Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו שלרכב שטיחים מהוהים,הצבע שרוף,מקומות עם חומר פחחים.

לא היה פה "קומופלש", הצגנו אמת לאמיתה

לאחר הגשת ערעור אציג בפניכם את השמאות.

מירוצי מכוניות

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

גג 50 שעות עבודה של פחח טוב.

הרכב נראה במצב מדהים. לא מכיר הרבה רכבים בני 8 במצב הזה.

שעתיים אצל הקוסמטיקאית,בוליש וואקס ויאללה לכביש.

יש כזו לבנה מודל 72' ברעננה למכירה ב100,000 ש'ח.

פורסם

כמישהו שיש לו השכלה משפטית, ברור לי ואין ספק שאתה צודק.

לא רק שטחנות הצדק טוחנות לאט, זה גם עולה לך כסף רב והתוצאה אף פעם לא ידועה מראש. כמה שהמקרה לא יהיה ברור יש תמיד משתנים רבים בדרך שלא תמיד אפשר לצפות אותם. מצד שני, רעש תקשורתי הוא דבר מהיר מאוד, לא עולה כסף, ואפקטיוי בצורה מדהימה ואפילו מפחידה. בבית המשפט חובת ההוכחה עליך, בבית המשפט של התקשורת חובת ההוכחה על מי שכתבו עליו שאין לו אחות. לא סתם כל מי שיכול מפעיל לחץ תקשורתי בזמן משפט (ויש המון דוגמאות, בעיקר פוליטיות) עד כדי כך שבית המשפט מלא נזיפות למתדיינים על זה, ולמרות הכל זה משפיע בגדול.

כך שאם יש לך דרך להפעיל לחץ תקשורתי או אחר, או לפחות להראות למי שצריך שיש לך אפשרות כזו, בוודאי שתעשה את זה. למרות כל הקיטורים שנשמעים פה במשך לא מעט זמן (ואני לא מתכוון אליך) אף אחד לא מרים את הכפפה הזו בינתיים.

המעדון עשה פעולות מדהימות ומבורכות שאחת מהן היתה יצירת האפשרות לייבא רכבי אספנות. נכון לעכשיו, האפשרות הזו ששידרגה את כל עולם האספנות ואותנו אישית, יורדת לטמיון.

נקודה למחשבה, ובלי להסגיר פרטים: ראיתי רכב יקר מאוד של איש תקשורת ידוע שהוכרז כטוטל לוס. הסתכלתי מסביב, והרכב היה שלם לחלוטין מעט מכה ממש לא רצינית. מסתבר שאנשי חברת הביטוח הביאו את הרכב רועדים מפחד והיו מוכנים להשבית אותו ולשלם כל מחיר גם אם היה מתקלקל לו פנס איתות. בהמשך למה שכתבתי על היותו של השמאי רק אדם אחד, המסקנות ברורות. אם יש לך את האפשרות, לך על זה. יותר אפקטיוי מכל בית משפט ובטח ובטח מערעור שהמכס מחליט אם לקבל או לא.

פורסם

נשקלת האפשרות לתבוע את השמאי באופן אישי ,אבל אני מבין שרק לאחר ואם המכס יתרצה בערעור.

לגבי המועדון?

אינני חבר בו (עדיין) ואינני מכיר את הזרמים ואת האנשים,אבל כמי שהוביל בעבר מהלכים (התאחדויות,עבודה בכנסת,משרדי ממשלה)

העקשנות והאמת האישית שלך בעזרת החברים ובעידודם מביאים לבסוף תוצאות.

דוגמא קטנה

מה אתה חושב היה קורה לו המועדון היה מוציא מכרז לחברת שילוח בין לאומית? מחיר מיוחד לחברי מועדון? ייעוץ משפטי וליווי לרוכשי רכבי אספנות?,שמאי ביית? מנסיון? המון יושבים על הגדר היו מחדשים חברות.

ולא חלילה שאני בא לבקר, אין לי זכות.

מירוצי מכוניות

פורסם

גם אני חלילה לא בא לבקר, בזכות המועדון החיים שלנו כאספנים אחרים לחלוטין מאלה שהיו בעבר. יחד עם זאת, גם אני לא חבר מועדון מאחר ולמי ששומר שבת רוב הפעילויות שלו לא רלוונטיות לצערי.

