Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

גורביץ

דעתי כדעתך

היא הנכונה מכל אספקט חסרונה היחיד -הקושי לתת למכס ערבות בנקאית על הפרש המסים כדי לשחרר את הרכב לידיך,

כאשר השומה הראשונית של המכס היא הזוייה.

המגוחך בכל המצב הוא שהצהרת המייבא היא הרצפה מכאן ניתן רק לעלות, לכן "כדאי" למכס לבצע הערכה של הרכבים בכל מקרה.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מה כולם קופצים היום ובוכים על הקומבינה כאילו אני המצאתי אותה. אני בסך הכל הפנתי לשרשורים קודמים נגיד משנים קודמות ליפניי עידן זלטין העצות שם למכביר ואז אף אחד לא בכה והתלונן על הקומבינטור הישראלי אנשים חיכו לעיצות מועילות.

אני את הרכבים שלי קניתי בארץ שיקמתי אם אפשר לומר רכבים ישראלים ולא מיבוא.

אתה ודני קופצים כי נפגעתם מהתהליך.

פעם הייתם שותים עיצות כאלו ואני מאמין שגם היום דני עשה מכל כתם חלודה עיניין כאילו השלדה מתפוררת אז בואו לא נשתלח.

אלקמינו = אבישי שעוד לא קימבן את המכס נעים להכיר.

פורסם
היי לידידי

אני ניזון מהמידע שלך כאן ומהמידע שנמסר כאן בפורום (אין לי חשק לחפש את דמי האחסנה לרכב במחירון הנמל, סלח לי )

הודעה 118 האיש הרע מבקש $16900 = 63000 ש"ח

הודעה 357 האיש הרע מבקש כעת רק 6790 $ זה בערך הסכום שאתה הצהרת עליו והיית אמור לשלם אותו כך או כך כסכום שאינו שנוי במחלוקת +- $1000 לבסוף שילמת עוד 7000 ש"ח . הלא כן??

ההפרש מעוגל $10000 על פי זה נעשה התחשיב אלא אם הודעותיך לא תאמו את האמת או לא נוסחו כיאות או שהבנתי לוקה בחסר.האמת עפו אצלך מספרים רבים שלא תמיד להבנתי תאמו זה לזה , לכן לקחתי את שתי ההודעות שלמעלה כמייצגות את העובדות לאשורן.

פסיכולוגיה בגרוש דני , המכס גובה עשרות מיליוני ש"ח ביום אם לא יותר . אתה חושב שלמישהו מהפקידים איכפת אם יגבו עוד 40 או 60 אלף ש"ח מאיזה דני לוי אחד. למה משהו הולך לכיסם מזה. הם לא היו באלם ואף לא בהלם. הם המשיכו את עבודתם השגרתית כולל שתיית תה

הנחישות היא בלא לוותר על עקרונותיך מיקום הרכב לא מעלה ולא מוריד. הפצצת במכתבים לכל העולם ואשתו ( ביטוי שלך ) הראת את נחישותך אף אחד לא איכפת לו איפוא מאוחסן הרכב.

אם אמת מה שכתבת כי השומה התבססה על האפשרות להעלאת ערך הרכב בגלל השטיחים, אז לא פלא ששומתו ההזויה השתנתה. אין לזה כל קשר למיקומו של הרכב.

אם היית קורא כתבתי " אם בידך היכולת לתת ערבות בנקאית "

אין לי שום תחושה שמישהו מחובבי רכב האספנות הוא עשיר מופלג מאידך אף אחד מהם לא מקבל הבטחת הכנסה. בוא, בתוך עמי אני יושב.

וגם אתה דני בהתחלה אמרת אני לא אמציא להם ערבות בנקאית...בעיות נזילות לא רוצה להוציא מהעסק .. בשלב מסויים הסכמת לתת אותה ראה הודעתך 249

"החלטנו לתת ערבות בנקאית בגובה הדרישה הדמיונית של המכס ולשחרר את הרכב לחנייה טובה יותר"

ובמקום אחר "הרכב שלי עומד בבונדד מ9 לפברואר, אין לי אפשרות לטפל בו,למלא אפילו אויר בגלגליו,לבדוק ולהניע אותו לפחות

" :cry:

לבסוף שינית את עמדתך והשארת את הרכב בבונדד בחנייה טובה פחות

אז מה אתה מספר לנו כרגע על יתרון האיחסון בבונדד כלפי הרכב + הסיבות שאני מניתי. עשרים שנה שילמתי ביטוח עד שלפני כמה חודשים שיכור נכנס במכוניתי באישון הלילה והפך אותה לטוטל לוס. התמזל מזלך ורכבך לא נפגע בבונדד. טיבו של המזל לאזול בשלב כלשהו.

