Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

צופר לא פועל, קליאו B 2001


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5947 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כל הדברים הנוגעים לחשמל ברכב תקינים, פתחתי את הקופסא של הפיוזים אבל זה נראה הרבה יותר מסובך ממה שחשבתי.

על המכסה מצויר למה כל פיוז משמש בפועל, ממה שאני רואה שם אין שם את כל הכמות פיוזים המסומנת. יתרה מזו הפיוז שאמור לשמש את הצופר, אין שם אפילו כניסה בכלל לפיוז.

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

 

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

לא למהר ולרוץ לכיוון החלפת הצופר. ברנו (השנתונים הקודמים) קיימים 2 תיבות פיוזים. הראשונה באיזור השפריצרים בחוץ בין השמשה הקידמית לבין מיכסה המנוע בצד הנהג והקופסת פיוזים השנייה נימצאת בצד הנוסע שליד הנהג מתחת לתא הכפפות. אם זה גם קיים אצלך בדוק הייטב היכן בניהם נימצא פיוז הצופר.

:)
פורסם

כנראה החורף עושה את שלו.

אם זה לא פיוז ככל הנראה הגיעו לצופר עצמו מים.

90 קמ"ש זו רק המלצה (:roll:)

פורסם

היום ירדתי למטה במטרה לפרק את הצופר ממקומו וליבש אותו אבל מה שמסתבר זה שהצופר היה יבש

יכול להיות שזה מהשמש שהיהה היום בבוקר אבל שוב אין קול ואין עונה מהצופר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

 

מגאן RS 225 למכירה

×
×
  • תוכן חדש...