה זה חזק, מה זה חזק ומדוייק ומה מכל אלה אתה רוצה.

כמובן שתוכל להתרשם מרמקולים שונים.

לגבי הסט שיוסי ציין - מחיר המחירון שלו בארה"ב הוא 3500$ אבל בהחלט מדובר באחד הסטים הטובים בעולם.

הכוונה הייתה שאין לאלפיין סט שיהווה שיפור לעומת מה שמותקן אצלך כרגע, חוץ מהסט הנ"ל.

כמובן שישנם רמקולים מצויינים של חברות אחרות במחירים שפויים יותר.

כמובן שאתה יכול להתקדם בשלבים -

דבר ראשון בדיקה שהמערכת מכוונת כראוי (אני מתאר לעצמי שישנם מגברים במערכת).

כצעד שני הייתי משקיע בבידוד, מה שיוציא מהרמקולים המקוריים את המקסימום ויהיה בסיס טוב לכל התקנה בעתיד.

כדאי לבדוק מה נתוני ההגברה הנוכחיים. יתכן שמגבר חזק יותר ינצל את הסט הקדמי בצורה טובה יותר. זה תלוי כמובן ביכולת ספיגת ההספקים של הרמקולים המקוריים.

אם הווליום שחסר לך הוא רק בתחום הנמוך, אתה יכול להתקין מונו וסאב ולהשאיר את כל השאר.

לגבי הצעות המחיר שקיבלת להתקנה - מה היא כוללת?

לא כדאי לחסוך כאן, מכיוון שבלי התקנה טובה גם ה-F#1 לא ישמעו במיטבם :wink:

חשוב למצוא מתקין שמכיר רכבים כאלה. חבל להישאר עם קליפסים שבורים בדיפונים בגלל מתקין שלומד את הרכב על חשבונך.

אתה מתכנן להשקיע סכום נכבד. אני מציע לך ללמוד טוב את הנושא ע"י קריאה בפורום (תתחיל מה-FAQ בראש העמוד הראשי).

חבל שתרוץ להתקין רכיבים, שלא ישפרו בכלום ואולי אף יגרעו מאיכות המערכת.

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

האמת אני כרגע מתחיל ללמוד את הנושא...

אני שואל שאלות כדי לדעת מה להתקין ומה לא לפני שאני משקיע את הכסף ברמקולים...

איזה מפגש יש בזמן הקרוב????

ואיפה נפגשים???

ומי נפגש???

לפי השאלות אתם מבינים שאני פעם ראשונה ששומע על מפגשים מהסוג הזה...:oops:

תודה...

• תוכן חדש...