השם שלך אכן צלצל לי כמישהו שעשה דבר או שניים בעבר, ולכן דיברתי על כיוונים אפקטיווים בהרבה מללכת ב"תלם" המשפטי.

הרעיון של להוציא מכרז לחברת שילוח יוצא מן הכלל לדעתי, לא אתפלא אם גם במעודון יחשבו אותו לרעיון מבורך ומענין.

לעניות דעתי האישית, גם אם ערעור במכס יתקבל, תביעת השמאי אישית לא ממש אפשרית או אפקטיוית. השמאי לצורך הענין מועסק ע"י המכס על מנת לספק לו שירותים, וגם אם השמאות שלו איך נאמר - לא ממש רצינית, הנזק שנגרם לך הוא ע"י הגוף המעסיק וזה שגורם לך לשלם. בתביעה נזיקית אתה תובע את מי שהזיק לך, ובמקרה הזה זה המכס. אם למכס יגרם נזק הוא יוכל לתבוע את השמאי (תלוי בהסכם העבודה בינהם) אבל לעניות דעתי עבורך זו לא אופציה, ולכן דיברתי על דרכים אחרות.

פורסם
אינני משפטן ולכן נושא הקטנת הנזק לא מובן לי כאזרח

אני רוצה לשאול שאלה פשוטה

אני קונה אכב במחיר מסויים ומשער (משער) שעל המחיר הזה מנסיון,מחוות דעת של קודמיי ,אתה צריך לשלם כך וכך

אתה בונה תקציב לצורך הרכישה, מגיע לארץ ואיזה אדיוט מוחק בלי להניד עפעף,ללא שום הסברים (עיניכם הרואות) ומכניס אותך לבעייה ??מימונית שאולי אין לך? יכול להיות

מה עליך לעשות? לשדוד בנק? או שמא להיות מטומטם ולשלם יש מאיין?.

עכשיו

אתה גם יוצא מנקודת הנחה אובייקטיבית שלא הבאת לישראל מכונית או רכוש שעליו תעשה מליונים

אתה לא יכול למכור את רכושך 3 שנים,מאיפה החוצפה והאטימות של האיש הקטן הזה? אני ,גם לפני הערעור מגדיל נזק שלא באשמתי

לכן בבואי לנתח היום את המלחמה האישית שלי במימסד עולים בי הרהורים ומחשבות שלמעשה עם גוף גדול ורעש תקשורתי אפשר להשיג יותר.

תחשבו על זה

שוב, אני מסכים איתך לחלוטין, אבל לגבי הנקודה המשפטית הזו:

ראשית , בתור אזרח אתה לא חייב להבין כלום, מלבד העובדה שגם מה שאתה לא מבין חל גם עליך. אני מניח שהמשפט "אי ידיעת החוק אינה פוטרת מציות לחוק" מוכר לך.

יבוא מארה"ב של מרצדסי אספנות אינו דבר שהאזרח הממוצע מבצע. לא נקלעת לתסבוכת הזו באופן פסיבי והינך בעל מוסך, כך שאל תתפלא אם טענתך שלא היה באפשרותך לגייס סכום של 30 אלף ש"ח (ההפרש בין שומה הגיונית לשומה שהוצאה כאן) לא תתקבל.

נניח שאותה מראה מהדוגמא הקודמת שלי הייתה עולה 30 אלף ש"ח. הגיוני יותר להחליף את המראה בעלות כזו ולתבוע את הפוגע, מאשר לחילופין, להתנייד במונית במשך שנה עד להכרעת התביעה (נאמר עוד 25 אלף ש"ח) ולתבוע את הפוגע בגין הסך הכולל של 55 אלף ש"ח.

התחום הזה לא בדיוק פורץ דרך מבחינה משפטית וודאי כל יום יבואנים חולקים על הערכות של המכס. רצוי להוועץ עם עו"ד המתמחה בנושא על מנת שיאמר לך מהי הפרקטיקה הנהוגה לגבי שחרור/אחסון הטובין בזמן הליך הערעור.

שי

פיספסת אה הו, אה הו, פיספסת, אה הו. פיספסת, נפלת על פז'ו.

אתה רוצה להתאבד נסה ליפול על שברולט.

פיספסת, פיספסת אה הו.

