Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב מפנק ב-60K. אודי A3? גולף?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5907 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

חיפשתי בפורום אבל לא הצלחתי להגיע למסקנה, בבקשה תעזרו.

יש לי היום (רכב שני בבית בנוסף למזדה חברה) אופל קורסה שנת 96, גיר ידני, חלונות ומראות לא חשמליים ועוד ועוד - בקיצור רכב לא מפנק בעליל!

אמנם הטיפולים זולים ולא היו בעיות והוצאות רציניות

אבל

נמעס לי! בא לי לנסוע ברכב מפנק! רכב מגניב!

התקציב בסביבות 60K. אני מבין שטיפולים, אחזקה, דלק וכו' יהיו יותר יקרים אבל עדיף לא משהוא רציני לדוגמא הבנתי ש BMW מטורף בקטע הזה.

3 דלות לא אופציה - יש לי 2 ילדים ולא בא לי להרים כסאות כל היום.

היה לי בראש אודי A3 (שנה 2003) או גולף (מנוע 2000 שנת 2004 ג'נרשין).

מה אתם אומרים? יש הצעות? אני פתוח לכל רכב רק לא ישן מדי - לא בא לי להכנס להרפתקאה יקרה...

תודה מראש לכל העונים, מחפש מיואש.

פורסם

אז חלונות ומראות חשמלים כן יהפכו את הרכב למפנק?

כי אם כן הטווח ענקי.

אחזקת גולף ואודי A3 לא זולות עד כמה שאני יודע.

אני לא רוצה להיכנס לך יותר מדי לחיים. אבל אם הקורסה עונה לצרכים באופן מצוין

אני הייתי נשאר איתה. כי אם אין תלונות חוץ מעניין הפינוק חבל להיכנס סתם לעלויות

אחזקה גבוהות משמעותית אם זה רק כי אתה רוצה לפתוח את החלון על ידי מתג.

אני מבין שזה גם רכב שני בבית, אתה יכול לנהוג במאזדה?

מהן הדרישות מהרכב? כמה הוא אמור לנסוע בשנה?

שלומי.

פורסם

בשביל חלונות חשמל, מראות חשמל, נעילה מרכזית וכסאות נוחים לא צריך לקנות BMW ולא אוודי, מספיק גם פונטו ספייס דגם מאובזר או רנו קליאו הישנה.. יש עוד דרישות שבגללם צריך אוטו יקר להחזקה כמו אלו שהצעת?

נ.ב אני שדרגתי מהפיאט אונו לפונטו מאותם סיבות... חלונות חשמל נעילה מרכזית ובלי צ'וק קרצייה. אז מראות חשמל אין אבל מכוונים אותם פעם אחת וזהו אז זה סתם מיותר.

Citroen C1 2017 ידנית (ליום יום) | Fiat Punto Cabrio 60s 1995 (לא ברור למה 😅)

פורסם

שדרג את עצמך לטויוטה ראנקס מאובזרת.

הן זריזות,אמינות(מהתקופה ההיא),חסכוניות ןלא יקרות לאחזקה.

שומרות מאוד על ערכן ונחטפות מהר בעת המכירה.

פורסם

תודה על כל התשובות.

אבל באמת, אתם רציניים?

לא חסר חסרונות באופל אבל זה לא חשוב מה הם ולכן כתבתי ועוד ועוד ...

אם לא הייתי ברור

נמעס לי! בא לי לנסוע ברכב מפנק! רכב מגניב!

ציינתי שברור שההוצאה יותר גבוהה, נתתי גם דוגמאות להבהיר את הכיוון. אם כל הכבוד פונטו הוא לא מפנק ולא מגניב.

אז זה לא משהו אישי, ולא ברור לי מה אני אשם שאחרי 10 שנים עם אופל קורסה 96 בא לי להתפנק?

אשמח לכל הצעה מלבד להשאר עם האופל, דרך אגב משהוא רוצה אותה? יהיה מחיר טוב אם יתן הצעה לרכב מפנק ומגניב :lol:

פורסם

נסה אופל אסטרה מ-2005 ומעלה. בהחלט מפנקת. בקשר למגניבה, אולי רק בקרב מביני דבר היא תיחשב כזו.

בהצלחה!

פורסם

אלפא 147/156- מאובזרות, חזקות יחסית, מפנקות ומתנהגות. מבציר 01-02 ישאר לך עודף יפה ביד.

סיאט לאון 1.8 125 כ"ס- פרקטיות, כח ועלויות אחזקה שפויות לחלוטין.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

מזה רכב מפנק? משהו בסגנון של מה שהציעו לך פה, או שאתה מתכוון לרכבים מפוארים(עם ריפודי עור וכו')?

אתה יכול לחפש וולוו S80 או AUDI A6 מאובזרות בשנתונים מוקדמים. שתיהן יהיו מפנקות ברמה שלא הכרת עד עכשיו, גם הביצועים ברמה אחרת ממה שאתה מכיר מהאופל שלך. הבעיה היא - האחזקה. הן בעיתיות מאוד וכמובן שגם הביטוחים וכו' יהיו גבוהים(יחסית לקורסה לפחות).

תשקול גם להסתכל על וולוו S40 T5 שגם היא מגיעה עם ריפודי עור וכו'. הבעיה בה - טורבו. מה שאומר שאם הוא הולך(וזה רכב ישן יחסית כך שיש מצב שהטורבו יילך בזמן שהרכב אצלך) אז התיקון יעלה הרבה מאוד כסף.

מצד שני, אם אתה כאשר אתה אומר מפנק אתה מתכוון לדברים שכל רכב בשנתונים מתקדמים יחסית כולל, חפש את הרכבים הקצת יותר מתקדמים. שוב, וולוו S40 ללא טורבו, תבדוק אם תיכנס לתקציב - וולוו S60, סאאב, הונדה אקורד וכו' וכו'.

פורסם

אני לגמרי בעד A3 וגולף,אלה 2 רכבים שנותנים תחושה מאוד איכותית ו"גרמנית" בגרסאות המאובזרות גם מגיעות עם סאנרוף,בקרת אקלים, ועוד פינוקים.

מחיר האחזקה? כנראה יהיה יותר יקר מהקורסה שלך,אבל זה לא באמת יקר כמו שאנשים טוענים לגבי קבוצת ואג.

אם יטופלו בצורה טובה גם לא יראו יותר מדי מוסך,כי בגדול מדובר ב2 רכבים אמינים.

V5

פורסם

אני בהחלט אבדוק את האסטרה. אלפה - רעיון טוב, רק המחשבה כבר מדליקה אותי.

הוולוו נשמע לי קצת גדולה מידי, אבל אולי אבדוק גם.

לגבי הספא - בשביל 500 שקל קבעתי למחר, אח"כ אלך גם לחפש רכב מפנק :-)

עוד רעיונות יתקבלו בברכה,

אשתדל לחזור ולתאר את המסקנות שלי לטובת הבאים אחרי... 

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
  • תוכן חדש...