Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חברים

לצורך ההערכות שלי ב"קרב" נגד המכס אאלץ להשאיר את הרכב בבונדד לתקופה

שאלה למתמצאים בתחום

1. האם אפשר להעביר את הרכב לבונדד אחר? אולי זול יותר?

2. האם ישנה אפשרות לשלם אחסנה חודשית? כיום רוצים יומית.

האפשרות השלישית לשלם 17000$ ולהוציא את הרכב אינה ריאלית.

שבת שלום

דני

דני,

על פי חוק אתה יכול להוציא את הרכב תחת אי הסכמה למחיר שנקבע, לתת להם ערבות בנקאית בגובה הסכום שהם קבעו, להוציא את הרכב ואז לפעול להורדת הקביעה.

להשאיר את הרכב שם לא נראה לי הדבר הנכון עקב היות הרכב בחוץ ועקב תשלום האחסנה.

ראובן, חבר מועדון אלפא רומיאו קלאסיק ישראל

בפייסבוק: ALFA ROMEO CLASSIC ISRAEL

נפגשים בימי שישי ביכין סנטר פ"ת החל מ-16:30

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
לדעתי ואני חושב בקול רם,אם אני זוכה בערעור אני תובע את המכס על האחסנה,

ערבות בנקאית גם היא עולה כסף.

נכון, אבל במידה ואתה מפסיד בערעור הערבות הבנקאית יותר זולה בעשרות מונים מדמי האחסנה.

ארז רונן

פורסם

אם לא תהיה ברירה אחרת, לא נראה לי שתהיה בעיה גדולה לפנות לבית המשפט שיורה למכס להעביר את הרכב לאחסנה אחרת או אפילו בביתך עד לסיום ההליכים, תוך התחייבות שלך לא לעשות בו כל שימוש.

ההסבר הוא שישנם הליכים שעלולים להמשך זמן רב, שרכב אספנות מצבו מדרדר במהירות אם לא שומרים עליו בצורה טובה ולכן גם אם תזכה יצא שכרך בהפסדך, ושענין התשלום לאחסנה הוא חרב של המכס על ראשך המונעת נקיטת הליכים בצורה חפשית. כל עו"ד טוב צריך לדעת לעשות את זה.

אני עשיתי את זה פעם ברכב שהיה ראיה משפטית, ולכן שכב במגרש משטרתי. המקרה שלך לדעתי אמור להיות קל יותר.

הטענות היחידות של המכס יכולה להיות שאי אפשר להכניס לתחומי מדינת ישראל רכב שלא עבר מכס, ושאתה יכול לחבל ברכב בשביל להוריד את ערכו. שתי הטענות שטויות כי יש מספיק רכבים בעלי לוחיות זרות שמסתובות - על הכביש, ולא באחסנה. ואם יש בעית חבלה, שיביאו מצלמה ויצלמו, זה באמת לא מסובך.

בקוים כלליים זה מה שצריך להכתב בבקשה, לא נראה לי שצריכה להיות בעיה.

בהצלחה

איתן

פורסם

דני שלום,

עדיין לדעתי כדאי לך לברר את העלות של ערבות בנקאית, מחיר המחירון הוא 5% לשנה , ואם תתוכח עם הבנק לדעתי תוכל להוריד אותו מעט

זה יוצא עד 250 ש"ח לחודש בתעריף מקסימאלי , לסכום של 60,000 ש"ח

לדעתי יותר זול מאחסנה , ושחרור הרכב כך יהיה המהיר ביותר (לא צריך לבקש סעד משפטי וכד')

זאת בכל אופן דעתי

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

זו נראית לי כפפה קלאסית שמועדון החמש יכול להרים. מה יותר מתבקש מאשר ארגון מכובד ורציני (ובלעדי!!) שייחלץ למען הגנה על התחום...

באיזה סרט אתה חי ?!??!?!!?!?!

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם
באיזה סרט אתה חי ?!??!?!!?!?!

