Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5960 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מזל טוב ,

תתחדש , לפעמים הדברים הפשוטים נותנים את התוצאות המפתיעות ביותר.

:-D

💡אמרת? אל תבטיח;  הבטחת? אל תכתוב;  כתבת? אל תחתום;  חתמת? אל תתפלא 😏

• תגובות 68
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

סט בדג'ט נחמד, נראה לי שהולכים להיות פה הרבה ניסיונות חיתוך.

אולי שווה לך להריץ אותם על HU 2WAY ואז להחליט איפה לחתוך.

תתחדש אני מהמר על חודשיים עד לשידרוג הבא!

כבר חודש בלי קיק דאונים - ככה מתמודדים עם מחירי הדלק:idea:

פורסם

אתם שוכחים שלאיתמר יש סט של מוראל הרבה יותר טוב... זה פאצ', טלאי, תפר זמני כל עוד הוא מתגורר בבאר שבע

אל זה טלאי כל כך טוב שאם הוא יכוון אותו כמו שצריך - יכול להיות שהוא בכלל לא יטרח להשתדרג בעתיד.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

גניבה זה לא האישייו פה, כמו שרשמתי אני מוגבל תקציבית ורוצה לשמור על המראה המקורי. מגבר בשלב זה לא יותקן, למרות שהוא כבר נרכש. אני לא רואה טעם להתקין אותו ולהשאיר את ה HU המקורי, זה פשוט לא יהיה זה.

לגבי חיתוך האלמנטים, המוח הזדוני שלי עבד אתמול שעות נוספות, הכל יהיה בסדר 8)

רומם, כן, תהיה הפרדה בין הוופרים לקואקסיאליים כדי לכוון עוצמות וגם כדי לנצל את כל ארבעת היציאות של המגבר הפנימי. תמונות נוספות יגיעו בהמשך השבוע.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

מה שאומר - אין סאב...

זה לא יחזיק הרבה זמן לפני שאתה תקבל את החרפנה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הפכת אותו לרועי :-D

AKA השדרוגפיל

Pioneer TS-X150

פורסם
מה שאומר - אין סאב...

סאב באמת לא יהיה, בגלל שאין לי דלתות אחוריות הבגאז' חייב להישאר פנוי :-(

היום אני לא מבלה כל כך הרבה זמן באוטו כמו פעם, סה"כ רוב השבוע הוא עומד. בנוסף, לאור נסיוני עם הרכב הקודם ברור לי שאין טעם להשקיע הון תועפות במערכת ברכב שהוא רועש מטבעו. ביום שיהיה לי איזה לנד קרוזר בחנייה המצב יהיה שונה :wink:

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

הקפצה.

ביומיים האחרונים אני בתהליכי התקנה של הרכיבים החדשים.

החלטתי להשתמש בקרוס של אילייט 3 חלקים (MX33.3) במקום הקרוס המקורי שהגיע עם הטמפו ובמקום לאלתר סליל כדי לחתוך את הוופר.

בכדי לנצל את מלוא יכולות ההגברה העלובה מלכתחילה שלי, החלטתי לעבוד בשיטת ה BI AMP שמציע הקרוס, משמע הקרוס מנתב ערוץ הגברה אחד לוופרים וערוץ הגברה שני למידים ולטוויטרים. מאחר ואין לי רמקולים אחוריים כל הספק המגבר הפנימי של ה HU מנותב לרמקולים הקדמיים.

צילמתי כמה תמונות בתהליך ההתקנה, להנאתכם :wink:

* אני מתריע מראש שמדובר בהתקנה חאפרית למהדרין. התקנה BY THE BOOK תאלץ אותי לפרק את כל הדשבורד, וזה ממש לא לעניין :?

1. פירוק פאנל הדלת וחשיפת הרמקול המקורי.

HTK 001 (Large).jpg

2. הרמקול המקורי ליד המורל. חוץ מהיות הרמקול המקורי 5.25" הוא גם בתצורת one way ולא היה חתוך כלל, ז"א שגם הדלת וגם הרמקולים עבדו full range וזה לא להיט בכלל, בלשון המעטה.

HTK 002 (Large).jpg

3. שימו לב להספק המדהים :wink:

HTK 003 (Large).jpg

4. ונעבור לדשבורד. השוואה בין הצ'יקמוק המקורי לטמפו 4":

HTK 004 (Large).jpg

5. ומהצד:

HTK 005 (Large).jpg

6. מי היצרן? הפתעה (ושימו לב ל 6 אוהם):

HTK 006 (Large).jpg

7. השחלת החיווט. כזכור למעשה הפולס קואקס מחולק לשני אלמנטים נפרדים, יש צורך בחיווט נפרד לטוויטר ולמיד:

HTK 007 (Large).jpg

8. המקום המאולתר של הקרוס (ותאמינו לי שזה המקום הכי נורמלי :-():

HTK 008 (Large).jpg

9. הקרוס בצד הנוסע. שם כבר הייתה הרבה יותר גישה, אבל החיווט המקורי והקרוס הענקי מכתיבים מי לובש את המכנסיים בבית:

HTK 009 (Large).jpg

10. הטמפו בדשבורד. לצערי הוא תלוי באוויר ומוחזק ע"י שני ברגים מסכנים. שימו לב שאוזן אחת שלו נאלצתי לקפל כי לא ניתן היה להכניסו בצורה אחרת. מאחר והמיד חתוך די גבוה וכמעט לא נותן באס אין עם זה בעייה מהותית.

