Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה על קונגו (פטיש חציבה)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5972 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מחפש המלצה מנסיון של אנשים על קונגו (פטיש חציבה)

חברות אופציוניליות הן בוש / מקיטה / דיוולט / מאטאבו

האופציות הן למשומש בלבד. (בכלל העלות הכלכלית!)

ועם למשהוא יש אחד שיציע. כאן או בפרטי

מצאתי בוש BOSCH GSH11E

נתונים כללים.

יצרן: בוש

מק"ט: 11316

הספק:1500 וואט

משקל: 10.1 ק"ג

כח הלימה: J25-6

יחס הלימה: J/Kg 2.47

תפוקה בחציבת בטון: 490 ק"ג/ שעה

ויסות פל"ד אלקטרוני

1890-900 פל"ד

נעילת איזמל ב – 12 מצבים

שיטת SDS-max

(הוא לא מסתובב. )

או MAKITA דגם: HR5001C

הספק: 1,500 וואט

-מהירות משתנה: 120-140 סל"ד

-מספר רטיטות לדקה: 1,100-2,150

-כושר קידוח: במקדח ישיר 50 מ"מ

-כושר קידוח: בכוסות לקידוח בטון 160 מ"מ

-עוצמת מכה: 21J (ג'אול)

-אביזרים: SDS-MAX

-אפשרות לכיוון אזמל

-אפשרות לביטול סיבוב

-משקל: 10 ק"ג

(מסתובב. + אפשרות לביטול סיבוב. )

השאלות.

1. יש חיסרון לאופציה של הסיבוב.

2. יש יתרונות לחברה אחת על השניה?

המטרה כרגע. היא חציבה בסלעים. וחומר מילוי. (בטון וחצץ)

תודה אלי

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

אין לי נסיון עם קונגואים של מקיטה , אבל כשעבדתי בחפירות ארכיאולוגיות , היו לנו מס' קונגואים של בוש. למרות שלא היו בשימוש מאוד תכוף הקונגואים לא הפגינו אמינות מי יודע מה טובה ( חוץ מהקונגו הגדול , ששקל כ 50 קילו , שדווקא התמודד יפה עם 8 שעות עבודה יום-יום ).

It's never what it seems

You're watching the return of the machines

פורסם

יצא לי לשרוף קונגו אחד של בוש, הוא נחמד אבל ניראה לי שמיקיטה עדיף, כרגע אני מפרק מקלחות שלמות עם פטישון של מיקיטה והוא מחזיק מעמד יופי אז הקונגו צריך להיות חזק יותר.

בכול מקרה לסינים אל תתקרב, כבר שרפתי איזה 20 כאלה לא שווים כלום, אלא אם כן זה לעבודה חד פעמית.

דרך אגב, מה הבדל המחירים בניהם?

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

its all about budget. For all i know bosch are only batter because ppl think so. makita, dewalt, bosch, hitachi tools and ryobi are all great tools, i do know that ladico (bosch representive) arent the nicest guys to deal with

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

פורסם

השאלה באמת לאיזו עבודה זאת.אני יכול להגיד מנסיון אישי,שלפני שנתיים כאשר שיפצתי את הבית,לא רציתי לרכוש פטישון יקר של חברה מוכרת בשביל עבודה אחת(שלקחה כחצי שנה).רכשתי פטישון של חברת WOLF מהום סנטר ב250 או 300 ש"ח. בלב אמרתי רק שיחזיק את החציבות לעבודות חשמל והורדת קרמיקה מהאמבטיה,וזה יהיה שווה את המחיר. הפטישון הזה עד היום אצלי ומדי פעם יוצא לי לעשות משהו איתו,פשוט סוס עבודה,עבד מאוד קשה אצלי בבית ועוד נשאר חי(ראיתי יום שישי פרסום ב7 ימים שהוא במחיר 200 ש"ח בהום סנטר).

אבל שוב,אם זה לא לעבודה חד פעמית או יותר נכון לא לעבודה יום יומית אינטנסיבית בתור בעל מקצוע שצריך את הכלי,הייתי ממליץ עליו,במקרה אחר ,רכוש משהו קצת יותר איכותי.

פורסם

המאקיטה ללא ספק.

כלי יותר רציני, לגבי הסיבוב,ניתן לבטל במידת הצורך.

בקנית משומש רצוי לבדוק את החיבור של בידוד כבל החשמל לקונגו עצמו,נוטה להפגם עקב שימוש לקוי.

