Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

התקנת מערכת ל infiniti G 37 couoe

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5917 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

15K תקציב למערכת ברכב פרימיום זה לא הרבה ,אם אתה רוצה להחליף מערכת 5.1 מלאה

ברמה גבוהה יותר ברכב שלך זה יעלה משמעותית יותר מ-15K ,מה שכן אני גם לא רואה צורך

להחליף את כול המערכת כיוון שמדובר במערכת שהיא גם כך ברמה גבוהה. צריך לתת לה שידרוג מסויים

הייתי מציע להחליף רק את הסט הקדמי +להוסיף סאב , ואת כול השאר להשאיר.

המלצה לשיפור ב- 15K:

סט 3WAY מורל אילייט לימיטיד אדישן

סאב מורל אולטימו SC

מגבר אודיסון LRX 3.1K

מנחת JL אודיו קלין סוויפ

פורסם
15K תקציב למערכת ברכב פרימיום זה לא הרבה ,אם אתה רוצה להחליף מערכת 5.1 מלאה

ברמה גבוהה יותר ברכב שלך זה יעלה משמעותית יותר מ-15K ,מה שכן אני גם לא רואה צורך

להחליף את כול המערכת כיוון שמדובר במערכת שהיא גם כך ברמה גבוהה. צריך לתת לה שידרוג מסויים

הייתי מציע להחליף רק את הסט הקדמי +להוסיף סאב , ואת כול השאר להשאיר.

1+ ובטח אם תירצה ללכת על רכיבים איכותיים והתקנה ברמה מתאימה לציוד.

פורסם

אם כל הבעיה היא שהאיכות קיימת אבל לא העוצמה - אולי זה בגלל שהמערכת מכוונת כרגע בצורה שכזו.

יתכן והחלפת הסאב וההגברה היא כל השדרוג הדרוש לך - הייתי בהחלט הולך למתקין מקצועי ובודק קודם כל איזה פוטנציאל כן אפשר למצות מהמערכת שלך ורק אח"כ מחליט איפה להשקיע את הכסף.

היות וברכב הזה הסאב מושקע לתוך המגש האחורי אני הייתי ממליץ לשקול סאב שטוח כמו האליינט שהיום שייך למק-אודיו על מונו רציני כמו סלסטרה D2K, סאן דאון SAZ-2000D,

ZED AUDIO קרונוס בגישור

AUDISON VRX 1.500 וכו' וכו'

השאלה היא עד כמה חזק אתה רוצה שהסאב יעבוד - אולי כבר עדיף לגזול מקום מתא המטען ולהתקין סאב מפלצת בתיבה ולבטל את הסאב על המגש האחורי.

איזה סוג של באס אתה בכלל מחפש? פאנצ'י וחזק וחסר ליטוף?

סאב שיורד עמוק ומרעיד את כל הרכב?

בכל מקרה רצוי משהו עם יכולות טונאליות גבוהות.

ההמלצה שלי תהיה בכלל במקרה שלך ללכת על דאבל סאב כגון הג'נסיס אודיופיל או דאבל כאוס של AA או הרץ מילה למשל

אני למשל מזיל ריר כרגע על - או דאבל 10 אינטש מק-אודיו אליינט או דאבל 10 אינטש אודיסון תזיסס - אבל כרגע זה רק בחלומות שלי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...