עכשיו לדמי אחסנה. אם נתנו לך הנחה של אלפים ש"ח אז תאר לך את מצבו של אותו אחד שלא ניחן בכישוריך הדיפלומטיים ולא היה מקבל את ההנחה, מגדיל באחת את היתרון של שחרור הרכב לביתו.

וסתם להשכלה כתב מישהו בהודעה בפורום כי המחיר ליום אחסנה הוא כ 23 ש"ח כפול 127 יום = 2921 ש"ח לדבריך שילמת אחסנה 2800 ש"ח

אז אולי תשכילנו איך הגעת להנחה של אלפיים ש"ח.

ולכן מסקנתי לא השתנתה

אם הדברים לא מסתדרים תוך שבוע שבועיים קח את רכבך למקום בטוח יותר זול יותר וכשהרכב קרוב לליבך ותמשיך את המלחמה בנחישות עד לנצחון המיוחל.

מבלי לפגוע באף אחד , חשוב, כמו בכל תחום , גם בעל המקצוע ,במקרה הזה עמיל המכס שאתה לוקח לשחרור ואם מתחילים הבדלי שומה משמעותיים גם את השמאי מטעמך.

הצעקות חשובות פחות , המכתבים לכל העולם ואשתו מזיזים.

תחליט נוצצת למשעי :-P או חלודה:twisted:

כך או כך מקווה שתהנה ממנה ובמיוחד לאחר מסכת התלאות.

??!! האמנם? כמו שסבתא אומרת... אל תאמין לאף אחד/

ישה. האמת, אהבתי....

פורסם

gs1

תודה

השתדלתי . והכל למען המשחררים הבאים שצרה דומה עלולה ליפול עליהם.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם

אתם מפספסים את הנקודה, מדינה אחראית צריכה לשים שמאי רכב שמתמחה ברכבי אספנות.

שמאות רכב הוא תחום מקצועי, ושמאות רכב אספנות היא תת תחום, שיש להכיר ולדעת.

אם היה שמאי רכב מקצועי הבקי ומעורה בהווי העולם, עיסקאות, סיווג מצב הרכב והתאמה

למחירון בין לאומי, היה יותר סדר בתחום. הבעייה שכמו בכל מקום בארץ הגישה חובבנית, ובלתי מקצועית

והמושג "עבד כי ימלוך" מקבל לצערינו משנה תוקף!

פעולות כפי שביצע דני לגבי המחדל מאלצות את נותני השרות להתמקצע ולתת שירות "אחר" וככל שפעולות כאלה

ימשיכו ויתרבו לא תיוותר בידי נותני השרות אלה לשתף פעולה ולעלות מדרגה, ולישר קו עם שאר העולם-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

מה יקרה אם יהיה שמאי מקצועי שמבין ברכבי אספנות?

יביא מישהו רכב נדיר שהערך האספני שווה יותר מערך הרכב במעמד הקניה.

השמאי לא יקבל את סכום הקניה כי הרכב נדיר ויקר ואי אפשר לעבוד עליו כי הוא מבין באספנות.

אז יתחילו שרשורים הפוכים איזה שמאי בן ז@$$% עד שמצאתי מציאה דפק אותי עם השומה.

מה שרציתי להגיד, תמיד יהיה מי שיבכה מה שטוב לאחד לא טוב לשני.

אם כל הצער שבדבר המצב היום בלי זלטין כמובן, נראה יותר מתאים ליבואני אספנות כי ניתן לעגל פינות וקצת חלודה או הרבה מוריד מערך הרכב והחישוב בהתאם.

פורסם
מה יקרה אם יהיה שמאי מקצועי שמבין ברכבי אספנות?

יביא מישהו רכב נדיר שהערך האספני שווה יותר מערך הרכב במעמד הקניה.

השמאי לא יקבל את סכום הקניה כי הרכב נדיר ויקר ואי אפשר לעבוד עליו כי הוא מבין באספנות.

אז יתחילו שרשורים הפוכים איזה שמאי בן ז@$$% עד שמצאתי מציאה דפק אותי עם השומה.

