Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5971 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מדובר ששתי המכוניות בדגם 5 דלתות מנוע 1800.

ההשוואה שלי בין הדגמים קצת עקומה משום שאני מעדיף ידנית ומיצובישי לא מיובאת ידנית.

מבחינת הספק המנועים די זהים הונדה 140כ"ס 17.7 קג"מ לעומת מיצובישי 143 כ"ס 182 קג"מ.

צריכת הדלק נוטה לחיוב בהונדה 18 ק"מ לליטר בין עירוני לעומת מיצובישי עם 16.

המיצובישי כבדה יותר 1385 כשהונדה 1200.

המיצובישי באה עם גלגל רזרבי בקרת שיוט חישוקי אלומיניום חיישן תאורה וגשם.

כאשר ההונדה באה עם ערכת ניפוח ומערכת בקרת לחץ אוויר ללא בקרת שיוט וחישוקי אלומיניום וחישני תאורה גשם ובקרת שיוט. אך יש לה תא כפות מקורר.

מבחינת מחיר שניהן זהות.

אני מעדיף ידניות ותצרוכת דלק חשובה לי משום שאני נוסע נסיעות בין עירוניות. חשוב לי הסחירות של הרכב (אני לא יודע אייך הסחירות שלהן) נוחות הרכב וכן הבטיחות שלו.

מה ההמלצות שלכם ולמה עוד כדאי לשים לב.

תודה.

השליטה במכונית הינה המהנה ולא המהירות.

שלוט בכוחות הפועלים על הרכב ותלמד להנות.

פורסם

אני ממליץ לך לקחת סיבוב בכל אחד לראות מה אתה אוהב איך החווית נהיגה...אני הייתי לוקח את ההונדה

יש לה שוק טוב

יותר חסכונית

ידנית (כמו שרצית)..

תקשיב ליותר מבינים זו דעתי בלבד

פורסם

לפני כשנה יתלבטתי גם בין שני הרכבים האלה. בסופו של דבר החלטתי ללכת על המיצובישי.(ההתלבטות שלי היתה לדגמי ה4 דלתות,יכול להיות שבדגם ה5 דלתות הנתונים שונים בבטיחות או באיבזור בהונדה).

למיצובישי 5 כוכבי בטיחות ו7 כריות אוויר לעומת ההונדה 4 כוכבי בטיחות ו6 כריות אוויר.

מה גם שב135 אלף שקל ההונדה מגיעה עם טסות בלבד שבמיצובישי זה מגיע עם ג'נט 16 ואיבזור מלא(בקרת שיוט,שליטה על המערכת מההגה,החלפת הילוכים עם ידיות ליד ההגה ועוד כל מני גימקים נחמדים).

הלנסר מיוצרת ביפן ההונדה בטורקיה (זה לא אומר שזה לא טוב פשוט לי זה הפריע.)

בקשר לצריכת דלק אין לך מה לדאוג לאוטו יש תיבה רציפה שנוחה מאוד לשיוט (1.5 סל"ד ב100קמ"ש) וגם לנסיעות בעיר.

בסחירות אני לא מבין אבל מה שבטוח גרועה לא יהיה לאף אחת. (אם השוק באמת מענין אותך תקנה מאזדה 2.0)

בנוסף צרפתי לך מבחן מצולם בין השניים( מגזין אוטו) עם מסקנה חד משמעית בסוף.

בהצלחה שניהם מכוניות מעולות.

מיצובישי לנסר 09 שחורה 143 כ"ס

פיאט בראבו 98 1.6

פורסם

די ענית בעצמך על השאלה כשהצגת את הנתונים והסברת בעצמך אילו קריטריונים חשובים לך יותר...

מפרספקטיבה של חווית נהיגה מהיכרות עם שתי המכוניות ההונדה מרגישה זריזה יותר, מגיבה מצויין וספורטיבית,

אבל אלו הפרמטרים היחידים שאני בחנתי...

GOLF GTI 1.8T

פורסם

קח בחשבון שהצורה החדשה של המיצובישי רק יצאה לא מזמן, בעוד שבהונדה הצורה של הסיויק קיימת כבר הרבה זמן. דבר אשר ישפיע על השוק שלהן בעתיד.

לדעתי לך על המאובזר יותר. הרי שתיהן נותנות דברים דיי זהים.

אני אישית מאוד אוהב את המיצובישי החדשות 8)

• תוכן חדש...