Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5934 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי חבל שלא ראיתי מה ניסו לעשות לאיזה צרפתי אחד באילת על H2 קצת חומר נפץ מתחת לאוטו אנשי משטרה אמרו שמזל שהיה לו H2

ולא נכון אתה צחקת על אדגר אבל אני לא רוצה לסכסך מה עוד אמרת עליו :-P

::FEEL THE {XS} power::

• תגובות 106
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא נורא כשתוקעים לH2 טריז במקום הנכון - הוא מתפרק לגורמים

אפילו טנק אפשר לעצור עם בזנ"ט :-D

ואני צחקתי "עם" אדגר ולא "על" אדגר :-P

אני פולני גם ככה הלך עליי.

אני אשב בחושך :lol:

חבריה, הכל בצחוק :-D

ופולנים אני אוהב מוקפץ ועם פילפל שחור :-P

פורסם

פולני דווקא מומלץ עם רוטב טריאקי וקצת עמבה :-P

אף פעם לא ראית מפגש של פולני עם H2... :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

וואלה צריך לסדר לכם את הראש, פולנים כמוכם לא יודעים מזה מוסיקה . :x

אם אתם רוצים הסברים למה, שאלו את ישראל .

יעקב

מלבד זאת : האם מישהו שמע את ה IMAGE DYNAMICS ?

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

הבעיה היא שלשמוע את כל אחד מהסטים האלו בארץ שלנו צריך לסוע מירושלים לפ"ת ואז לחיפה ולהמשיך לטייל כמו חורני בארץ ...

יעקב

pioneer 5050+dellD820 CarPC .Focal Utopia Mid - Focal utopia tweeter - Focal Utopia Woffer @ CrossOver Utopia .JBL 75.4 .EARTHQUAKE 1142 rms @ 3ohm . The Monster : JL W7

פורסם

ומה רע בטיול בארץ ישראל? סיבה טובה לראות עוד מקומות.

לא שפתח תקווה זה מקום שכדאי לטייל בו...

אני עדיין רוצה לשמוע את המידבאסים ברכב של אופיר אפרופו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
גם ID CX64 וופרים לפנים.

יש להם וופר ID CX62 הוא 2 הום ולא 4 הום כמו CX64.

אדגר יצא לך לשמוע אותם? ואיזה דגם הישן או החדש?

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני אישית לא שמעתי, אבל וופר ישן מקבל ביקורות ממש יפות, ואומרים שהוא מעולה לכל סוג מוזיקה, גם כי וופר וגם כי מיד-וופר.

לא שפתח תקווה זה מקום שכדאי לטייל בו...

בפ"ת בשעות עבודה כול מטר זה לא פחות משעה.

פורסם

אדגר וכולם תודה רבה על הסבלנות והתשובות =)

אבל עוד שאלה קטנה , הבנתי שהM6+ הוא וופר ולא יתן לי את המיד , כתור אחד ששומע מזרחית המון זה יכול להיות חסר , אבל מישהו יכול להגיד לי ע"פ הנתונים של הוופר עצמו אם הוא יכול לעלות גם גבוה כמו הID ?

או מספיק גבוה כדי לספק מוסיקה ב 2WAY ?

יעקב

פורסם

אתה ואלעד עם אותו המיד ?

דיברתי איתו אתמול ורציתי לתכננתי להגיע היום לצפון , גם כדי לשמוע את הרוקפורד , אבל בסופו של דבר אני אחכה לסופ"ש לפחות ליום חמישי כדי לשמוע את ה M6 וה M6+ ולראות אם מישהו מגיע למפגש כדי לשמוע את הFNQ והID .

באתר של CDT רשום "HD-M6+ and ES-06+ are the most exceptional drivers in the mid-size range.

This speaker delivers subwoofer bass and reference quality midrange at the same time."

מה שאומר שהוא גם מנגן מיד נורמאלי - השאלה היא אם מישהו יכול להעביר עליו ביקורת , אדי יכול להיות שגם את זה שמעת ברוסיה ואתה יכול לתת כיוון ? =)

לאומת זאת אני הבנתי שהID עולה גבוה וזה יכול להיות פתרון מעולה ל2WAY אך בהתחשב בכך שבעתיד אצרה להישאר עם הוופרים והטוויטרים ורק להשתדרג ל3WAY חזק , זה כבר לא יהווה פתרון :(

יעקב

פורסם

יעקב - בוא אני אעשה לך קצת סדר, הCX64 מותקן אצלי ברכב, לא דומה בכלל לCX65 הוא כמה רמות מעליו, באמת שזה אחד האלמנטים היותר טובים ששמעתי והביקורות הטובות עליו לא היו ממני אלה מאנשים אחרים ששמעו, בקשר לCDT - היבואן שלהם הוא צחי מי שמייבא גם את ZAPCO ו RAINBOW ממה שאני יודע הרמקול הזה אמור להיות רמקול טוב ויצא לי לשמוע - להגיד לך שאני זוכר בדיוק זה יהיה להטעות אני זוכר שנשמע טוב לא זוכר איזו סדרה.

בקשר ל ID - מעבר אפשרי ל3 חלקים שישלים לך את הסט יהיה ההורנים שלהם, בדיוק מה שישלים את העסק כמו שצריך מה גם שאם אתה עובד אקטיבית יש לך אפשרות לחתוך איפה שתרצה.

הFNQ של אדי לא תקינים וזה מבירור שערכתי אתמול איתו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אוקי תודה רבה לך על הכל באמת נוצר קצת בלאגן =)

יעקב

• תוכן חדש...