מה שרציתי להגיד, תמיד יהיה מי שיבכה מה שטוב לאחד לא טוב לשני.

אם כל הצער שבדבר המצב היום בלי זלטין כמובן, נראה יותר מתאים ליבואני אספנות כי ניתן לעגל פינות וקצת חלודה או הרבה מוריד מערך הרכב והחישוב בהתאם.

צודק, אז באמת עדיף "שכונה" פעם נרוויח ופעם נפסיד.....

פורסם
צודק, אז באמת עדיף "שכונה" פעם נרוויח ופעם נפסיד.....

המעניין הו שהשכונה הזאת קיימת הרבה זמן והכניסה מאות רכבים ואף אחד לא בכה וצעק.

וכשנידפקו מס' אנשים כמה זעקה גדולה.

אולי לא איכפת לי כי אני לא מתכוון לייבא רכב בזמן הקרוב אבל אם אחליט לייבא וארגיש שנידפקתי אני גם אבכה.:lol:

פורסם
המעניין הו שהשכונה הזאת קיימת הרבה זמן והכניסה מאות רכבים ואף אחד לא בכה וצעק.

וכשנידפקו מס' אנשים כמה זעקה גדולה.

אולי לא איכפת לי כי אני לא מתכוון לייבא רכב בזמן הקרוב אבל אם אחליט לייבא וארגיש שנידפקתי אני גם אבכה.:lol:

השכונה לא היתה קימת במימדים האלה, במשך שנים היה טיפטוף ביבוא שהלך וגבר, וכמו כל דבר טוב

מישהו היה חייב לקלקל ולהשתין מהמקפצה, ואז בתגובה ניסגר הברז וחלון ההזדמניות. עכשיו

מכבידים על כל מי שרוצה לייבא רכב אספנת, אז במצב החדש שנוצר עדיף תמיד להתמודד מול מקצוען

שיודע על מה הוא מדבר ולא מול חובבן שמהמר, כל אחד יעשה את השיקול שלו ביבוא הרכב

ולא יהיו הפתעות מיותרות-רן

פורסם

רן בוקר טוף

אף אחד לא טען או ביקר פעולה כלשהי שדני ביצע.

אני רק מתנגד למסקנתו השגויה בנושא השארת הרכב בבונדד.

כל פעולותיו ונחישותו לעמוד על זכויותיו ברוכות, ראשית בשבילו ושנית אולי גם עוזרים / יעזרו לשינוי הגישה מצד המכס, בשביל המשחררים הבאים. ובשביל הרקורד אני מוכן להעניק לו זכות שכזאת. (למרות שבשקט בלי שאף אחד שומע אני לא חושב כך)

ההבדל בגישתו לגישתי , ולגישתי יש כבר מספר תומכים בשרשור כאן.

דני טוען שיש להשאיר את הרכב בבונדד כדי להפגין נחישות ועמידה איתנה מול כוחות השחור ולצורך כך הוא אף מגייס את מדע הפסיכולוגיה לעזרתו.

ואני טוען שמיקום הרכב לא משנה לגבי המכס בכלל.

ואוסיף לך נימוק נוסף לטובת הוצאת הרכב.

המכס יכול לנקוט שלוש פעולות עיקריות

האחת לקבל את ערעורך לאור חוות דעתו של שמאי מטעמך,שניים לסתור את ממצאי השמאי מטעמך ולהחליט אחרת ושלוש לעשות הערכה חדשה, ועם תוצאותיה להחליט מה הוא מעריך.

(מפתיע שאצל דני בוצעה ההערכה השניה על ידי אותו שמאי )

כאשר ההערכה הנוספת מבוצעת בביתך אתה יכול לתת אווירה ביתית לשמאי ( לפני שהוא שמאי הוא בן אדם )

כיבוד קל, עוגה, פרי ,כוס קפה ריחני, עושים פלאים בגישת השמאי שמשפיעה גם על השומה. הרי תוצאות שומה היא לא מדע מדויק.

וכאן אני מדבר אליך מנסיון רב שנים עם בדיקות שנעשו במחסני ולא בתחומי הנמל / בונדד.

גישתי היא מה שלא תקבל בטוב תקבל ביותר טוב. לא תמיד הגישה המקובלת במחוזותינו .

ואפרופופו הבדיקה . אני, גם כשהבדיקה הייתה נעשית בבונדד לא הייתי מגיע למצב של דני שרק כפסע היה בינה לבין אלימות.

