Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
מכתב תלונה לועדת האתיקה של משרד התחבורה יועבר השבוע נגד זלטין.

אני מתחיל את תהליך הקעקוע של האיש המתיימר להיות שמאי ולדרוש את כל ההפסדים הכספיים שנגרמו לי בעטיו.

דני,בהצלחה במאבק באדם שגרם וממשיך לגרום נזקים כספיים ונפשיים לחובבי רכבי אספנות שכל רצונם להגשים חלום.

נשמח כולנו שהאמת תצא לאור ורשות המכס תבין שטעתה במינויו של בעל מקצוע שבלשון המעטה לא מכבד את מקצועו והגינות אינה מנת חלקו.

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

אני מקבל לאחרונה הרבה פניות ושאלות בנושא התנהלות מול המכס בנושא שיווי הרכבים לצורך מסוי

אני חוזר ואומר

במקרה של מחלוקת משמעותית בגובה השומה ואתם רוצים לערער

אל תוציאו את הרכבים מהבונדד

כסו את הרכב בכסוי מקצועי (כפי שאני עשיתי) וצאו לערעור.

כל אחד שמביא רכב ומוותר לשגעונות של חבורת זלטין (יש כבר עוד כמה קנדידטים, גאונים חדשים), נותן לגיטימציה למכס להמשיך ולהתעלל (פשוטו כמשמעו) בחברים.

לפחות אפשר בבונדד בסיום הערעורים לבקש הנחה.

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אתמול יצאה ה450 לנסיעת בכורה, האמת? מופתע לטובה,תאוצה לא רעה (יחסית לרכב) והגרמניה באיצטלה של אמריקאית

לא רועשת,לא גונחת לא מקרקשת מאיצה ל160 קמ"ש בלי בעיה, תגידו זה אספנות?, זה פוזה:oops:

מירוצי מכוניות

פורסם

מברוק:-D

אז זלטין "צדק":shock:

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם
ישה ישה

תגיד מה יהיה איתך?:lol::lol::lol:

אפילו בצחוק אל תזכיר לי את האיש הזה

שלום דני ומברוק.

אני לא מסכים איתך אני צריך דחוף תמונה של זלטין ולמה?

אני רוצה ליצר בובות קטנות בדמות שלו לתליה על המראה כדאי שילווה אותך בכול דרכך ותמיד תוכל לירוק עלו , או להביא לא מסובבת,

או אם סתם בא לך לנשק אותו מה יש?:shock:

על כול פנים תהנה ותתענג מהרכב החדש שלך.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם
שלום דני ומברוק.

אני לא מסכים איתך אני צריך דחוף תמונה של זלטין ולמה?

אני רוצה ליצר בובות קטנות בדמות שלו לתליה על המראה כדאי שילווה אותך בכול דרכך ותמיד תוכל לירוק עלו , או להביא לא מסובבת,

או אם סתם בא לך לנשק אותו מה יש?:shock:

על כול פנים תהנה ותתענג מהרכב החדש שלך.

בברכה בני ל.

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

:-)

גדוללללללללל .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם
מכתב תלונה לועדת האתיקה של משרד התחבורה יועבר השבוע נגד זלטין.

אני מתחיל את תהליך הקעקוע של האיש המתיימר להיות שמאי ולדרוש את כל ההפסדים הכספיים שנגרמו לי בעטיו.

דני ,

מברך אותך בנחישות - תוציא את הצדק ואותו ממעגל השמאות !

ברכות וחיזוקים !!

עלה והצלח .

אנחנו איתך .

דרור .

מוריס 10 שנת 1939

רובר P2 16 1947 (בתהליך שיפוץ)

וסרשטיין דרור

פורסם

בני

יש את החיות האלה שאתה שם על ה"דשבורד" שהראש מתנדנד

אני אחפש אצלי מקום במרצדס,יש לי שם חיבה כבר לבובה

בכל אופן

מי שרוצה לשאול שאלות מקצועיות את זלטין יש לי את הסלולר שלו:shock:

מירוצי מכוניות

פורסם

רציתי לשתף את חברי הפורום במה שעבר עלי לאחרונה במכס בנמל אשדוד.

רכשתי לפני כחודשיים את רכב חלומותיי (בשלב זה לא אגלה את סוג הרכב משום שאני נמצא בתהליך ערעור על החלטת המכס בעניינו).

