Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

איזה רכב זה, אם יורשה?

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

אלצ'קו?

זה קופירייט חדש? :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ההתקנה הושלמה!!!

טוב כמעט, הדלתות הושלמו שזה צעד חשוב והקשה ביותר. הכל עובד. נשאר רק להכין פלטה למגבר לרפד אותה לסדר את החיווט ולעשות כוונים.

השאלה שלי היא כזאת איך אני מחבר את הסאב למגבר. לסאב יש 2 נקודות חיבור והמגבר 2 ארוצים בגישור. איך אני אמור לחבר 2 ערוצי המגבר?

ועוד שאלה, אני חותך את הסאב ב 60 הרץ לפי מה שאדי הציע לי, את הקומפוננט אני חותך ב 60 ומעלה או ב תדר אחר?

לפי ההוראות על המגבר אני מחבר ערוץ אחד פלוס ושני ב - אבל זה לא בדיוק עובד לי.

המגבר תקין כי בדקתי כל ערוץ בנפרד. להזכירכם ALPINE PDX 4.100

פורסם

תחפש במנואל של המגבר איך עושים לו BRIDGE או בעברית גישור.

לפעמים יש מתג שמעביר למצב של גישור ומפעיל אותו על זוג ערוצים של המגבר - אני לא מכיר את הPDX...

את הסאב אני ממליץ לחתוך איפשהו בין 60 ל50 בסלופ 12 או 24 (תלוי בגמישות של הציוד שלך)

כשתסיים - תכתוב רשמים לגבי השמע ברכב.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

שכחתי לאמר לך לחפש על המגבר עצמו את המילה BRIDGE באזור של חיבורי הרמקולים - פשוט תראה אם מוסבר ליד המילה הזו איזה פלוס ואיזה מינוס צריך לחבר וזהו.

Pioneer TS-X150

פורסם

יבגני,אם אני זוכר נכון,וגם לפי המנואל,+ של ערוץ 1 ו-של ערוץ 2 נותנים לך גישור

אבל אני ממש לא זוכר מה צריך להיות המצב של הSWITCH של INPUT CHANNEL

אם לא שינית כלום,אז תשאיר את המצב הקיים.

MANUAL

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

פורסם

היום הכל נבדק, הכל עובד גם הגישור של הסאב עובד :)

נשאר לסדר את הכבלים ליד המושבים האחורים להתאים את הדיפונים האחורים ולבנות מגש למגבר. צרפתי כמה תמונות.

28022010139.jpg

זה הכבל רמקולים שעובר לדלתות הקדמיות, בגלל שאין חיבור ישיר בין הדלת לרכב הצינור גומי נגמר בפלאג היתי צריך להעביר כבל מחור טכני ליד להכניסו לצינור גומי ולאטום בסיליקון. (נראה לא מסודר משום שמאוד קשה להגיע לשם אם האצבע אבל הכל אטום זה הכי חשוב).

28022010136.jpg

הבאלאגן שאני צריך לסדר :wink:

28022010135.jpg

כבל ה - שחיברתי לבורג חגורות הבטיחות אם שייבה, כדי להוציא אותו היתי צריך לעשות סלטות ברכב (הוא היה סגור כל כך קשה)

28022010134.jpg

ותמונה של איך שזה נראה בינתים.

פורסם

שאלה לי אלייך,שמת לב אם המידים קיבלו יותר "בשר" אחרי האיטום הפנימי של הדלת?

יש לי מידים של אלפיין והם נשמעים לי יחסית ווקלים או ששלחת גם עכשיו נשמעים קצת ווקלים וזה המידים שאלפיין מייצרים:roll:

Scan Speak

פורסם

עוד לא הספקתי לכוון אותם כמו שצריך הגיין עדיין על מינימום ולא שיחקתי אם האקולייזר. בינתיים הם לא בשרניים כמו שחשבתי שהם ישמעו.

• תוכן חדש...