עמידה על זכויותיך לא צריכה להיעשות בכוחנות או בעויינות או בתכסיסנות. אלה רק גורמים לנזק. היא צריכה להיעשות במקצועיות כפי שדני עשה באמת בחלקה השני של הבדיקה. וגם כאן הייתי מרכך את השמאי בכיבוד קל. (והכל מניסיון )

וכלפי הרכב- חלום חיינו - היתרון לגבי הוצאת הרכב מהבונדד לידיך הוא רב, נימקתי זאת וגם דני סבר כך במהלך תגובותיו.

שער רק בנפשך שהמכס היה מוציא שומה חדשה גבוהה שלא הייתה מתקבלת על דעת דני , השלב הבא היה ללכת לערכאות ,

עד אז להמשיך ולהחזיק את הרכב בבונדד?

או אז לתת למכס ערבות ולהוציא אותו הביתה

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
רן בוקר טוף

אף אחד לא טען או ביקר פעולה כלשהי שדני ביצע. לא זאת הטענה בכלל!

אני רק מתנגד למסקנתו השגויה בנושא השארת הרכב בבונדד. ואני אומר בוא לא נכנס לפלונטר מהתחלה ולא איך לנסות להחלץ ממנו!

כל פעולותיו ונחישותו לעמוד על זכויותיו ברוכות, ראשית בשבילו ושנית אולי גם עוזרים / יעזרו לשינוי הגישה מצד המכס, בשביל המשחררים הבאים. ובשביל הרקורד אני מוכן להעניק לו זכות שכזאת. (למרות שבשקט בלי שאף אחד שומע אני לא חושב כך) מול ברדק, חוסר יעילות ומקצועיות נלחמים בדיוק כפי שדני נלחם ותקדים כזה יאלץ את המכס למנוע בזיונות נוספים!

ההבדל בגישתו לגישתי , ולגישתי יש כבר מספר תומכים בשרשור כאן.

דני טוען שיש להשאיר את הרכב בבונדד כדי להפגין נחישות ועמידה איתנה מול כוחות השחור ולצורך כך הוא אף מגייס את מדע הפסיכולוגיה לעזרתו.

ואני טוען שמיקום הרכב לא משנה לגבי המכס בכלל. ואני חושב ששמאי מקצועי ידע למצוא את המחיר האמיתי וימנע את הצורך באיחסון!

ואוסיף לך נימוק נוסף לטובת הוצאת הרכב.

המכס יכול לנקוט שלוש פעולות עיקריות

האחת לקבל את ערעורך לאור חוות דעתו של שמאי מטעמך,שניים לסתור את ממצאי השמאי מטעמך ולהחליט אחרת ושלוש לעשות הערכה חדשה, ועם תוצאותיה להחליט מה הוא מעריך.

(מפתיע שאצל דני בוצעה ההערכה השניה על ידי אותו שמאי ) ואותי מפתיע בכלל שהתמחיר שונה כי לכאורה יש כאן הודעה בחוסר מקצועיות ופשלה שמישהו יצטרך לקבל עליה אחריות!

כאשר ההערכה הנוספת מבוצעת בביתך אתה יכול לתת אווירה ביתית לשמאי ( לפני שהוא שמאי הוא בן אדם )

כיבוד קל, עוגה, פרי ,כוס קפה ריחני, עושים פלאים בגישת השמאי שמשפיעה גם על השומה. הרי תוצאות שומה היא לא מדע מדויק.

וכאן אני מדבר אליך מנסיון רב שנים עם בדיקות שנעשו במחסני ולא בתחומי הנמל / בונדד.אוי ואווי אם "לאווירה" יכולה להיות השפעה על התוצאה הסופית, יש כאלה שיתיחסו לכך כאל שוחד!!! (מתן או קבלה)

גישתי היא מה שלא תקבל בטוב תקבל ביותר טוב. לא תמיד הגישה המקובלת במחוזותינו . קצת מסוכן אם נתיחס לסעיף מעל!

ואפרופופו הבדיקה . אני, גם כשהבדיקה הייתה נעשית בבונדד לא הייתי מגיע למצב של דני שרק כפסע היה בינה לבין אלימות.

עמידה על זכויותיך לא צריכה להיעשות בכוחנות או בעויינות או בתכסיסנות. אלה רק גורמים לנזק. היא צריכה להיעשות במקצועיות כפי שדני עשה באמת בחלקה השני של הבדיקה. וגם כאן הייתי מרכך את השמאי בכיבוד קל. (והכל מניסיון ) בדיקה צריכה להיות עינינית מקצועית

וחוקית, וגם הדרך לפתרון מחלוקות או אי הסכמות, מצטער אבל אני לא מכיר דרך אחרת למרות הפיתויים.