לאחר כחודש הרכב הגיע לארץ לנמל אשדוד ולבקשתי להיות נוכח בזמן בדיקת השמאי אכן הוזמנתי.

הגעתי לנמל אשדוד ביחד עם עוד מספר בעלי רכבים שיבאו אותם באופן עצמאי.

השמאי ששמו אם אינני טועה אריה זולטין הגיע לרכבי, סקר, צילם וביצע רישומים במחברתו.

חשוב לציין שהרכב שרכשתי מצבו החיצוני טוב יחסית, הצבע די שמור ומלבד מספר נקודות חלודה הוא נקי למדי.

לעומת זאת, מצבו המכני דורש שיפוץ יסודי. המנוע דופק, הגיר משתלב בקושי וקופץ בזמן נסיעה ומשניהם ישנה נזילות שמן. בהגה יש חופש וגם ממשאבות הבלמים יש נזילות.

ידוע שהשמאי לא מסוגל לאבחן את כל התקלות המכניות אבל נזילות השמן בולטות וציפיתי שיקח עובדות אלו בחשבון.

לאחר כשבוע ימים קיבלתי הודעה מהמכס שהם לא מקבלים את החשבון שהצגתי ושעלי להוסיף שומה של עוד כ50% ממה ששילמתי עפ"י חישוב חשבונית הקניה וההובלה.

לפי חישוב פשוט, מר זולטין קבע את מצב הרכב כמצב 2.5 לערך, וזאת למרות כל הבעיות המכניות שפרטתי.

לא ניתן להתחמק מהקביעה המפורשת שמר זולטין קובע את הערכתו רק עפ"י מצב המעטפת החיצונית של הרכב וכמעט או בכלל לא נותן את דעתו למצב המכני של הרכב.

נשאלת השאלה האם מר זולטין באמת מוכשר לבצע הערכת שומה לרכב אספנות?

כמובן שהגשתי ערעור לקביעת המכס ואם לא תהיה ברירה אאלץ להפנות את התיק להכרעת בית המשפט.

פורסם
רציתי לשתף את חברי הפורום במה שעבר עלי לאחרונה במכס בנמל אשדוד.

רכשתי לפני כחודשיים את רכב חלומותיי (בשלב זה לא אגלה את סוג הרכב משום שאני נמצא בתהליך ערעור על החלטת המכס בעניינו).

לאחר כחודש הרכב הגיע לארץ לנמל אשדוד ולבקשתי להיות נוכח בזמן בדיקת השמאי אכן הוזמנתי.

הגעתי לנמל אשדוד ביחד עם עוד מספר בעלי רכבים שיבאו אותם באופן עצמאי.

השמאי ששמו אם אינני טועה אריה זולטין הגיע לרכבי, סקר, צילם וביצע רישומים במחברתו.

חשוב לציין שהרכב שרכשתי מצבו החיצוני טוב יחסית, הצבע די שמור ומלבד מספר נקודות חלודה הוא נקי למדי.

לעומת זאת, מצבו המכני דורש שיפוץ יסודי. המנוע דופק, הגיר משתלב בקושי וקופץ בזמן נסיעה ומשניהם ישנה נזילות שמן. בהגה יש חופש וגם ממשאבות הבלמים יש נזילות.

ידוע שהשמאי לא מסוגל לאבחן את כל התקלות המכניות אבל נזילות השמן בולטות וציפיתי שיקח עובדות אלו בחשבון.

לאחר כשבוע ימים קיבלתי הודעה מהמכס שהם לא מקבלים את החשבון שהצגתי ושעלי להוסיף שומה של עוד כ50% ממה ששילמתי עפ"י חישוב חשבונית הקניה וההובלה.

לפי חישוב פשוט, מר זולטין קבע את מצב הרכב כמצב 2.5 לערך, וזאת למרות כל הבעיות המכניות שפרטתי.

לא ניתן להתחמק מהקביעה המפורשת שמר זולטין קובע את הערכתו רק עפ"י מצב המעטפת החיצונית של הרכב וכמעט או בכלל לא נותן את דעתו למצב המכני של הרכב.

נשאלת השאלה האם מר זולטין באמת מוכשר לבצע הערכת שומה לרכב אספנות?

כמובן שהגשתי ערעור לקביעת המכס ואם לא תהיה ברירה אאלץ להפנות את התיק להכרעת בית המשפט.

welcome to the club :evil: :evil:

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...