בסרט שמישהו ישתין לכיוון שלו-נראה לי שיש אנשים בתחביב הזה שלהם דווקא מתאים כל הבלאגן הזה כך הרכב שלהם שומר על ערכו,הרי סביר להניח שאותם אנשים כבר שמו ידם על רכב חלומותיהם

זה שאתה נושם לא אומר שאתה חי.

פושעים ניזונים מסלחנותה של החברה הסובלנית.

פורסם

יואילו המומחים עכשיו לאור התמונות להגדיר את מחירון הרכב לפי קראוס

אני מבין שזבלוטין לא ראה את מה שכל רפה עיין רואה בלי להתאמץ

תהנו

מרצדס 450 SL מודל 1980

נקבע ערך ע"י זבלוטין כרמה 1

מרצדס 2.jpg

מרצדס11.jpg

מרצדס8.jpg

מרצדס9.jpg

מרצדס4.jpg

מרצדס7.jpg

מרצדס13.jpg

מרצדס12.jpg

מירוצי מכוניות

פורסם

או קי,..השומה שהטילו עליך ניראת לא רצינית בעליל. לא הגיוני, לא רציני. מישהוא כאן לא מבין את משמעות המונח מצב אחד. מצב אחד -מוצג מוזיאוני. לא יודע אם יש יותר מתריסר כאלה בארץ כולה.

ואם כבר...בכלל, כמה כבר שווה כזה במצב 1??

אריה

פורסם

בישראל חל כלל משפטי שנקרא חובת הקטנת הנזק.

לולא היה קיים הכלל, במצב בו אפגע במראת הצד של רכבך ואסרב לשלם לך, לכאורה תוכל להשבית את האוטו ולהתנייד במונית עד מתן פסק הדין. זו כמובן דוגמא קיצונית לכלל.

על כן, לא תוכל לתבוע את המכס בגין עלויות האחסון במידה ושחרור הרכב והפקדת ערבות הן האופציה הזולה יותר. המקסימום שתוכל לקבל הוא עלות הערבון.

שי

נ.ב.

אין לראות את האמור לעיל כייעוץ משפטי :lol:

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

אתם לא מבינים...הוא פשוט התבלבל ברמות וחשב שרמה 1 היא הכי נמוכה...

אם זו רמה 1 יש רכבים שצריכים להיות 1+++AAA

וברצינות, האם הרכב הגיע עם צבע מבריק ( 1 hour paint job) ושטיחים יפים שמכסים את החלודות? אם כן זו פשוט טעות. גם בעבר אנשי המכס לא היו כאלה מומחים, שזה מובן, וקבעו רמה לפי התרשמות די כללית.

ובענין הקטנת הנזק, נראה לי שמר לוי בהחלט עושה הכל בשביל להקטין את הנזק...וכל הכבוד לו

פורסם

אינני משפטן ולכן נושא הקטנת הנזק לא מובן לי כאזרח

אני רוצה לשאול שאלה פשוטה

אני קונה אכב במחיר מסויים ומשער (משער) שעל המחיר הזה מנסיון,מחוות דעת של קודמיי ,אתה צריך לשלם כך וכך

אתה בונה תקציב לצורך הרכישה, מגיע לארץ ואיזה אדיוט מוחק בלי להניד עפעף,ללא שום הסברים (עיניכם הרואות) ומכניס אותך לבעייה ??מימונית שאולי אין לך? יכול להיות

מה עליך לעשות? לשדוד בנק? או שמא להיות מטומטם ולשלם יש מאיין?.

עכשיו

אתה גם יוצא מנקודת הנחה אובייקטיבית שלא הבאת לישראל מכונית או רכוש שעליו תעשה מליונים

אתה לא יכול למכור את רכושך 3 שנים,מאיפה החוצפה והאטימות של האיש הקטן הזה? אני ,גם לפני הערעור מגדיל נזק שלא באשמתי

לכן בבואי לנתח היום את המלחמה האישית שלי במימסד עולים בי הרהורים ומחשבות שלמעשה עם גוף גדול ורעש תקשורתי אפשר להשיג יותר.

תחשבו על זה

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...