Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אתם ממתינים לפיקנטריה? יש והמון

I'm not getting younger :)

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
או כמו ראלף ניידר.

בהצלחה :mm_yeah:

זו הסיבה שהבאתי את הדגם של מעל שנת 1965, GM למדו מהטעויות ותיקנו את דגם ה-1960-1964, רק שכחו שהאמריקאים (בניגוד לאיזה עם אחד.... באיזו ארץ אחת... ישראל או משהו) לא שוכחים ולא סולחים... :)

דני, ברכותי!!!

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם
טוב

הרכב עם מספרי רישוי,רשיון זמני לחצי שנה ונפרדתי מ36 ש"ח

תמונות בהמשך

דני

ראשית מזל טוב , בקרוב תקבל הזמנה לעמדה מס' 1

אבל לדעתי הרשיון הוא לחודש בלבד (עם אפשרות להארכה ) ולא לחצי שנה תבדוק שוב.

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

קיבלתי עד ספטמבר.

בינתיים עובדים על הרכב להעמיד אותו מכנית נפטרתי מגלגלי 14" לטובת 15" (הם אגב למכירה במצב חדש לגמרי כולל מישלינים מורכבים)

אורות ,מזגן, ועוד

בפרק הבא שיכתב, זלטין

מירוצי מכוניות

פורסם
קיבלתי עד ספטמבר.

בינתיים עובדים על הרכב להעמיד אותו מכנית נפטרתי מגלגלי 14" לטובת 15" (הם אגב למכירה במצב חדש לגמרי כולל מישלינים מורכבים)

אורות ,מזגן, ועוד

בפרק הבא שיכתב, זלטין

ממתין בקוצר רוח לפרק הבא

פורסם

אם דני לא היה איש מעש מוכח, כבר הייתי אומר שהוא כולו דיבורים. איפה הפרק שהובטח לנו?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
אם דני לא היה איש מעש מוכח, כבר הייתי אומר שהוא כולו דיבורים. איפה הפרק שהובטח לנו?

תנו לו מעט זמן, רק קיבל את הצעצוע שעמד מעבר לגדר כ 120 יום.

ירגע מעט ואני בטוח שיכתוב את הפרק (או הפרקים)

ירון.

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

למה לא ליפנות לרפי גינת .עם אני לא טועה הוא גם חבר מועדון החמש

הרכבים שלי שברולט c10 1964

רנו 17 TS מודל 1974

אולדסמוביל קטלאס סופריים 3800v6 1987

הונדה סיווק ומזדה 3

פורסם
הקורבייר שלי עוגנת היום בנמל.... wish me luck :lol:

תקועה כבר שבוע..... הקורבייר בתוך מכולה עם עוד שתי מכוניות (לא שלי...), עם אחת אין בעיה, עם השנייה יש בעיית ניירת ומחכים למסמכים שישלחו כדי לאפשר פריקה של המכולה... במילים אחרות, אני תקוע כרגע בגלל מישהו אחר והתהליך שלו :cry:

ההערכה כרגע היא שתוך מספר ימים אותו מר-בחור יסדיר את הניירת ואז יוכלו לפרוק את הקורבייר ואוכל לשחררה...

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם

ליאור,

אתה נדרש לשלם אקסטרא אחסנה בגלל הבחור?

או שהוא משלם גם עלייך?

נקודה מעניינת, האם זוהי עילה לתביעה (במיוחד אם נגרם לך נזק כלכלי בגללו)..

גם תואר ממכללת טיזנבי או ממרכז האקדמי מוצמוץ זה תואר אקדמי....

בעלים גאה של: חיפושית 74, ZX 93, דייהטסו טריוס

פורסם

שאלה טובה.... יש מספר ימים שאני זכאי להם "חינם" מעצם ההובלה, מעבר לזה אני בהחלט לא מתכוון לשלם כלום עבור בעיה שיש למישהו אחר המעכבת את השחרור... כשיגישו לי חשבון, אגיש אותו לחברת השילוח... משיחה שלי איתם לא נראה שתהיה בעיה.

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
שאלה טובה.... יש מספר ימים שאני זכאי להם "חינם" מעצם ההובלה, מעבר לזה אני בהחלט לא מתכוון לשלם כלום עבור בעיה שיש למישהו אחר המעכבת את השחרור... כשיגישו לי חשבון, אגיש אותו לחברת השילוח... משיחה שלי איתם לא נראה שתהיה בעיה.

ליאור.

ליאור,חולה על האופטימיות שלך.

מאחל לך שלא תיהיה בעיה.מציע לך להכין את עצמך לכל תרחיש.אני מתרשם שאתה מתכונן לשחרר את הרכב בכל מצב. דע לך שאנשי המכס, בעלי החושים המחודדים "מריחים" את החולשה הזו שלך וצפה להפתעות.... הלואי ואדבדא.חמסא,חמסא.

ליאור,במידה ותצתרך להלחם- תן את מלחמת חייך.במידה ואתה זקוק לחיזוקים דבר איתי.

בהצלחה

פורסם
ליאור,חולה על האופטימיות שלך.

מאחל לך שלא תיהיה בעיה.מציע לך להכין את עצמך לכל תרחיש.אני מתרשם שאתה מתכונן לשחרר את הרכב בכל מצב. דע לך שאנשי המכס, בעלי החושים המחודדים "מריחים" את החולשה הזו שלך וצפה להפתעות.... הלואי ואדבדא.חמסא,חמסא.

ליאור,במידה ותצתרך להלחם- תן את מלחמת חייך.במידה ואתה זקוק לחיזוקים דבר איתי.

בהצלחה

זו לא אופטימיות, זה אמון. חברת שילוח אומרת שהיא תקח אחריות (תשלום על מספר ימי אחסון) על עיכוב שלא קורה באשמתי. בינתיים אני נותן אמון, נקווה שלא יהפכו את הרושם המצויין עד-כה :)

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

פורסם
זו לא אופטימיות, זה אמון. חברת שילוח אומרת שהיא תקח אחריות (תשלום על מספר ימי אחסון) על עיכוב שלא קורה באשמתי. בינתיים אני נותן אמון, נקווה שלא יהפכו את הרושם המצויין עד-כה :)

ליאור.

ליאור,התכוונתי בכלל לעיניין המכס-פה קבור הכלב.

רצונך העז לשחרר את הרכב מהר לא נעלם מעיני אנשי המכס שינצלו זאת לשומה מנופחת.המלחמה לפעמים הינה עם "קלפים סגורים" רצוני לומר אתם גוזלים בשומה אני משאיר את הרכב אצלכם עד גמר המאבק ואם נגיע לערכאות משפטיות אתם תשלמו גם עבור כל יום אכסון של הרכב,שלא נדבר על הפרסום השלילי והתקדים שהסיפור יגרום.

בהצלחה

• תוכן חדש...