זוהי חובתה של הרשות, להעמיד שמאי מקצועי ומבין עניין עם קריטריונים ברורים ואחידים לכולם!

וכלפי הרכב- חלום חיינו - היתרון לגבי הוצאת הרכב מהבונדד לידיך הוא רב, נימקתי זאת וגם דני סבר כך במהלך תגובותיו.

שער רק בנפשך שהמכס היה מוציא שומה חדשה גבוהה שלא הייתה מתקבלת על דעת דני , השלב הבא היה ללכת לערכאות ,

עד אז להמשיך ולהחזיק את הרכב בבונדד?

או אז לתת למכס ערבות ולהוציא אותו הביתה

הנושא מורכב ומסובך גם ברמת הפרוצידורה וגם במישור הרגשי, ואינו מקום למי שהדבר אינו מתאים לו, מי שמחפש חיסכון

או קיצורי דרך ילמד לגלות שלפעמים המציאות מורכבת יותר, מי שחשקה נפשו ברכב מיובא שיכין ארנק ויתכונן להוצאות לא מבוטלות

כל עוד ההוצאות הוגנות, ומחושבות בצורה מקצועית, ברורה ועל פי קרטריונים ידועים מראש, ולא הימור פרוע בכל פעם. יעשה איש הישר

בעיניו, אבל חובתה של המדינה לתת שירות מקצועי אחיד וללא משוא פנים לכולם, כשאנו הלקוחות נלמד לדרוש את מה שמגיע לנו

ולא את מה שנותנים לנו, נתקרב אולי קצת למציאות אחרת טובה יותר, וכל עוד שימצאו כאלה שנהנים א מרוויחים מהשתכשכות

במים המעופשים, נשלם כולנו מחיר יקר, פשוט כך-רן

פורסם

אוי רן רן כמה שלפעמים אתה נאיבי (אבל תשאר כך)

השאיפה לעולם טוב יותר היא נר לרגלינו רק הדרך לגיהינום רצופה בכוונות טובות.

וכל מה שכתבת הוא מבורך אבל עד שזה יקרה אנשים רוצים לדעת איך לנהוג.

דני ממליץ על סמך נסיונו .השאירו את הרכב בבונדד ונימוקיו עימו .עד אז לא נשמע קולי לכל אורך התהליך. אני טוען הפוך ונימוקי עימי ולכן כתבתי את דעתי למען חברי הפורום, שיראו כי קיימת דרך נוספת הוציאו את הרכב מהבונדד,ואחרי כן כל אחד שיחליט מה הנכון בעיניו.

בינתיים לא ראיתי תומך לדעתו של דני בנושא הספציפי הזה, הפוך ראיתי גם ראיתי. אפילו דני סבר כך ולבסוף שינה את דעתו והשאיר את הרכב בבונדד.

בכל משפט עומדות שתי חוות דעת אם מדובר בשמאות רכב בתאונה אם מדובר בחוות דעת רפואיות לגבי נזקי גוף,

וגם במקרה של דני כאן

ותאמין או לא הם שונות אחת מרעותה ושתיהן מקצועיות לעילא ולעילא.

ומכיוון שהערכה מבוססת על כללים אבל גמישותם רבה תגיע לתוצאות שונות. שמאות זה לא 1+1 =2

למה ללכת רחוק

על אותה עבירה אצל שני שופטים שונים הענישה תהיה שונה. למרות שיש קריטריונים ברורים ואחידים. האם גם אז תגיד ברדק חוסר מקצועיות או פשלה.

אני מעריך שהיו שרכבם שוחרר בלי הטררם שעבר על דני והיו שלא.

איו לי מאומה כנגד מלחמתו של דני להיפך. אם אתה צודק לך בדרכך עד הסוף ותוכיח את צדקתך.ואם כתוצאה ממלחמתך יהווה הדבר תקדים לעתיד לגבי אחרים על הכיפק. וכדי שתהיה התמונה מושלמת מוחק את הערתי שם בסוגריים.

אם לדעת דני השמאי התרשל שיתבע את המכס על נזקיו או כפי שהוא נוקט כרגע תלונה למשרד התחבורה כנגד "כישורי" אותו שמאי או גם וגם.

