Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5983 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אפלאוז 97 אוטומט.

כאשר הרכב נמצע בהילוך הטורים יורדים למשהו כמו 600-700, אבל כאשר יש פנסים דולקים או שהונטה עובדת הם יורדים לכמעט 500.

גם בזמן נסיעה כשהרגל יורדת מהגז זה קורה וכל האוטו רועד.

החלפתי נשם זה שיפר את המצב לזמן מסויים וגם הרכב הפסיק להיכבות לי אחרי שאני מניע אותו בבוקר.

לא יודע מה עוד לעשות.

דרך אגב האוטו עבר החלפת טיימינג, רצועות חיצוניות, מחזיר שמן לפני כשבועיים.

תודה...

פורסם

קראתי כתבה באינטרנט על הרכב שלי וממה שהבנתי זה שממיר המומנט הוא האחראי על הבעיה!

משהו יכול לאמת או לתת הסבר אחר?

פורסם

יש קישור לכתבה?

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

חיפשתי בגוגל...

לגבי הבעיה: נוזל ניקוי קרבורטורים שמושפרץ ישירות לסעפת יניקה(יש לשמור על טורים גבוהים בזמן הזה כי המנוע מקרטע) עוזר הטורים היו יותר גבוהים כאשר הרכב בהילוך(יותר מדי גבוהים אפילו) ולא היו רעידות, הנמחתי את הטורים דרך הבורג הזה מה שגרם לחזרה של הבעיה(זמנית מקווה).

מחר אני כבר יסדר את הטורים(צריך למצוא את היחס הנכון 1000 סל"ד בניוטרל 850-900 בהילוך)!, המסכנה שלי K44 מיכל דלק ו/או תוסף דלק אחר שינקה את הצינורות, מאחר שכל הקקה מהמיכל וצינור הדלק יגיע למנוע עצמו לשים שוב K44 באינפוזיה כדי לנקות יסודי את כל המערכת(אנג'קטורים, ומערכת הביערה).

ולפי מה שאני חושב שהספריי קרבורטור פעם בשבוע יעזור לשמור על המערכת במצב די נקי(בגלל איכות הדלק המעפנה).

מקווה שעזרתי לבעלי אפלאוז נוספים.

• תוכן חדש...