Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

עבודה יפה מאוד

אם כבר אסטתיקה אז תריץ את הכבל של הסאב בצורה שתראה טוב יותר לעין.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם

ניראה לי שיש בעיה,

הטוויטר השמאלי יוצר רעש מוזר מאוד, לא חירחור אלה כמו קצר כזה.

הוא מנגן מוזיקה אבל לפעמים ניתן להבחין ברעש זה, וגם כאשר אני מעביר את כל ה FADE לאחור (יש רק קומפוננט מקדימה) אני שומע את הקצר הזה אפילו שהטוויטר לא אמור לנגן כלל.

רק כדי לחדד הרעש לא חזק אך ניתן להבחין בו.

מה יכולה להיות הבעיה?

פורסם

חיווט נוגע/לא נוגע

נסה להצליב RCA's או אלמנטים כדי לבודד את הבעיה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שלום רב,

אכן התקנה יפה ואני מקווהשאתה אכן נהנה ממנה.

כמה נקודות לשיפור...

1) הייתי מאריך את החיוט שיוצא מהמגבר והולך לקרוסים ומעביר אותו מאחורי הפלטה ליצור מראה אחיד ומקצועי יותר.

2) כמו כן גם את החיוט של הסאב, הייתי מעביר אל מאחורי הפלטה ומוציא אותו הכי קרוב שאפשר לסאב (מתחת לכיסאות האחוריים)

3) שדיברו על ניטרול הרעשים לא הייתה כוונה להעברת המתח יחד עם ה RCA אלא שאולי ה RCA תקול ושיש לו בעיית מינוס, נוסף על כך כמו שכבר אמרו שווה לבדוק קצר נתק (חיבור לא תקין ו/או מגע רופף )

סה״כ בהחלט ניראה יפה מאוד.

אז רק נשאר להגיד

תתחדש ותהנה!

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

נשאר לשאול

איך שומעים?

אתה מרוצה?

תתאר את התוצאה הסופית עד כמה שאתה יכול...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים חדשות רעות בפי, בקיצור הטוויטר הוא הבעיה, הו מחרחר ב שני הצדדים (העברתי אותו פיזית לצד השני של הרכב חיברתי והוא משמיע אותו רעש מיסתורי).

הטוויטר השני לא משמיע רעש לא בשמאל ולא בימין.

מה לעשות, אני שוקל להחליף את כל הסט לסט אחר.

או שאפשר לשדרג רק את הטוויטרים?

בכל אופן אני צריך להחליף את הפלסטיקים על הקורות בגלל שהדבקתי אותם אם פלסטלינה אפוקסית ואין מצב להוריד אותה בלי לפגוע בכל הפלסטיק. יש למישהוא מושג כמה זה יעלה?

איזה סט היתם מציעים לי בגבול ההגיון של כ 1000 ש"ח פלוס מינוס?

פורסם

בעיקרון אפשר לשדרג רק את הטוויטר. הוא חייב להיות באותה התנגדות כמו הישן, ותבדוק גם שהתדרים שהוא יכול לנגן מתאימים לאלה שהקרוס מוציא (לא אמורה להיות בעיה עם זה). אין לך אחריות או משהו על הסט?

לגבי סט אחר, עד 1000 ש"ח יש לך Morel Dotech Ovation, Hertz Energy, שלדעתי סטים די טובים.

פורסם

הסט בן כמה שנים טובות, לגבי התאמת תדרים וכו אין לי מושג. אני חושב שיותר פשוט יהיה להחליף את כל הסט. אולי דוטק אובישן?

פורסם

קפוץ איתו ל"אומגה-אודיו" בחולון

יכול להיות שהוא סתם יצא ממרכוז או משהו ויהיה שווה לך לתקן אותו...

HeadUnit : Car-Pc | Processor : JBL MS-8 | Front Stage : Woofer - Mpyre 65M , Mid - Dayton RS100-4 , Tweeter - Tang-Band Ceramic 25-1719S | Subwoofer : Hertz HX250D | Amplifiers : A/D/S PQ10 , Hifonics Olympus XI , SPL AB03445 | Wiring : KnuKonceptz , Sommer , Neutrik |

פורסם

אופיר - הוא מהצפון הרחוק...

אני הייתי ממליץ לך להזמין שני טוויטרים כאלו:

http://www.madisound.com/catalog/product_info.php?cPath=45_229_324&products_id=8497

אם כבר אז כבר שיהיה משהו טו-אוב 8)

ואם אתה רוצה להחליף סט שלם - דוטק אוביישן של מוראל יהיה המלצה ראשונה.

אימג'ין של HAT יהיה המלצה שניה - אבל תשמע את הטוויטרים לפני שאתה רוכש כי זה לא קולע לטעם של כל אחד - שלח הודעה פרטית לאליקו. (גם נופל לך בתקציב וגם סט מטורף ביחס למחיר - מידבאס שהוא בעצם של קלארוס - תבדוק את הסט באתר שלהם - מודולרי משהו..)

ואם אתה אהבת כל כך את האלפיין שבאמת מוראל זה סגנון הצליל שאתה מחפש - תשלח הודעה פרטית לdannyg ותראה אולי טוויטרים של SEAS שגם יעשו עבודה נהדרת במקום להחליף את הסט

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
או שאפשר לשדרג רק את הטוויטרים?

לא בהכרח כול טוויטר של 4 אום יתאים לקרוס שלך וגם לא למידבס עצמו.

פורסם

סיבה טובה לחשוב על הגברה אקטיבית :-P

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...