Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
רבותי, מיום ליום אני יותר אופטימי.הרכב שלי בדרכו לארץ הקודש.בשיחה עם עורך הדין שלי נאמר לי ואני מצטט "המכס לא מפספס שום טעות ביסום החוקים והתקנות שחלקן הוא עצמו חוקק". בינתיים המסמכים שאנחנו מכינים "ליום הדין" הולכים ומתרבים.ראשי המכס כנראה י :oops: ממבוכה. חג שמח.

בדיוק כך. המכס עובר אחת לאחת על כל הוראות הפקודה והתקנות, ולכן אני יותר ממאמין כי אחרי שיבינו זאת, אחת משתיים: או שיתיישרו בהתאם להוראות החוק או שבית המשפט ייאלץ אותם לעשות כן.

פורים שמח.

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בדיוק כך. המכס עובר אחת לאחת על כל הוראות הפקודה והתקנות, ולכן אני יותר ממאמין כי אחרי שיבינו זאת, אחת משתיים: או שיתיישרו בהתאם להוראות החוק או שבית המשפט ייאלץ אותם לעשות כן.

פורים שמח.

יפה שעה אחת קודם. אני מסכים איתך לחלוטין, או שהמכס יתיישר בהתאם לחוק במיידי או שיאלץ להתמודד עם הרבה תביעות ולהקיא את כל הכספים שקיבל ומעבר לזה. יוס

פורסם
אני אופטימי, אין מצב שהרכב שהבאתי שווה את המחיר שקבע זבלוטין

בשבוע הבא אעלה תמונות ,תשפטו בעצמכם

יש לי הרגשה שזלוטין לא יאהב את הכינוי שהוצמד לו. (הוספת ב' לשמו). ולא נראה שזו טעות סופר.

נראה לכם שהוא מסתובב בפורום?

פורסם

המשך הסאגה

המכס אינו מוציא מסמך המנמק מאיפה איך ולמה הוא משנה את הצהרת הטובין

המסמך היחידי שיוצא דרך עמיל המכס נקרא "צרופה" או במילים אחרות שערוך לתשלום.

עם המסמך הזה צריך לרדת למכס ולמלא טופס ערעור,לשלם תחת מחאה או ערבות,או לבחור להשאיר את הרכב עד גמר הערעור.

המכס במקום (עם מילוי הטופס) מנחה אותך מה הסכום העודף.

"שושנת יעקב צהלה ושמחה":evil::evil:

מירוצי מכוניות

פורסם

דני שים לב שהמכס גובה עבור כל יום איכסון שהרכב עומד במקום,

זהי מאין ערובה והפעלת לחץ על הקונה לסיים את עינייני המכס במהירות

גם במחיר גבוה על מנת לחסוך ימי חנייה, מאין כופר עבור "בן ערובה" שמוחזק בידם!

אני עוקב אחרי כל מה שקורה איתך ואין לי ספק, שאחרי שאתה תסיים איתם הכל כבר יראה אחרת.

התקווה שלי, שלטובה, אבל כמי שמכיר את המערכת וכבר נכווה ממנה בעבר י אני סקפטי לצערי-בהצלחה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
המשך הסאגה

המכס אינו מוציא מסמך המנמק מאיפה איך ולמה הוא משנה את הצהרת הטובין

המסמך היחידי שיוצא דרך עמיל המכס נקרא "צרופה" או במילים אחרות שערוך לתשלום.

עם המסמך הזה צריך לרדת למכס ולמלא טופס ערעור,לשלם תחת מחאה או ערבות,או לבחור להשאיר את הרכב עד גמר הערעור.

המכס במקום (עם מילוי הטופס) מנחה אותך מה הסכום העודף.

"שושנת יעקב צהלה ושמחה":evil::evil:

רבותי, שמתם לב כי כולם רגועים בפורם בזמן האחרון, ככה זה שיודעים מה לעשות ושהשד לא גדול כל כך. יש לי עוד 3 מסמכים, רבותי בפרטי. יוס

פורסם

עדכון חם

היום קיבלנו דואר מהמכס בזו הלשון

לאחר בדיקה והערכה אנו מעריכים כי הרכב נקנה ביותר מ 2000$

ולא מאמינים שהרכב נקנה בסכום זה אלה גבוה יותר

ולכן נקבע תשלום מכס בסכום זה

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם
עדכון חם

היום קיבלנו דואר מהמכס בזו הלשון

לאחר בדיקה והערכה אנו מעריכים כי הרכב נקנה ביותר מ 2000$

ולא מאמינים שהרכב נקנה בסכום זה אלה גבוה יותר

ולכן נקבע תשלום מכס בסכום זה

אריה,תודה על העדכון החשוב.

הע''ד שלי דיבר איתי כרגע ואמר "טעות נוספת של רשויות המכס " לדבריו ארגומנט נוסף שהוא יעלה בבוא היום כאשר נאלץ להגיע לבית המשפט. אני בכוונה לא מפרט מהי הטעות כדי לא לעזור לגזלנים במלכת ההגנה, והמבין יבין ....

פורסם

עדכון אחרון מהמכס אשדוד

ירדתי הבוקר לצורך הגשת הערעור במחלקת יבוא אישי,עלי לציין כי התקבלתי מייד, בצורה מסבירת פנים וניתן לי שירות מיידי

(הפלא ופלא).

ראיתי את דו"ח השמאי זלטין,(בפרטי למי שמעוניין),רציתי רק לציין כי זלטין עושה שירות דב לאנשי המכס ולכן אני מציע, מי שסבל או סובל מזלטין שיערער עכשיו, אני משוכנע ב100% שצריך וכדאי לערער.

הבנות במכס אשדוד מגי ומילה ממש בסדר.