HTK 010 (Large).jpg

11. החלק הפנימי של דיפון הדלת. לא רואים את זה כל כך טוב, אבל צריך לשייף את טבעת הפלסטיק ושתי הקורות האמצעיות של הגריל. הוופר של המילניום (והפולס) דורשים עומק התקנה של 6.2 ס"מ, וזה מאוד גבולי אם רוצים לשמור על מראה מקורי:

HTK 011 (Large).jpg

12. לאחר השיוף:

HTK 013 (Large).jpg

זהו לבינתיים.

מחר אני מתכנן להתקין את טבעות ההגבהה שחתכתי היום ולסגור את הבאסטה. בידוד כמו ששמתם לב לא יצא אל הפועל בינתיים, אני רוצה לראות איך ישמעו ולהחליט אח"כ מה לעשות.

איתמר.

פורסם

רומק אתה לא יודע כמה אתה צודק, 95% מהאנשים לא יודעים מה יש להם בידיים ועוד לפני שמיצו 50% מהפוטנציאל משדרגים ומחליפים כאילו מדובר בגרביים, הציוד הזה אולי נראה פשוט גם בעלויות שלו אבל המורלים ידועים בתור בול פגיעה

איתמר תתחדש גם על הרכב וגם על הציוד, המון בהצלחה

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם
יפה מאד.

רכיבי low cost שאני בטוח שישמעו יותר טוב מחצי מהמערכות בארץ.

בוא לא נגזים.. טוב לראות פה גם פירגון ואני שמח שאיתמר מרוצה (זה העיקר)

אני בטוח שהוא גם ידע לסחוט מהסט את המקסימום עם כיוונים וחיתוכים, אבל עדיין - התקנה של שני זוגות רמקולים מהסדרה הנמוכה של מורל, בהגברת HU, בתוך דשבורד, בלי סאב ובלי איטום.. זה ישמע.. בסדר.

פורסם
יפה מאד.

רכיבי low cost שאני בטוח שישמעו יותר טוב מחצי מהמערכות בארץ.

רומק אתה לא יודע כמה אתה צודק, 95% מהאנשים לא יודעים מה יש להם בידיים ועוד לפני שמיצו 50% מהפוטנציאל משדרגים ומחליפים כאילו מדובר בגרביים, הציוד הזה אולי נראה פשוט גם בעלויות שלו אבל המורלים ידועים בתור בול פגיעה

איתמר תתחדש גם על הרכב וגם על הציוד, המון בהצלחה

בטח,

שבוע הבא איתמר יופיע בIASCA FINALS.

חבל שאני לא אוכל להיות שם בכדי לראות את זה, אני טס לניס, חייב להיפגש עם סקורסזה לסגור אותו בשביל לביים את הסרט שאנשים פה בפורום חיים בו.

:shock:.

איתמר, באמת שאני לא יכול להבין אותך.

זה לא ירידה ברמה זאת צניחה חופשית בלי מצנח.

under construction..

פורסם

כמו שכתבתי, ברגעים אלה אני לא מחפש מערכת מפוצצת, ממש לא. אני רוצה שישמעו ס-ב-י-ר, לא יותר מזה. האוטו הזה רועש מטבעו ואני עם תקציב מוגבל. להתחיל להילחם בו זו משימה קשה, ארוכה ויקרה. תוסיף לזה את העובדה שאני כמעט ולא נוסע ברכב (פעמיים בשבוע), שהוא בצבע מושך עיניים (וכוסיות) ושהוא חונה בבאר שבע (...) ותקבל סיבה מספיק טובה למה אני רוצה לשמור על מראה מקורי ולא להתחיל עם HU אפטרמרקט או בניות בקורות.

הרעיון היה להוציא את המקסימום מההגברה המצו'מקת שיש, ולדעתי עשיתי את זה בצורה המיטבית. אני לא שולל שבידוד יגיע בהמשך, כרגע אני קצת תקוע כלכלית.

אגב, בהתחשב בעובדה שהוצאתי 700 ש"ח על הסט אפ הזה - לא נראה לי שהייתי מקבל תמורה טובה יותר לכסף.

יאללה, עפתי להתקין את הרמקולים בדלתות.

איתמר.

• תוכן חדש...