Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5938 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 81
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בגדול כן :) , מחר אני מנסר את הפלטה למגבר ומצפה אותה בשטיח האפור הזה כמו בתא המטען. היום בדקתי בנסיעה אין רעשי אלטרנטור למינהם, כוונים סדר וגמרנו.

לא עניתם לי על השאלה אם הסאב חתוך ב 60 אז הקומפוננט צריך להיות גם חתוך ב 60 (HPF)?

פורסם

בעקרון כן.

אבל אם אתה לא מקבל מספיק באס מהקומפוננט תנסה לרגע להפוך פאזה או למידבאסים או לסאב וופר ותראה אם התוצאה משתפרת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ROMEK אני לא נוסע ברכב כשזה מחובר, בדקתי אם זה עובד ואז פרקתי הכל (כולל הוצאת פיוז למנוע קצר)

אדי, איך אני הופך פאזה ל מידים? הופך פלוס ומינוס בקרוסים?

פורסם

בדיוק, למרות שמנסיון מידים בפאזה לא זהה קצת מאבדים מהבאס שלהם.

אבל בהחלט ניסוי מעניין.

מתחדשת*

פורסם

התכוונתי להפוך או את הפאזה החשמלית (מינוס ופלוס, אכן) לשני המידים בו זמנית או להפוך את הפאזה לסאב.

פשוט לשנות את התזמון בין השניים (השניים הכוונה היא למידבאסים כאחד ולסאב כאחד) בשביל שלא... יריבו.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הוכנה הפלטה למגבר, היום הותאמה לרכב, מחר נחבר את כל החיבורים ונתחיל בכיוונים.

עלו לי כמה בעיות במהלך הבניה שחבל שפשוט לא ידעתי עליהם לפני כן, למשל עדיף קודם לקדוח ולהתאים את הפלטה ורק אחר כך לצפות אותה! עזבו מבחינה אסתטית שזה עדיף, במהלך הקדיחה כל הנסורת נדחסה בין הכיסוי לעץ ונאלצתי לעשות חתכים טכניים כדי להוציא אותה (הם מתחת לרכיבים).

תמיד אבל תמיד להשאיר אורך כבלים גדול מהצריך לפחות בחצי מטר כדי להיות בטוח במאה אחוז שהכול יספיק. למשל אני נתקעתי בכבל טוויטר קצר שלא הספיק למיקום הסופי של הקרוס ונאלצתי להלחים לו תוספת, באסה.

תמונות:

07032010149.jpg

07032010151.jpg

פורסם

שלום , יפה מאוד על ההתקדמות.

לדעתי הייתי מכין פלטה חדשה, אחרי התייעצות קצרה עם אחד המתקינים אם הוא מוכן .

תשאל איך לעשות חורים כמו שצריך , איך לשים את הכיסוי שיהיה הדוק, כי החורים פשוט צורמים לי לפחות , בעין.

כל הכבוד!

פורסם

רק בשביל האסטטיקה - אם זה חשוב לך בכלל - ברכב כמו שלך אפרופו לדעתי חשובה מאוד האסטטיקה...

תקנה שרוולי מעבר בגודל של החורים שקדחת ותדביק אותם לחורים בפלטה לפני שאתה מעביר את החוטים - זה יתן לזה פיניש מקצועי.

Pioneer TS-X150

פורסם

יפה מאוד, לדעתי, אתה יכול להישאר רק עם 4 ברגים (נסה לעשות כמה שפחות קידוחים) , והכי חשוב הייתי מחליף את החומר שעל הפלטה בלבד. לבד ייראה יותר אסטתי ולא יראו בצרה כל כך בולטת את הקידוחים. אם תביא לבד שדומה לזה שיש לך בתא המטען זה בכלל ייראה טוב.

פורסם

היום סיימתי סופית, הנה כמה תמונות נשארו רק כוונונים, החורים הגדולים דיי נחבאים בגלל החוטים עצמם.

08032010152.jpg

08032010153.jpg

יש איזה מפגש בצפון בקרוב?

פורסם

יצא מאוד יפה אולי כדי שתשקול להעביר את הכבל של הסאב מאחורי המשטח במקום שסתם יהיה זרוק שם.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

תתחדש,יצא יפה ומסודר

עכשיו הכיוונים!

וצריך כבר לארגן איזה מפגש מסודר בצפון-יש הרבה חברי פורום שרוצים

ECLIPSE 7200 MK II

AUDISON VRX 4.300CS @ BRAX MATRIX 6.1PP,BRAX MATRIX 1.1

CELESTRA FA2150X @ IMAGE DINAMICS IDMAX 10

• תוכן חדש...