Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שמעתי הרבה שמועות בזמן שהתחלתי את התהליך,סיפורים עפו בפורום ובפרטי וחלקם הגדול היו שטויות והגזמות

חברים,שמות,פרטים מלאים אלו עובדות ,לא ידיד שלי ולא שמעתי שעשוו כך וכך

גם אני נפלתי בפח מרוב חרושת השמועות שעפה פה.

מה שאני בא לאמר ,זה לשקול מילים ולתת עובדות,רק כך נוכל לדעתי להתקדם לקראת מה שכולם רוצים.

הנה דוגמא לדמגוגייה

אמרו לי ממתיקי דבר ש"יודעים" שאינני יכול להשאיר את המכונית בבונדד עד לגמר הערעור ושאני חייב לשלם או להכניס ערבות בנקאית

היום הגעתי חדור רוח קרב למכס בנושא והפלא ופלא ,לא דובים ולא יער.יכול גם יכול.

דוגמא שנייה

נאמר לי שזלטין שם בתיק היבואן חוות דעת ולא מסמך משפטי (שמאות מלאה )ראיתי היום שמאות מלאה שלו במכס.

צריך פשוט להזהר.

דטסון

אפשר לקבל פרטים? מי החבר? באיזה בונדד הרכב אוכסן? מי עמיל המכס? איזה טנדר

תודה

מירוצי מכוניות

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
דטסון

אפשר לקבל פרטים? מי החבר? באיזה בונדד הרכב אוכסן? מי עמיל המכס? איזה טנדר

תודה

דני לוי, אל תכעס, אני איתך במאבקך הצודק ולא נגדך.

תרשום בבקשה - לאדון קוראים רמי , הרכב היה באוברסיז אשדוד , עמילת המכס גב' גאולה מחברת גלובוס,

טנדר שברולט C10 שנת 1961 בצבע אדום.

פורסם

חזר, וטוב שכך, צריך לשמור על תרבות שיח.

אריה זלטין.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
עכשיו הכל רגוע.

בתור בעל רכב שנמצא בדרך, מה אתה מתכוון באמירה הזאת ?

הכל חזר לקדמותו לפני עידן זלטין ?

:?

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
הכוונה היתה שנכתב בפורום "זבלוטין".

וכעת הוא שוב נקרא זלוטין.

יום טוב.

ואני חשבתי שאתה איש בשורות

:cry:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

עןד קורבן של זלטין

מרצדס 450מודל 1980 SL שהגיעה לאשדוד חוייבה ב20000$ (עשרים אלף) מכס

האיש (פרטיו נמצאים אצלי) שילם תחת מחאה והגיש ערעור באמצעות 2 שמאים (לדבריו)

הלחץ כפי הנראה הולך וגובר

אעדכן בהמשך

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אני לא יודע אם מדובר על אותה SL-80 , אבל אני שמעתי על סכום אחר לגמרי, סכום של כ- 150.000 ש"ח כולל מע"מ.:evil:

פורסם
אני לא יודע אם מדובר על אותה SL-80 , אבל אני שמעתי על סכום אחר לגמרי, סכום של כ- 150.000 ש"ח כולל מע"מ.:evil:

לדעתי צריך להצמד לעובדות. שמועות לא עושות טוב למי שמנהל את המערכה הזאת. מי שיכול לעזור בשמות, מסמכים, עדויות ממקור ראשון, בכבוד, השאר, כמוני למשל, שאין לנו מה לתרום בנושא, עדיף שנישאר ברקע כצופים, נתעדכן בפרטים ונהיה מוכנים לעזור במידה ונתבקש.

ארז רונן

פורסם

הבחור עם ה150000 ש"ח שיחרר בחיפה ןאת האינפורמצייה הזו אישרו לי במכס באשדוד ,לדברי נותן האינפורמצייה היבואן בחיפה שילם.

לגבי הבחור באשדוד דיברתי איתו אישית (אני גם מכיר אותו טוב) האינפורמצייה שהוא נתן לי די אמינה.

דני

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...