Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5966 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם לומר את האמת, בוא נגיד שבהשוואה לספורטאג' דור קודם הספורטאג' הזה נראה פשוט מדהים!

הוא נראה כמו ג'יפ אירופאי אסלי וזאת מחמאה... לדעתי קאיה שיחקו אותה עם העיצוב שלו...

ואני באמת חושב שהוא יצליח בארץ

תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה ל נ צ ח :wink:

זמן הוא ההון היחידי שיש לאדם, והדבר היחידי שאדם אינו יכול להרשות לעצמו לאבד..

פורסם
דומה קצת לא?

אני לא רואה שום קווי דמיון חוץ מאולי קווי מתאר כלליים (וגם זה בקושי).

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
היא נראית טוב והכל, אבל את החישוקים הם קנו באוטו דיפו?

חחחח חזק! :lol:

באמת החישוקים דומים לאלו שיש באוטו דיפו

תנצל את היום כאילו זה יומך האחרון ותבנה את עתידך כאילו תחייה ל נ צ ח :wink:

זמן הוא ההון היחידי שיש לאדם, והדבר היחידי שאדם אינו יכול להרשות לעצמו לאבד..

פורסם

עוד גי'פון בדומה להרבה שאני רואה לאחרונה שזה פשוט גי'פ מסורס כגון שברולט קפטיבה,CR-V,הספורטאג' גם מיציבושי וניסאן הוציאו איזשהיא שטות חדשה... לדעתי צריך להשקיע בדגמים של הגי'פים האמייתים ופשוט לעשות אותו גי'פ ברמות אבזור שונות שיתאים במחיר לכל אחד

Mercedes Benz CLA 200 8)

The best or nothing

פורסם

אפילו הגיפים האמיתיים, כבר לא אמיתיים (ראה לנד קרוזר ופטרול החדשים) אז אתה רוצה שהם יהפכו את הגיפונים למה שבג'יפים הם בורחים ממנו?

לשמחתי הרבה, לאט אבל בטוח, טרנד המשאיות 4X4 עובר מן העולם, אנשים חוזרים לנהוג ברכבים פרטיים שפויים ולי בשטח לא יהיו יותר ערמות של טיטולים משומשים מתחת לכל שיטה במדבר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

דומה קצת לא?

כן... זה SUV הם כולם נראים אותו דבר...

קח גם את הQ5, FX35, Santa Fe ואתה תמצא גם ביניהן את אותו הדמיון

• תוכן חדש...