אני מעריך שתביעה כזו לא תגיע עקב נזקיו הלא גדולים של דני והקושי להוכיח את תביעתו. . אולי אני טועה.

וראה גם השומה המתוקנת לא קיבלה את הצהרתו של דני שהתבקש לשלם תוספת של 7000 ש"ח, ואז כמנהגו של עולם הוא התפשר ושילם. דהיינו גם הצדק הוא עיניין יחסי ולא משהו מוחלט.

יש כאלה שתוספת של 7000 ש"ח טובה להם ורצונם להילחם נמוג ויש כאלה שתוספת של 70000 טובה להם . כל אחד וכיסו ורצונו להילחם .

אווירה טובה משפיעה כן. לא רק בשמאות בכל דבר בחיים והיא רחוקה מלהתקרב למילה שוחד לא מצד הנותן ולא מצד המקבל.

והאמן לי רן אני יודע את הגבול. כל חיי עבדתי עם עובדי ציבור ובכוונה לא כתבתי מול עובדי ציבור

וכפי שכתבתי, הבן אדם לפני היותו שמאי הוא בן אדם.

אתה בסך הכל רוצה שהאדם שנמצא מולך יחבוש משקפיים ורודות ולא שחורות על עיניו

אני בטוח כשאני אבוא אליך לביקור תשחד אותי לפחות בכוס מים או עוגה

גם אם תופס אותך שוטר אתה יכול ועם אותם הטיעונים להתחצף והשוטר יתעקש ואתה יכול לנסות בדרך מנומסת ותרבותית ואולי השוטר יוותר. הטון עושה את המוזיקה.

וגם אם ימונה המקצוען הרי עדיין יכולים להיות חילוקי דעות לגיטימיים ואז מה?

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

פורסם
השכונה לא היתה קימת במימדים האלה, במשך שנים היה טיפטוף ביבוא שהלך וגבר, וכמו כל דבר טוב

מישהו היה חייב לקלקל ולהשתין מהמקפצה, ואז בתגובה ניסגר הברז וחלון ההזדמניות. עכשיו

מכבידים על כל מי שרוצה לייבא רכב אספנת, אז במצב החדש שנוצר עדיף תמיד להתמודד מול מקצוען

שיודע על מה הוא מדבר ולא מול חובבן שמהמר, כל אחד יעשה את השיקול שלו ביבוא הרכב

ולא יהיו הפתעות מיותרות-רן

רן , מסכים עם כל מילה שלך. קומבינטורים תמיד ירצו שמולם יעמוד גוף/אדם שיהיה בסטנדרט שלהם לא מיקצועי/חפיפניק/קומבינטור. אנשים ישרים מוכנים ללכת עם הצדק שלהם ומעדיפים לעמוד מול גורם מיקצועי וישר.

פורסם

קובי וגם רן

המכס רואה במקבלי השרות ביבוא האישי כקומבינטורים גם אם הם לא כאלה. את ההסבר נתתי באחת מהודעותי הקודמות.

דעתם התחזקה לאחר שנתפסו כמה משתינים מהמקפצה.

טוב לעבוד מול מקצוען רק מה יקרה אם המקצוען יסבור אחרת מאשר האמת שלך.

דני אני מעריך אדם ישר ולא קומבינטור.

כאשר השיתו עליו סכום הזוי הוא נלחם כאשר ירד הסכום לסכום סביר עדיין גבוה מהאמת שלו הוא משלם.

כלומר אותו שמאי רק פעם הוא פוסק הזוי = מלחמה ,פעם הוא פוסק סביר= משלמים.

או במילים אחרות אם היה משית עליו את הסכום הנמוך לא היית שומע עליו מילה רעה, להיפך אולי, וואלה מקצוען.

ועל מקצועיותו לי אין כלים לחוות דעה, אך אם מה שדני כתב הוא נכון , הרי הוא לא.

אבל נשמע על כך מדני אני מקווה לאחר שיקבל את התשובה על תלונתו כנגד אותו שמאי, או אם נשמע שהמכס הפסיק להשתמש בשירותיו "הטובים".

ומילה לזכות השמאי

היה לו מספיק יושרה להודות בטעותו ולהוציא שומה מתוקנת. אל יהא הדבר קל מבחינתכם. כמה מאיתנו מוכנים להודות בטעות!! קל וחומר בטעות מקצועית.

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

• תוכן חדש...