Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זלטין לא מחוייב לתת לי את חוות הדעת שלו מכיוון שלא אני הזמנתי את הדו"ח

לכשאגיע לבית המשפט,אם אצטרך, רק אז הם יהיו חייבים כנתבעים (המכס) להעמיד לרשותי את המסמכים.

מירוצי מכוניות

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
ממתין לגזר הדין של הוועדה שהתכנסה אתמול

אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר שכולנו מחזיקים לך אצבעות....

:mm_yeah:

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם
אני חושב שאני מדבר בשם כולם שאני אומר שכולנו מחזיקים לך אצבעות....

:mm_yeah:

ירון

+1

חבל שהמדיניות של המכס גורמת לאנשים רבים לוותר על החלום שלהם. גם אני ביום מן הימים ארצה לייבא רכב אספנות לארץ הקודש אך המצב הקיים חייב להשתנות.

"when you see a good move, look for a better one..."

Mazda 2 2014

Kawasaki Z400 2020

פורסם
+1

חבל שהמדיניות של המכס גורמת לאנשים רבים לוותר על החלום שלהם. גם אני ביום מן הימים ארצה לייבא רכב אספנות לארץ הקודש אך המצב הקיים חייב להשתנות.

אני מסכים ב 100% בימים אילו אני חושב על כניסה לפרוייקט שיפוץ חדש ובגלל המדיניות של המכס זה נידחה.

דבר נוסף הוא שלרוב החלקים צריך אישורים על גביי אישורים כדיי לייבא אותם לארץ פשוט אין לי כוח על כל בורג להביא אישורים ואח"כ

לעמוד במכס ולהתווכח על כל דבר קטן תחשבו כמה זמן מתבזבז כאן לאורך פרוייקט שיפוץ שלם.

חבל שזאת המדיניות שגורמת לאנשים לא לייבא או לשפץ כליי רכב לפחות כך זה במקרה שלי.

דני אני עוקב אחריי השירשור הזה כל הכבוד ובהצלחה.

דבר אחרון אני לא ממוחה אבל לדעתי במידה ויהיו מספר גדול של עירעורים שיתקבלו ניתן יהיה לתבוע את זלטין באופן אישי כי

במקרה כזה ניתן להוכיח שהייתה כאן רשלנות שחוזרת על עצמה.

.u.s not just vegas baby

if it's not a corvette it's just a car

פורסם

הסאגה מסתיימת

טלפון שקיבלתי לפני מספר דקות מהמכס באשדוד מסיים את הסיפור העגום שהתחיל ב 9.02.2010

להזכירכם בתחילת השרשור דרשו ממני כ-62000 ש"ח תוספת ל27000 ש"ח שכבר שילמתי (4500$ עלות קנייה +הובלה ושאר ירקות)

הרכב שוערך ע"י מיודעינו זלטין בסך של 16900$

היום התקבלה הערכה מחודשת

6790 $

עלי להוסיף את ההפרש לשלם דמי אחסנה ורכב ישוחרר.

מסקנות?

תגידו אתם

דני לוי

מירוצי מכוניות

פורסם

האם משטר הדקטטורה נגמר? או שזה חד פעמי?

אני מקווה שבקרוב הכל יחזור למצב הקודם

אסף

שייבא פורשה, בדיוק יומיים לפני היום השחור של תחילת משטר זלטין

כל הכבוד. מה שנאמר, בישראל עם רעש אפשר לעשות הכל

פורסם
הסאגה מסתיימת

טלפון שקיבלתי לפני מספר דקות מהמכס באשדוד מסיים את הסיפור העגום שהתחיל ב 9.02.2010

להזכירכם בתחילת השרשור דרשו ממני כ-62000 ש"ח תוספת ל27000 ש"ח שכבר שילמתי (4500$ עלות קנייה +הובלה ושאר ירקות)

הרכב שוערך ע"י מיודעינו זלטין בסך של 16900$

היום התקבלה הערכה מחודשת

6790 $

עלי להוסיף את ההפרש לשלם דמי אחסנה ורכב ישוחרר.

מסקנות?

תגידו אתם

דני לוי

דבר ראשון מזל טוב וברוך השם שהסאגה נגמרת.

מה זה אומר מבחינה פיננסית, חוץ מה-27K ששילמת ועלות הרכישה וההובלה, כמה נשאר לך לשלם להם?

פורסם
דבר ראשון מזל טוב וברוך השם שהסאגה נגמרת.

מה זה אומר מבחינה פיננסית, חוץ מה-27K ששילמת ועלות הרכישה וההובלה, כמה נשאר לך לשלם להם?

אני שילמתי דמי אחסנה 5.07$ ליום + מע"מ ולדעתי בחישוב לקחו שער העברות והמחאות גבוה

כך שזה כמעט 23 ש"ח ליום

תכפיל בכ 120 ימים ותראה כמה הוצאה עודפת המכס מטיל עלינו היבואנים וכמובן שלא נושא בעלות.....

אבל ברכותי דני על גמר הסאגה ,

ומזל טוב על הרכב החדש

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

דני,

מזל טוב ובשעה טובה. מי יתן ומאבקך הצודק ימנע מכולנו את הסיוט הזה מעתה והלאה.

מה לגבי דמי האחסנה? האם יש נסיבות מקלות? אם לא, האם יש לך אפשרות לתבוע אישית את זלטין בעקבות הנזק שגרם לך(שהרי ברור בעליל שכל הנזק נגרם בשל רשלנות מקצועית מצידו)?

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
אני שילמתי דמי אחסנה 5.07$ ליום + מע"מ ולדעתי בחישוב לקחו שער העברות והמחאות גבוה

כך שזה כמעט 23 ש"ח ליום

תכפיל בכ 120 ימים ותראה כמה הוצאה עודפת המכס מטיל עלינו היבואנים וכמובן שלא נושא בעלות.....

אבל ברכותי דני על גמר הסאגה ,

ומזל טוב על הרכב החדש

ירון

מה לגבי ה-6790$ הערכה מחודשת של השמאי? דני אמור לשלם את זה בנוסף?

(אני מברר כי מדגדג לי להביא אופנוע ונהייתה לי קצת סמתוכה מכל הבלאגן שהם עושים במכס).

פורסם

6790 זה ערך הרכב למכס או ערך הרכב וההובלה ביחד?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תוכן חדש...