Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ראשי מועדון החמש מקיימים דיאלוג עם המכס. אם אתה רוצה לגבות אותם ולתת להם כוח אתה מוזמן להצטרף.

קולם בהחלט לא נדם - אך דיאלוגים כאלה (אם רוצים שיהיו להם תוצאות) אינם מתקיימים ב"ככר העיר" (רוצה לומר בפורום ציבורי באינטרנט)

חברי המועדון מעודכנים בפעולות הועד בפורום הסגור ופרסומים שנשלחים לחברים בדואר אחת לתקופה.

מדוע חברי לבעיה שהינם חברי מועדון החמש אינם מעודכנים כלל בתהליך שראשי המועדון נוקטים מול רשות המכס?

גוף כמו מועדון החמש אסור שישכח ששיווק פעולותיו (במידה ונעשות) כבל עם ועדה יביאו לו חברים נוספים והרי זו מטרתו.

אמר פעם מישהו עשיה ושיווק (לפי הסדר הזה) הם המקור להצלחה.

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מכריז מעל במת הפורום שאני(איני מדבר בשם מספר שותפים למצבי שאני בטוח שגם הם שותפים לדעתי) יהיה הראשון להצטרף כחבר במועדון החמש ולהיות לוביסט של המועדון במידה וראשי המועדון יצליחו בטיפולם בתופעת "גזילת המכס".

לידיעתך עד כה נפגעו כ40 חובבים שיבאו רכבי אספנות ועוד לא מעט שנמצאים בשלבים שונים של התהליך.

אני לא חסיד של מועדון זה או אחר אבל אני חושב שקצת לא הוגנת ההכרזה שלך. חוזקו של גוף נמדד במספר האנשים החברים בו ומן הסתם בדמי החבר שהם משלמים. לשבת בצד ולחכות להצלחות של המועדון ורק אז להצתרף זה ממש NO NO.

ארז רונן

פורסם
אני לא חסיד של מועדון זה או אחר אבל אני חושב שקצת לא הוגנת ההכרזה שלך. חוזקו של גוף נמדד במספר האנשים החברים בו ומן הסתם בדמי החבר שהם משלמים. לשבת בצד ולחכות להצלחות של המועדון ורק אז להצתרף זה ממש NO NO.

להיפך, איך ניתן לצפות מאספן שניפגע ואו עומד להיפגע להצטרף למועדון שלא הוכיח בעת קריטית כזו גב חזק ושמירת אינטרסים של חבריו, היכן הכדאיות? האם אתה אומר שאם יצטרפו עוד 20 חברים המדיניות תשתנה? האם הם יהפכו לאריות - לוחמים? מה מתכוונים שאומרים שיש שיחות משא ומתן עם המכס? האם זה אומר שמאז מלפני יותר מחודש הודיעו בפורום שהמועדון כבר מקיים שיחות ומשא ומתן עם המכס זאת אומרת שהם בשיחות למעלה מחודשיים ולא הצליחו להגיע לכלום? מפני שהשומות על רכבים נועזות יותר וגבוהות יותר, שיפסיקו עם השיחות אולי השומות ירדו. חוזקו של גוף נמדד באנשי ניהול אסרטיביים, חזקים שהתשובה "לא" לא מקובלת, אנשים שעושים את הכל ונותנים את המיטב שבהם וכן גם בכמות חבריו. דני צודק ב 100% מועדון שרוצה חברים חדשים וגם לשמר את הקיימים מראה את יכולתו, במיוחד היום שיש לו על מה להלחם והזדמנות פז להוכיח יכולות ואכפתיות. בנימה אחרת - אולי צריך להחליף חוטי הצתה, פלטינות וקבל חדשים שלמנוע יהיה אומץ וכוח לעלות את הקסטל. יוס

פורסם
להיפך, איך ניתן לצפות מאספן שניפגע ואו עומד להיפגע להצטרף למועדון שלא הוכיח בעת קריטית כזו גב חזק ושמירת אינטרסים של חבריו, היכן הכדאיות? נניח ויש 20 חברים חדשים בפוטנציה שלכל אחד מהם יש "דרישות" שבמידה ויתמלאו, הוא יצתרף למועדון. האם המועדון צריך להתחיל ולהתאים את עצמו לדרישות השונות של המעוניינים? האם אתה אומר שאם יצטרפו עוד 20 חברים המדיניות תשתנה? האם הם יהפכו לאריות - לוחמים? מה מתכוונים שאומרים שיש שיחות משא ומתן עם המכס? האם זה אומר שמאז מלפני יותר מחודש הודיעו בפורום שהמועדון כבר מקיים שיחות ומשא ומתן עם המכס זאת אומרת שהם בשיחות למעלה מחודשיים ולא הצליחו להגיע לכלום? בתגובה קודמת כתבתי שיש לנהל מערכה (משפטית) כאילו אין דיאלוג ויש לנהל דיאלוג כאילו אין מערכה. מפני שהשומות על רכבים נועזות יותר וגבוהות יותר, שיפסיקו עם השיחות אולי השומות ירדו. חוזקו של גוף נמדד באנשי ניהול אסרטיביים, חזקים שהתשובה "לא" לא מקובלת, אנשים שעושים את הכל ונותנים את המיטב שבהם וכן גם בכמות חבריו. דני צודק ב 100% מועדון שרוצה חברים חדשים וגם לשמר את הקיימים מראה את יכולתו, במיוחד היום שיש לו על מה להלחם והזדמנות פז להוכיח יכולות ואכפתיות. בנימה אחרת - אולי צריך להחליף חוטי הצתה, פלטינות וקבל חדשים שלמנוע יהיה אומץ וכוח לעלות את הקסטל.אתה לא יכול ולא רשאי להחליף חוטי הצתה, פלטינות וקבל ברכב שהוא לא שלך. יוס