פורסם

ואני עדין טוען שזה מבחן כח רציני למועדון החמש.מועדון שמאגד בתוכו כל כך הרבה חובבי רכבי אספנות ,שלא לדבר על נפגעי גזירות המכס,שמביטים ומצפים לנקיטת עמדה מצד המועדון והעומדים בראשו.אני משוכנע שהמועדון יכול להשיג השגים גם בתחום הסדרת עינין גזילות המכס.

פורסם
ואני עדין טוען שזה מבחן כח רציני למועדון החמש.מועדון שמאגד בתוכו כל כך הרבה חובבי רכבי אספנות ,שלא לדבר על נפגעי גזירות המכס,שמביטים ומצפים לנקיטת עמדה מצד המועדון והעומדים בראשו.אני משוכנע שהמועדון יכול להשיג השגים גם בתחום הסדרת עינין גזילות המכס.

נדמה לי שכבר ענו לך.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=2442594&postcount=96

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

ונדמה לי , שהתשובה שלך לא כל כך מספקת ,

ולא רק שלא מקרבת אנשים למועדון , אלא גורמת לפעולה הפוכה ,

רק נדמה לי , יכול להיות שאני טועה....

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

חברים

הערעור שלי מוגש כחוק ביום שלישי הקרוב

אני פונה לכל מי שמגיש,עומד להגיש,הגיש ערעור למכס בחיפה או באשדוד ליצור איתי קשר במייל הפרטי שלי

העברת אינפורמצייה שיתוף עיתונות (יש ברוך השם קשרים) יביאו ללחץ ציבורי שבודאי יזיז את המכס לפעילות

[email protected]

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

לו תישמע דעתי, רדו מהניסיון/רעיון לתבוע את השמאי באפן אישי. לא רלוונטי ולא יתקבל בלא כל קשר לתוצאות הערעור.

פורסם
ונדמה לי , שהתשובה שלך לא כל כך מספקת ,

ולא רק שלא מקרבת אנשים למועדון , אלא גורמת לפעולה הפוכה ,

רק נדמה לי , יכול להיות שאני טועה....

זו בדיוק התשובה שמאפינת את מועדון החמשושו.רב הנסתר על הגלוי.רדו מהעץ ותטפלו בבעיות הבוערות באמת, הכנסת היד לכיסם של חברי המועדון שנפגעים לבקרים.את הבעיות שלי עם המכס אני ועורך הדין שלי נפתור לבד,אני לא חבר מועדון.

פורסם

שלום חבר,

אני עוקב אחרי הסיפור שלך מדי יום ומחזק את ידיך,

כמי שייבא רכב לפני כשנה, אין לי כל ספק שבערעור אתה תצא עם ידך על העליונה,

לעניות דעתי הרכב יוערך ברמה 4-4.5 , וודאי שלא רמה 1.

עצתי אליך היא להוריד פרופיל ולהתמודד מול המכס בערכאות המשפטיות, ההתלהמות לא תעזור. ברור לכל כי המכס ומשרד התחבורה עשו יד אחת בכדי להניא כל אדם שחשב לייבא רכב מלעשות כן, שכן המערכת טרם הוכשרה לטפל בייבוא בסדר גודל כזה- בעיקר לגבי רכבים חדשים. אני בטוח כי נתקלת בקשיים וסחבת בקבלת רשיון הייבוא, וכך עכשיו עם השומה הלא הגיונית שנקבעה לך.באם בכל זאת תרצה "להעניש" את מר זלטין על היותו חותמת גומי של מדיניות המכס, פנה למבקר הפנים של המכס, וכן למבקר המדינה, שכן לא בטוח שאת המינוי שלו הוא קיבל דרך מכרז. כנותן שירות לגוף ציבורי חלה עליו חובת המכרזים, על היבלת הזו אתה יכול ללחוץ ולהכאיב. מכתב למבקר הפנים יכול לשפוך אור על דרך מינויו ,מכרז/לא מכרז, וכך אולי נצליח להיפטר מקביעותיו. נסה גם לקבוע פגישה עם מנהל המכס שמא תצליח להגיע איתו להסדר כלשהו, לגבי שחרור הרכב תמורת סכום מופחת, או לסיים את כל המחלוקת על דרך הפשרה. בהצלחה

דעתך נשמעת אבל אם לא תביעה אזי בודאי תלונה לאיגוד השמאים על חוסר מקצועיות,זלזול, אני אוקיע את האיש!!!!

• תוכן חדש...