Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5932 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ה JBL לא רע,אם כי הוא נוטה למרוח באסים מנסיון איתו ואני לא כל כך אוהב את זה.

יכולת הספיגה של ההרץ היא 350 RMS,של רוקפורד P3 עד כמה שזכור לי 500RMS.

אם ההיפוניקס שאתה מדבר עליו הוא מה שאני חושב,הבנתי שהוא סאב פשוט יחסית ולא כל כך מוצלח.

הפניקס גולד קסנון עפ"י תגובות של חברי הפורום סאב מעולה,יש אחד ביד שנייה,אופציה מעולה אם הוא במצב טוב.

פורסם

כן אבל הוא רוצה 600 שקל, לסאב כזה לא נראה לי אני רוצה להוציא כזה מחיר. הוא גם לא מוכן להתגמש - ראש בקיר בקשר לזה. אז נראה לי אני ארד ממנו.

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

מעצבן שאין לי אפשרות עריכה,

מנהלים סליחה על הדאבל.

חבר'ה, ראיתי גם ביד 2, סאב Focal חדש עם תיבה מקורית, נראה לא רע, מוצהר שם 300RMS רוצים עליו 699 שקל.

איך החברה?

http://www.yad2.co.il/Cars/ViewImage.php?CatID=1&SubCatID=7&CarID=178803

פיאט קופה 16VT - כי לא היה תקציב לפרארי

פורסם

יש סאבים של ID במחירים זולים.

Hu: pioneer prs80 Comp: Hertz Hsk165XL Amp:phoenix gold xsenon200X2

amp:massive audio bx4 Mono:DC audio 3.5: Sub: DC audio 15xl

CAR: mazda 2 demio pure black

פורסם

עם מעניין אותך ואתה יודע במה מדובר יש לי למכירה סאב 12 של פוואר באס 400RMS אמיתיים סאב חדש בקרטון שלו ב500שקל. יש לי אחד מורכב באוטו מקבל 200RMS ואי אפשר לשבת באוטו יותר מידי.

בשרשרת החיים אין מקום לחלשים,עם לא תיהיה אריה, תיהיה בשרם של אחרים!

פורסם
כן אבל הוא רוצה 600 שקל, לסאב כזה לא נראה לי אני רוצה להוציא כזה מחיר. הוא גם לא מוכן להתגמש - ראש בקיר בקשר לזה. אז נראה לי אני ארד ממנו.

ועל JBL אתה מוכן להוציא 700?:-D

עד כמה שאני יודע מחיר פיניקס קסנון בארץ הוא מעל 1000 שח חדש תוסיף תיבה והגעת לכ50% ממה שהמוכר דורש.

בכל מקרה זו החלטה שלך ובהצלחה.

לא משנה על מה תחליט ללכת בסוף.מציע לך להקשיב לסאב לפני הקנייה ועדיף עם המגבר שלך.

פורסם

המחיר של הקסנון היה ביו 1000ל1200. 600 עם תיבה זה מחיר מצויין. זה סאב לפחות ב2 דרגות יותר טוב מהגיי בי אל ושותפיו

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם
באמת עדיף שתישמע,איזה דגם הציעו לך במחיר הזה?

יש איזה בעיה עם הסאבים האלו בממברנה עד כמה שידוע לי,וסידרו את זה רק בדגמים האחרונים שיצאו של הסאבים האלו,אם זה סאב בן שנתיים שלוש יש מצב שהוא "עבר משהו",הפתרון הוא רכישה של קיט חידוש לממברנה שמכרו בזמנו ולכל מי שצצה הבעיה הזאת הוא סידר את זה,ואחרי החידוש אפשר לשמוע איתו לתווח ארוך חיים (לפי המזל שלך וכמה שתישמור עליו) עד שיהרס,מי שיש לו נסיון בטוח ידע להסביר לך יותר טוב ממני,כי לי אישית אין נסיון עם הסאבים האלו.

מה הוא קונה IDMAX ואנחנו לא יודעים? הסאב בכלל לא בטווח מחירים שהוא רוצה ובחדשים אין בעיות, כשמשומשים הם נמכרים ב1000 + לכיוון ה1500

עם סדרות הID וה IDQ אין שום בעיה, לא ממברנות ולא שמיברנות.