אפילו לאוהדי כדורגל שצועקים הוראות לשחקנים ולמאמן יש יותר זכויות מאשר לכם מאחר והם לפחות שילמו עבור הכרטיס.

אתה רותה שינוי מדיניות? אתה רוצה חדשנות? 'צתרף למועדון יחד עם עוד חברים שדעתם זהה לשלך ותעשו מהפכה אבל דבר אחד על תשכח, דברים שרואים מכאן לא רואים משם. בהצלחה.

ארז רונן

פורסם

השאלה היא, האם אלה שקוראים להתערבות המועדון למענם, היו גם חברי מועדון לפני כן ?!

או שכאשר נתקלו בבעיות במכס, החליטו להקים קול זעקה ברוח גבית של המועדון?

הרי חלקם החזיקו עוד רכבים לפני ולא היו חברי מועדון.

ושוב, איני עושה הכללות בנושא חלילה. רק תוהה.

שבת שלום!

פורסם
אפילו לאוהדי כדורגל שצועקים הוראות לשחקנים ולמאמן יש יותר זכויות מאשר לכם מאחר והם לפחות שילמו עבור הכרטיס.

אתה רותה שינוי מדיניות? אתה רוצה חדשנות? 'צתרף למועדון יחד עם עוד חברים שדעתם זהה לשלך ותעשו מהפכה אבל דבר אחד על תשכח, דברים שרואים מכאן לא רואים משם. בהצלחה.

אישית, יפה טענת, אין לי עניין בשינוי זה או אחר, אך הצהרות בנפרד ותוצאות בנפרד ודברים שרואים משם לא רואים מכאן. יוס

פורסם

השאלה המתבקשת.

מי חבר מועדון לטוב ולרע? ומי תופס טרמפ לטובתו האישית?

האם מישהו הצטרף למועדון רק לאחר שנתקל בבעיות עם המכס?

ואיני עושה הכללות.

ממש לא.

פורסם

אפשר לקחת את הדימוי קדימה, למה להפוך לאוהדים ולשלם על הכרטיסים כדי לקבל פתחון פה (והשפעה מוגבלת מאוד) אם כרגע הקבוצה לא יוצרת שום משיכה אליה?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אפשר לקחת את הדימוי קדימה, למה להפוך לאוהדים ולשלם על הכרטיסים כדי לקבל פתחון פה (והשפעה מוגבלת מאוד) אם כרגע הקבוצה לא יוצרת שום משיכה אליה?

בדיוק בגלל אותה הסיבה שקבוצות בעלות עניין מתפקדות לפני בחירות למפלגה כל שהיא.

גם במקרה הזה, מאמי יא מאמי, אין שום אידאולוגיה, רק רצון לדפוק.

ארז רונן

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

פשוט ביזיון , מדינה אוכלת אזרחה , עשינו צבא עובדים קשה ומשלמים המון מיסים . מה אנו מקבלים מהמדינה? זילזול והתעללויות של מנגנון פקידותי שחושב שהמדינה שלו ושאי אפשר לעשות לו כלום.

חברים הגיע הזמן להתחיל לירות לכל הכיוונים ולהוציא את הפקידונים משלוותם.

אציין שאין לי קשר לדני לוי ואני לא מכיר אותו, אך המקרה הנ"ל פשוט מעליב ומקומם אותי כאזרח.

יוני מ"יוני אופנועים" בירושלים 0505244105

פורסם
פשוט ביזיון , מדינה אוכלת אזרחה , עשינו צבא עובדים קשה ומשלמים המון מיסים . מה אנו מקבלים מהמדינה? זילזול והתעללויות של מנגנון פקידותי שחושב שהמדינה שלו ושאי אפשר לעשות לו כלום.

חברים הגיע הזמן להתחיל לירות לכל הכיוונים ולהוציא את הפקידונים משלוותם.

אציין שאין לי קשר לדני לוי ואני לא מכיר אותו, אך המקרה הנ"ל פשוט מעליב ומקומם אותי כאזרח.

ומה חדש במדינת היהודים??????????????????:evil::evil::evil::evil:
פורסם
ועדת הערעורים נדחתה שוב, הפעם ל26 למאי

כמה דחיות אתה מתכוון עוד לקבל בטרם תתבע?

מה העו"ד שלך מייעץ?

עם מועדון החמש התייעצת?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...