Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ראיתי I30 עם סאן רוף, והופתעתי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5963 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון יצא לי לראות משהו שאפשר לקרוא לו מוזר, ראיתי כמה I30(לא סטיישן) בדגם הבסיסי האינספייר עם טסות, ידיות שחורות אבל מה יש סאן רוף. כולם היו עם מדבקות של ליסינג. עכשיו כל הI30 החדשות מגיעות עם סאן רוף אפילו בגירסת הבסיס? כי לא נראה לי שחברות הליסינג יוסיפו סאן רוף..

פורסם
לא רק להרץ, גם באוויס קיבלו את הI30 במשלוחים האחרונים עם סאן רוף.

אני דווקא מברך את העניין!

אני יכול לאשר את זה קיבלנו כמות מכובדת של רכבים כאלה אפילו להשכרה .

מה שהיה לי מוזר שלקחתי בשבוע שעבר I30 לטסט עם מנוע 2ליטר בלי סאנרוף אבל עם ג'אנטים , אולי זה בגלל שזה היה רכב של 2008.

אין כזה דבר גנוב , יש כזה דבר נפל בטעות מהמשאית לידיים הלא נכונות ! D:
פורסם

הלוואי ובכל הרכבים החדשים יהיה סאן רוף, אבל כאילו מה הקטע בלשים סאן רוף בדגם הכי פשוט ולהשאיר אותו טסות, ידיות שחורות וכל הדברים הזולים האלה..

פורסם

i30 עומדת לפני מתיחת פנים, כנראה מבקשים לצ'פר את הלקוחות האחרונים. בנוסף התמחור שלה בארץ במילא גבוה מאוד ביחס למיצוב שלה בחו"ל, אז בהחלט הגיע הזמן שלפחות יתנו יותר אבזור.

פורסם

"ה-CW מגיעה בגרסה הפשוטה במבחר ה-i30 (אינספייר), עם סביבת נהג על טהרת השחור, כולל ריפוד המושבים, והתוצאה קודרת. התאורה הסגלגלה מראה השראה גרמנית, אך היא מעט מסנוורת בלילה, ועוצמתה לא ניתנת לכיוון.

למרות האמור לעיל, הפנים הרמוני, נעים לשימוש ובעל הנדסת אנוש טובה. זו אמנם הגרסה הפשוטה, אך יש בה את כל הדרוש – כולל מערכת שמע עם תפעול מההגה (שבניגוד לפוקוס גם קוראת MP3 וכוללת חיבור USB שימושי). באופן מפתיע יש אפילו גג שמש, לא פריט אופייני בגרסאות בסיס, שאמנם גוזל מרחב-ראש לגבוהים אבל תורם קצת לאופנתיות עליה מדברים הקוריאנים. "

לקוח מ"אוטו".

There's not much you could do or say to phase me

People think I'm a little bit crazy

I get it from all angles, even occasionally Doc Dre-zie'll

Have to step in every once in a while to save me

פורסם

בגרסת ה CW יש גם בקרת שיוט בהגה .

גג השמש גורם לתקרה קצת יותר נמוכה ומנמיך אותה במקצת .

לי זה גרם אי נוחות מסויימת (אני 1.85 ) ממני הדבר יכול להוות בעיה ממשית.

פורסם
בגרסת ה CW יש גם בקרת שיוט בהגה .

בדגם cw אין בקרת שיוט.הכפתורים שראית הם של מערכת השמע.

במשלוחים האחרונים של כל דגמי האי 30 כולל דגם האינספייר הבסיסי המגיעים מהמפעל החדש בצ'כיה

קיים חלון גג כסטנדרט.

מספר המשתמשים המחוברים הרב ביותר אי פעם היה :-D1963 1/4/08 ב- 17:54.

פורסם

בשביל מה טוב גג שמש?

אם אתה גבוה אי אפשר לשבת כמו בנאדם, במיוחד אם החלון נכנס לתוך הגג.

Insane things comes from insanely people.

פורסם
בשביל מה טוב גג שמש?

לאחר רכב אחד עם - אני יכול להעיד: זה אחלא דבר!

היו פה כבר שבעת אלפים עשרים ושישה שירשורים בנושא. אבל אני יכול להצהיר, שאצלי הסאנרוף לא גורם לשום בעיה במרווח הראש, ואני 1.90... (התקרה הרגילה של האלפא בררה, לאומת זאת - מתנגשת לי בפדחת...)

הרכב הבא שלי - עם סאנרוף! (ללא ספק בכלל)

טל.

אל תעבור על החוק! עברת - אל תתפס! נתפסת - אל תודה! הודית - אל תחתום! חתמת - אל תתפלא!

זהו! אין יותר מאזדה :cry: (או אוטו בכלל :shock: )

פורסם
בשביל מה טוב גג שמש?

אני מאוד אוהב אותו, בקיץ ובחורף.

אי אפשר להוריד מעט את הכסא?

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הלוואי ובכל הרכבים החדשים יהיה סאן רוף, אבל כאילו מה הקטע בלשים סאן רוף בדגם הכי פשוט ולהשאיר אותו טסות, ידיות שחורות וכל הדברים הזולים האלה..

הערה קצת מטופשת לדעתי. ידיות שחורות וטסות, לעומת ידיות בצבע זהב ו"ג'אנט רע אחשלו" - לא גורעות ולא מוסיפות דבר מבחינה פונקציונלית.

סאן רוף הוא תוספת פרקטית ולאו דווקא שופוני, אני מת על החלון הזה בתקרה (בעיקר כמעשן) - המון אור ואויר.

אם כל הדרכים מובילות לרומא, הדרך שלי מובילה אל הים

ר. פרסקי

• תוכן חדש...