שי - כשאתה לא יודע משהו אל תרשום סתם, חבל להרוס שם של משהו שהוא באמת לא ראוי שיהרסו אותו.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

במקום להתחיל עם עקיצות נוספות בוא תסביר לי במה בדיוק הטעתי את הבחור,כל מילה שיצאה לי מהפה נכונה ועד לתחום בו אני מבין,בגלל זה אמרתי לו שאם הוא לא הבין מה הסברתי,יש כאלו שידעו להסביר טוב ממני שהיה להם את הסאב,אני ראיתי את הסאב ויצא לי לשמוע אותו,אבל הוא לא ישב אצלי ברכב,ואני לא יודע אם הבעיה הזאת צצה אצל כל אחד,מי שהייתה לו את הבעיה הזאת רכש קיט חידוש לסאב שהיה אמור לפתור את הבעיה.

נ.ב-גם אני יודע לעקוץ,ואני לא משתמש בזה,תתחיל לתת הסברים במקום להגיד שאני טועה שכולנו נבין כמה אתה יותר מנוסה,קל לדבר אבל ברגע שזה מתחיל לנוע לכיוון של להסביר משום מה אתה תמיד מתעצל.

פורסם
במקום להתחיל עם עקיצות נוספות בוא תסביר לי במה בדיוק הטעתי את הבחור,כל מילה שיצאה לי מהפה נכונה ועד לתחום בו אני מבין,בגלל זה אמרתי לו שאם הוא לא הבין מה הסברתי,יש כאלו שידעו להסביר טוב ממני שהיה להם את הסאב,אני ראיתי את הסאב ויצא לי לשמוע אותו,אבל הוא לא ישב אצלי ברכב,ואני לא יודע אם הבעיה הזאת צצה אצל כל אחד,מי שהייתה לו את הבעיה הזאת רכש קיט חידוש לסאב שהיה אמור לפתור את הבעיה.

נ.ב-גם אני יודע לעקוץ,ואני לא משתמש בזה,תתחיל לתת הסברים במקום להגיד שאני טועה שכולנו נבין כמה אתה יותר מנוסה,קל לדבר אבל ברגע שזה מתחיל לנוע לכיוון של להסביר משום מה אתה תמיד מתעצל.

אני לא עוקץ, אני מנסה פשוט להסביר לך שיש מצבים שכדאי בהם לא לרשום כלום אם לא יודעים, נראה לי כבר ייעצתי לך בעבר לא לייעץ לאנשים בדברים שאתה לא מבין, הסאב שהיה בעייתי הוא ה IDMAX, הייתה לו בעיית מירכוז וכן היו לו קיטי תיקון עד פה הכל נכון, המחיר של סאב כזה נע סביב ה2500 ש"ח, עכשיו ל IMAGE DYNAMICS יש שתי סדרות מתחת ל IDMAX, לאחת קוראים IDQ ולשנייה ID, סביר להניח שאחת משתי סדרות אלו הוצעה לבחור שביקש תשובות ולהן לא הייתה אף פעם בעיה, מה שאתה הסברת לו לא קשור לשאלה שלו - אתה קורא דברים ומנסה לצבור ידע וזה נחמד אבל מערבב נושאים שלא קשורים אחד לשני וזה גרוע אפילו גרוע מאוד, כי אתה רושם בכזה בטחון שאנשים עוד יכולים להאמין לך.

לתת הסברים - לא נראה שאני צריך לתת הסברים לאף אחד, המונה הודעות שלי לא חשוב לי כמו לאנשים אחרים שיירשמו ספאם וייתערבו איפה שלא צריך ויברברו איפה שלא צריך רק כדי לצבור עוד הודעה, אני לא אמליץ על ציוד שלא שמעתי אותו כמו שצריך או לפחות קראתי MANUAL שלו ואני אדע להסביר לאנשים אם ישאלו עליו, שי תאמין לי שב10-12 שנים שאני בתור חובבן מתעסק בזה צברתי מספיק ידע וניסיון לבד ככה שלתת הסברים אני לא חייב לאף אחד.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אני שלשום קניתי את הסאב של הרץ ואני מאוד מרוצה ממנו, מדויק ומהיר במחיר הזה לדעתי הוא מעולה.

בתקציב שלך אתה יכול לקנות חדש בלי תיבה ולבנות אחת בעצמך הוא נמכר באיור ה850 שח כחד אז עדיף כבר למתוח מעט את התקציב.

אם אתה מגיע לאיזור צפון אתה מוזמן לשמוע אצלי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...