2013 TOYOTA VENZA LIMETED 3.5 V6

HU: Clarion NX501, AMP1:HIFONICS Brutus 1610d,AMP 2:JL AUDIO XD400 4,Component:Cerwin Vega v-max 65, SUB: JL AUDIO 12W6V2

פורסם

מניסיוני הדל

סוס עבודה - מקיטה

נוחות שימוש - בוש

זה לא אומר שהמקיטה לא נוח

וזה לא אומר שהבוש לא נותן עבודה כמו שצריך

פורסם
השאלה באמת לאיזו עבודה זאת.אני יכול להגיד מנסיון אישי,שלפני שנתיים כאשר שיפצתי את הבית,לא רציתי לרכוש פטישון יקר של חברה מוכרת בשביל עבודה אחת(שלקחה כחצי שנה).רכשתי פטישון של חברת WOLF מהום סנטר ב250 או 300 ש"ח. בלב אמרתי רק שיחזיק את החציבות לעבודות חשמל והורדת קרמיקה מהאמבטיה,וזה יהיה שווה את המחיר. הפטישון הזה עד היום אצלי ומדי פעם יוצא לי לעשות משהו איתו,פשוט סוס עבודה,עבד מאוד קשה אצלי בבית ועוד נשאר חי(ראיתי יום שישי פרסום ב7 ימים שהוא במחיר 200 ש"ח בהום סנטר).

אבל שוב,אם זה לא לעבודה חד פעמית או יותר נכון לא לעבודה יום יומית אינטנסיבית בתור בעל מקצוע שצריך את הכלי,הייתי ממליץ עליו,במקרה אחר ,רכוש משהו קצת יותר איכותי.

מסכים עם כל מילה

אני עכשיו בשלבי סיום של שיפוץ הדירה, וגם אני רכשתי WOLF, והוא אוכל את הבטון ללא שום בעיות.

אבל שוב, לעבודה יומיומית לא נראה לי שהוא יתאים, למרות שהוא מפתיע אותי כל יום מחדש.

יניב

פורד מונדאו סטיישן 2011

פורד פוקוס 5 דלתות 1.6 2008

פורד פיאסטה 2000, כבר לא רכב כל כך פשוט...- נמכרה:cry: אבל עדיין עונה על שאלות

פורסם

עבדתי עם המקיטה, אחלה של כלי.

אני אישית פירקתי איתו קירות, עשה את העבודה ויעיל לאורך זמן.

אני חושב שעוצמת ההלימה היא חשובה, אבל אני לא חושב שתצטרך מעל 21J.

חשוב שיהיה לך אפשרות לבחור את העוצמה של ההלימה, על מנת שלא תיתן מכה חזקה מידי כשאתה חוצב דברים קטנים ועדינים(כדוגמת חציבת תעלה לחוטי החשמל).

קובי

פורסם

חציבת תעלה לחוטי חשמל עושים עם דיסק, מסמנים את שני גבולות התעלה לעומק 2 ס"מ לערך (במילים פשוטות מצירים אותה על הקיר עם דיסק לחיתוך אבן, אם זה קיר בלוקים גם עם דיסק לחיתוך קרטון) ואז עוברים עם פטישון על מה שיש בין שני החריצים, מהיר ואסתטי. לחציבה גסה בבטון - תלוי כמות השטח הנחצב בפעם אחת, עם מדובר בשטח גדול עדיף קונגו כבד 9-15 ק"ג, אם מדובר בשטח קטן כל פעם ואין לך תכנית להיראות כמו שווארצנגר בסוף יום העבודה צריך קונגו קטן יותר 6-9 ק"ג. המותגים העצבניים בשוק הקונגו הכבדים הם כמובן "קונגו" שאני לא בטוח אם הוא עדיין מיובא, RYOBI (לי יש קונגו 9 ק"ג שלהם), HITACHI וBOCSH וגם למקיטה ראיתי שיש, לא נתקלתי בכבדים שלהם בשטח.

פורסם

לי יש אחד של היטאצ'י שקניתי לא מזמן, שאני מאוד מרוצה ממנו, חזק מאוד, אמין מאוד ונוח לעבודה. הידית אחיזה קדימה גם גמישה וזה נוח מאד כשעובדים על סולמות וגם בולם את הזעזועים, הלימה שלו מאוד חזקה והוא גם מסתובב וגם דופק.

יש לי עוד קונגו מאוד ישן של מטאבו שכולו עשוי ברזל במשקל של מעל 12 קילו מידי פעם אני משתמש בו לקידוחים(דוך) ואיתו הרבה יותר קשה לעבוד אבל העוצמה שלו מטורפת יחסית לכלי היסטורי כזה.

אני אישית חושב שאם כבר קוגו אז עד הסוף, זה כלי ייקר לא כל שנה מחליפים קונגו, קנה לך אחד מחברה טובה שגם דופק וגם מסתובב זה יקל עליך בהרבה יש מקומות שעם פטישון קשה לקדוח ועם הקונגו זה הולך. יצא לי לעבוד עם אחד חדש מאוד של בוש וגם אהבתי אבל ההיטאצי שלי הרבה יותר אכזרי.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

• תוכן חדש...