Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5937 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בהחלט ניראת עבודה איכותית ויסודית, שאפו.

תמשיך כך, רוצים לראות את ההמשך ועד לסיום..

אחלה יום ובהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אבגני,

אחלה סאב :-), קשה למצוא כאלה ביומינו :-P

גם אחלה סט קדמי אפרופו...

אתה יכול להעלות קישור לחומר בידוד של cache? אני לא מצליח למצוא לינק לאתר שלהם.

תתחדש! ובהצלחה!

עבודה יפה מאוד עד עכשיו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

חברים תודה רבה על התגובות אבל הכיף רק התחיל :x

היום פתחתי את הדלתות, רציתי לבכות, אומנם הכל מורכב מקליפסים איכותים וברגים אבל העיצוב של הדלת אין מילים לתאר את הדבר הזה, זה נראה כאילו הם בזבזו פי 2 כסף רק כדי לעשות את זה מעפן.

הרמקול על הפלסטיק, יש חורים ענקים בדלת, הדיפון בצורה מטומטמת מחובר למנגנון הנעילה (לא לידית אלה למנגנון עצמו שנועל את הדלת, הדבר הזה בצד, הבריח בקיצר) גיליתי את זה מאוחר מידי כשבטעות שברתי את הקליפס, לא נורא אני מנויח שזה לא יזיק יותר מידי.

בידדתי את דלת ימין היום, לקח כמה שעות טובות של עבודת נמלים, אני כנראה יושיב את הרמקול על הדיפון בחזרה בעזרת השלד של הרמקול המקורי שיתפוס את החדש ויתברג לאותם חורים (שחיזקתי בעזרת הזרקת סיליקון לשלדים שלהם).

בידדתי גם את הידית של הדלת בגלל שהיא תמיד הרגישה מאוד ריקה וזולה, אולי יעבוד אולי לא, אבל בכל אופן אני ימרח את הקליפסים המתכתים אליהם היא מתחברת בגריזה כדי למנוע את החריקות המעצבנות שהיא יוצרת.

הנה כמה תמונות.

החלק הריק הוא בכוונה בגלל שמתברג לשם המנוע של החלון בתוך קופסה אטומה למים, אני לא רוצה להרוס את האטימה לכן המקום ריק.

קישור לאתר הבידוד : http://www.cacheaudio.com/

img0280v.jpg

img0281vo.jpg

פורסם

כל הכבוד ייבגני, אחלה עבודה.

אם אפשר קצת יותר פרטים על החומר איטום

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
נראה על הכיפאק,

תהנה.

נ.ב. אני מאוד מקווה שברכב שלך הרמקולים בדלת זה לא כמו בשנת 2010, כי אם כן

אתה בבעיה !

על זה בדיוק דיברתי, עוד אצלך עשו הנחות, ב2010 המצב גרוע יותר, וגם מנגנון החלון תפוס על הדיפון

פורסם

תגיד הגומי של הרמקול לא נוגע בדיפון? אין אפשרות להכין תושבת חדשה ? הגומייה שמסביב לתושבת לא מיועדת לאיטום?

בכל מקרה אחלה עבודה , רק תזהר עם הדיפון ועם ההתקנות של הוופר, שלא יהיה מצב שאחרי זה נכנסים לך מים לתוך הרכב.

פורסם

הטבעת של הרמקול מתלבשת בדיוק על הטבעת של הדיפון, והשלד של הרמקול המקורי מחזיק אותה אם 6 ברגים. אז זה תפוס מצויין, הממברנה לא נוגעת ברשת של הדיפון אז אין מה לדאוג, היום סיימנו לגמרי אם דלת ימין הכל נבדק הטוויטר והוופר עובדים מצויין, פרקנו את דלת שמאל ואני מתחיל לעבוד על הדיפון.

הבידוד לידית עשה פלאים !!! הידית מרגישה חזקה ואיכותית, אין יותר קירקושים באת משיכה!!! תודות לגריז בקליפסים המתכתית והאיטום.

על החומר לא יודע יותר מידי חוץ מזה שהוא תוצרת אמריקה. והוא עבה וניראה לי שדיי נוח לעבוד אתו, למרות שלא עבדתי אם חומרים אחרים איי פעם.

הסרטן העיקרי של היום היה הרכבת הדיפון, יש שני ברגים בתחתית הדיפון שמחזיקים גם את תחתית המנגנון לשמשות ונורא קשה לפגוע בחור ההברגה צריך למשוך אותו אם מברג דרך החורים ולישרו.

גם הדיפון עצמו זז די קשה.

תמונות מהיום:

img0286b.jpg

img0285y.jpg

פורסם
שאלה מתוך סקרנות,

למה שמת את היריעות בידוד על הדיפון של הדלת ולא השלדה של הדלת עצמה כמו שנהוג?

גם על הדיפון בגלל מבנה הדלת כדי ליצור חלל אטום לרמקול.

פורסם

היית צריך לשים בידוד על החלק החיצוני של הדלת, לא פחות חשוב מהצד הפנימי.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

אהבתי מאד את הרעיון של שימוש במסגרת רמקול ז"ל לרמקול החדש.גדול!

הטיפול נראה יסודי ומקצועי.גם התמונות וההסברים יפים.

כל הכבוד!

ליאור

פורסם

בהחלט עבודה מסודרת ויפה.

הפתרון לחיבור הרמקול נחמד מאד - אבל זו עדיין בעיה שהוא מורכב על הדיפון. גם עם הבידוד, אין מה להשוות להתקנה על הדלת עצמה.

כדאי לקרוא כאן על פתרון מוצלח ברכב דומה.

בהצלחה בהמשך :-)

Ford Fiesta Ambiente 2012

Ford Focus Active Tourer  2020

Magenta Workshop

פורסם

ידידי חשבתי רבות על הרעיון, אבל הפתרון נראה לי לא בטיחותי למנוע של השמשה, אם תשים לב הבחור הוציא אותו מהקייס האטום שלו וחיבר אותו פתוח לדלת, למען השקט הנפשי בחרתי שלא לעשות זאת.

אומנם כמובן שזה לא משתווה לאיטום על פלטה מתכתית אך זה מה שהרכב מאפשר בגבול יכולות ההתקנה והתקציב שלי.

עדכון, היום נאטם הדיפון הימני. מחר נסיים את איטום הדלת ונרכיב את הוופר.

שמתי לב שיש בעיה בהרכבת הדיפון האחורי צידי, הכבלים (כוח רמקול וRCA ) לא נותנים לו להסגר במקומו כמו שצריך כנראה נצטרך לעשות בו חור...

צעד אחרון פלטה למגבר ולקרוסים. עדכונים מחר ובסופש.

• תוכן חדש...