Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5978 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, אני חדש בפורום הזה.

יש לי רנו מגאן 98 אוטומטית.

בתחילת נסיעה ההילוכים עוברים מראשון לשני, ואז, במעבר בין שני לשלישי יש כאילו עליה רגעית בטורים, נדלקת נורית אזהרה של מערכת החשמל (כזאת עם זיג-זאג בצבע כתום), וכאילו שההילוכים תקועים בשלישי, לא עולים ולא יורדים.

הייתי במכון גירים (אצל כפיר בנס-ציונה), הוא בדק במחשב ואמר שיש בעיה עם החיישן "מהירות יציאה" (לא יודע מה זה, אני ממש לא מבין בזה..). הוא שם מחשב אחר (לא מקורי) והבעייה לא נפתרה, הוא החליף חיישן (לא יודע אם מקורי או לא), וזה לא עזר. לטענתו מה שנשאר זה שיפוץ/החלפת גיר, והוא לא היה מוכן להכנס ל"הרפתקאה" כזאת.

הייתי במכון גירים נוסף, ברחובות (מול מכון טסטים "מכון הדרום" או משהו כזה), הוא בדק במחשב ואמר שיפוץ/החלפה.

לפני שאני נכנס להוצאה כספית כזאת (שיפוץ 5000, עבודה ושמנים 1000, מע"מ 1000), עלה רעיון שאולי יש בעיה עם השמנים (שמן גיר, הכוונה).

האם זה הגיוני? ואם כן, איך עושים את זה?

אולי יש לכם רעיונות אחרים, לפני שאני מוציא כאלה סכומים?

תודה מראש,

Arimont

פורסם

יעזור אם תתאר את הבעיה בצורה מפורטת יותר ותגיד לנו כמה ק"מ הרכב עבר? גיר ידני או אוטומט (אני מסיק שידני?)מה הנפח מנוע ברכבך,איזה דגם,כל פרט כזה יכול לזרז את התשובה שתקבל מנסיון של אנשים אחרים עם הרכב.בנוגע לפירוט הבעיה,ההילוכים חורקים שהם לא ניכנסים? מה בדיוק קורה שם?

רק אתה נוהג ברכב ואם לא אתה תסביר לנו מה לא בסדר אז מי כן?

פורסם
שלום, אני חדש בפורום הזה.

יש לי רנו מגאן 98 אוטומטית.

Arimont

מה שנקרא... הבנת הנקרא :roll:

עכשיו: מאזדה 6 2009 2.0L

היה:אאודי 80 אוטומטי 95, נפח 2 ליטר הזרקה מנוע ABT | העולם מתחלק ל- 10 סוגי אנשים: אלה שמבינים בינארי, ואלה שלא... :arrow:

פורסם

כנראה, אין מנוס משיפוץ גיר.

הדבר היחיד שאולי כדאי לך לנסות, להתקשר לכמה מכוני גירים ולבקש הצעות מחיר.

בכל מכון המחיר שונה. גם חוות דעת נוספת לא תזיק.

יש גם חבר פורום בעל מקצוע לשיפוץ גירים :

http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?find=lastposter&t=273840

יש עליו המלצות טובות.

כדאי לנסות.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היתה לי את אותה בעיה, במכון לגירים אוטומטיים "גירומטיק" קבעו שצריך לעשות שיפוץ גיר והחלפת 4 סולונואידים. עבד מושלם אחרי הטיפול הזה. זה עלה משהו כמו 5000 ש"ח אז ככה שזה נראה לי סביר.

לפי דעתי אל תיכנס למקום שאומר לך שהוא לא מוכן ל"הרפתקאה" כזו, הרי זה ממקצוע שלו....

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אז זהו - שבגיר הזה אין 4 סולנואידים אלא רק 2.

גם עלות לשיפוץ של גיר כזה עם שמנים ועבודה לא אמור לעבור את ה 5000 שח.

בכל אופן, כדאי לך לנסות לבדוק בעוד מקום או שניים.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אז זהו - שבגיר הזה אין 4 סולנואידים אלא רק 2.

גם עלות לשיפוץ של גיר כזה עם שמנים ועבודה לא אמור לעבור את ה 5000 שח.

בכל אופן, כדאי לך לנסות לבדוק בעוד מקום או שניים.

אז ה--- עבד עלי?:-(

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...