Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5954 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי את הרכב לפני שבועיים.אני מרגיש שההפרדה גבוהה מדי .מה שגרם לכיבוי מנוע לפחות 5 פעמים מה שמביא לעוד שחיקה של הדיסקה..

אני לא הנהג הכי טוב בעולם והשאלה שלי אם כדאי להרכיב מצמד משופץ או חדש אם מישהו יודע מה המחיר של אחד משופץ מה המחיר של אחד חדש ..

הרכב הוא 1995 הסוג מנוע הוא 1F נפח 1600

תודה לכל מענה

פורסם

זה גם אופציה שלקחתי בחשבון..ואותה אני יבדוק גם...אני רק רוצה לדעת למקרה שבאמת הדיסקה הלכה כמה יעלה לי אחת משופצת

פורסם

אני יודע שנהוג להחליץ קלאץ' קומפלט אם כבר מפרקים אותו ולא חלקים חלקים,כי כניראה שאר הדברים בעסק הזה גם במצב לא טוב אם באמת הקלאץ' לא טוב,ולא כדאי לקנות משהו משופץ שעבר שימוש-תיקח רק חדש!

לגביי מחיר,אין לי מושג,יש מקורי שהוא יקר ויש תחליפי זול יותר,השאלה כמה זמן אתה מתכנן להשאיר את הרכב,אם זה לשנתיים ומעלה לך על מקורי.

פורסם

לא כל כך ברור העניין, שאתה אומר קלאצ' משופץ, למה אתה מיתכוון? לקחו רפידת קלאץ' מרכב אחר ושיפצו אותה? מה עשו בה ? החליפו בה קפיצים ושייפו את הדיסק? אל תתעסק בכאלה, קנה רפידת קלאצ' חדשה ויש לך ראש שקט לעוד הרבה זמן!

:)
  • תוכן חדש...