Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Seat Ibiza 2008 1.6L, כדי ?

Free
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5996 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, כרגע הגיע זמן להתקדם עוד שלב בחיים ואני רוצה לקנות את הרכב הראשון שלי (עד לעכשיו רכבתי על אופנוע כי לא היה לי צורך ממשי באוטו).

ומוצא חן בעיניי Seat Ibiza. מטעמי חסכון בדלק, את הגרסה הידנית. מצאתי כמה רכבים, אחד שנת סוף 07 עם קילומטרג' בסביבות ה20 אלף, ואחד חדש יותר, סוף 08 עם 40 אלף.

ויש לי כמה שאלות:

1) מה כדי, ישן יותר עם פחות קילומטרג' או חדש יותר ועם יותר קילומטרג' ?

2) מה שיותר חשוב, שמעתי מחבר טוב (שאוהב בעיקר יפניות) תגובה שלילית על SEAT, שיש לו בלאי גבוהה וחלפים יקרים אש, פלסטיקה זולה ושבירה, ושוק חלש..

ורציתי להתייעץ אם אנשים שמנוסים בנושא, האם משהו מזה נכון ? אני יפסיד הרבה אם אני ירצה למכור אותו אחרי שנה\שתיים ?

תודה מראש.

• תוכן חדש...