Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
כתבה בגלובס בנושא האמור לעיל הופיעה היום

מישהו מהחברים יוכל להעלות לינק?

דני לוי

הכתבה הועלתה לפורום והספקתי לקרוא חלק ממנה לפני שנעלמה ללא התראה.

ארז רונן

פורסם
הכתבה הועלתה לפורום והספקתי לקרוא חלק ממנה לפני שנעלמה ללא התראה.

הכתבה בפורום ותופיע מחר בגלובס. חובה לקרוא למי שמעונין לקבל רקע.

פורסם

http://miami.craigslist.org/mdc/cto/1655522244.html

לא להתחכם אתה פשוט "דופק" חברים שבעתיד ירצו לייבא רכבים בכך שאתה מציג מצגי שווא עוד מישהו יכול להאמין שאתה מתמצא ברכבי אספנות

דני

אני מציע לך להביא גם דוגמאות הפוכות שקיימות למכביר

מירוצי מכוניות

פורסם

לא להתחכם אתה פשוט "דופק" חברים שבעתיד ירצו לייבא רכבים בכך שאתה מציג מצגי שווא עוד מישהו יכול להאמין שאתה מתמצא ברכבי אספנות

דני

השבע אינו מבין את הרעב, יש חברה שנמצאים בהליך ערעור, ואם ואז כבר יש מה לומר אזי תפרגן לחברה ואו תראה מצג מאוזן ואמיתי. תעמיק יותר ותמצא גם את אותו דגם ברבע מחיר ולא פחות טוב, ebay ואתרים אחרים. יוס

פורסם
השבע אינו מבין את הרעב, יש חברה שנמצאים בהליך ערעור, ואם ואז כבר יש מה לומר אזי תפרגן לחברה ואו תראה מצג מאוזן ואמיתי. תעמיק יותר ותמצא גם את אותו דגם ברבע מחיר ולא פחות טוב, ebay ואתרים אחרים. יוס

המניעים של הבחור זרים אחרת לא ניתן להבין מה הוא עושה בקירבנו.

פורסם

אשמח לקישורים בנושא רכבים פחות יקרים ובאינפורמציה בנושא היבוא בכלל.

החוכמה ללמוד מטעויות של אחרים.

אכן מתעניין אני ברכבי אספנות.(ממש לא מתמצא).

חג שמח.:wave2:

פורסם

דני

תודה חבר יקר.

זה לא מה שאני מחפש. איני מתמצא בכלל,נהפוך הוא אני רק מתעניין.

חג שמח.:?

פורסם

מעניין את מיינה שוויגר, אין דבר כזה לחפש, למצוא ולפרסם דווקא את ה item הנ"ל כאשר יש אחרים יותר יפים בפחות.

אולי בתום לב? אולי, אבל בשביל מה? יוס

פורסם
מי אתה, GS1? או שמא נאמר, מטעם מי אתה? :roll:

הבחור נמצא כאן כדי לקלקל בו לא ניתן לו במה ומעכשיו לא להתיחס לתגובותיו.הקשר בינו לבין רכבי אספנות הוא הקשר ביני ובין באלט קלאסי.

פורסם

קיבלתי אינפורמציה שוועדות הערעור שפועלות עובדות לפי "סייסטה",כלומר ערעור יכול לקחת כמה חודשים.

אנו שוקלים לא להמתין לתוצאות הערעור אלא לתבוע את המכס באמצעות עו"ד ותביעה משפטית.

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...