התיק שלי עולה לערעור והובטח לי שזה לא יקח הרבה זמן.

עדכונים נוספים מאוחר יותר.

רק לציין

רשומון היבוא המקורי מתוקן לפי שומת זלוטין ובמקום ניתן לי שומה מתוקנת לתשלום בכתב.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

לשואלים

תשלום למכס משולם לפי רישומון יבוא המבוסס על הצהרת היבואן מוכפל באחוזי המכס כולל הובלה.

ברגע שהמכס לא מקבל,פוסל,משנה את הסכום לתשלום יש צורך לתקן את רישומון היבוא המקורי ולעדכן את מחיר הדרישה לתשלום.

במקרה שלי זלטין החליט שהרכב שהבאתי מצופה ביהלומים וערכו לפי "מיטב השפיטה" הוא כ 17000$ ,על המכס היה לשנות את הרישומון ולתת לי רישומון "מעודכן זלטין" יחד עם הוראת תשלום לפקודת המכס או לחליפין ערבות בנקאית .

זו ההוכחה היחידה של הוראת התשלום החדשה

ישנה הוראה נוספת במכס והיא לא לתת ליבואן את דו"ח זלוטין (העתק).

אוסיף ואומר שהמכס אינו ערוך לטפל כדבעי בעליית כמות היבוא האישי על גווניו והוא כורע תחת הנטל, מה שמראה על חוסר אירגון וראירגון קלוקל

האנשים שם סה"כ אנשים טובים שנופלים מהרגליים.

מירוצי מכוניות

פורסם
לשואלים

תשלום למכס משולם לפי רישומון יבוא המבוסס על הצהרת היבואן מוכפל באחוזי המכס כולל הובלה.

ברגע שהמכס לא מקבל,פוסל,משנה את הסכום לתשלום יש צורך לתקן את רישומון היבוא המקורי ולעדכן את מחיר הדרישה לתשלום.

במקרה שלי זלטין החליט שהרכב שהבאתי מצופה ביהלומים וערכו לפי "מיטב השפיטה" הוא כ 17000$ ,על המכס היה לשנות את הרישומון ולתת לי רישומון "מעודכן זלטין" יחד עם הוראת תשלום לפקודת המכס או לחליפין ערבות בנקאית .

זו ההוכחה היחידה של הוראת התשלום החדשה

ישנה הוראה נוספת במכס והיא לא לתת ליבואן את דו"ח זלוטין (העתק).

אוסיף ואומר שהמכס אינו ערוך לטפל כדבעי בעליית כמות היבוא האישי על גווניו והוא כורע תחת הנטל, מה שמראה על חוסר אירגון וראירגון קלוקל

האנשים שם סה"כ אנשים טובים שנופלים מהרגליים.

דני שלום,

כמעט שאין לי ספק, לפחות מהניסיון האישי שלי, שלאנשי המכס אין באמת כוונות להתעמר באזרחים ולדעתי הם לא קמים בבוקר ואומרים "היום נדפוק את זה או אחר". גם אני סבור, כי העומס המוטל עליהם במיוחד בשנים האחרונות מעת שהתגבר היבוא האישי, כמו גם החשש שלהם מפני אלה שמנצלים את היבוא לצורכיהם ועושים מעשים שלא ייעשו, אלה ביחד גרמו לתוצאה הלא רצויה שאיתה אנו נאלצים להתמודד היום.

יחד עם זאת, ובגלל זאת, לו תישמע דעתי - יש להסביר למכס, כפי שאני מנסה לעשות בפניותיי האחרונות אל בעלי התפקידים הבכירים הרלוונטיים ברשות המסים, כי התנהלות הפקידים אינה נכונה - לא משפטית ולא בחיי המעשה, להאיר את הפינות החשוכות ולגרום להם להבין שאנחנו לא הבעיה ובודאי לא אלה שצריכים לשאת בתוצאות של הבעיות הללו. אני אופטימי ומאמין שאפשר וצריך להגיע לדרגים הגבוהים של מקבלי ההחלטות ופשוט להסביר ולהראות - אנו מדינת חוק, לא ייתכן שאזרח ישמור חוק והחוק לא ישמור עליו - ולכן לבקש ואף לדרוש לקיים את הוראות החוק, זה הכל.

ערב נעים,

חמי

Hemi, זה השם. כמו ה-מנוע של קרייזלר.

פלימות' פיורי גראן סדאן הרדטופ 1973

פורסם

חמי

אינני יכול בשלב זה להרים מסך,יש לי המון מה להגיד,אבל אעשה זאת רק לאחר תשובת ותגובת המכס לערעור שלי שהוגש היום.

אומר רק דבר אחד בהתייחסותי לתיפקודם של פקידי הרשויות הממשלתיות באשר הם.

אין יד מכוונת,רוב המשרדים מתנהלים תחת תסמונת הראש הקטן,אין האצלת סמכויות,יש בעיה שכל צעד מלווה בחשש ,יועצים משפטיים הפכו למפלצות והם מנהלים את העניינים (למי שראה בערוץ 2 בכתבה על בתי הספר לנהיגה מתקדמת ) מנכ"ל רשות מתראיין צמוד ליועץ משפטי שעונה במקומו.

לכן האזרח שבא לקבל שירות על פי חוק מתגמד מול המערכת,לכן צצים מאכרים,קשה לזוז.

אבל אני מאמין שבסופו של דבר יתעשתו פקידי המכס ויבינו מול כמות הערעורים שמוגשים שמשהו לא "דופק "נכון וישנו את הדרך.

אינני מתרגש ממה שנאמר ע"י הדוברים של המשרד ומקווה שההגיון יגבר על הפרינציפ ולא נגיע לערכאות.

איי זלטין זלטין ,ראיתי גם ראיתי.:-P

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...