Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5801 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבחור עם ה150000 ש"ח שיחרר בחיפה ןאת האינפורמצייה הזו אישרו לי במכס באשדוד ,לדברי נותן האינפורמצייה היבואן בחיפה שילם.

לגבי הבחור באשדוד דיברתי איתו אישית (אני גם מכיר אותו טוב) האינפורמצייה שהוא נתן לי די אמינה.

דני

סליחה דני, חשבתי שאני מובן. התכוונתי שבזמן שאתה מנהל את המאבק ודואג להביא את מהלך הארועים כהווייתם, ישנם חברים שמביאים אינפורמציה שנגזרת משמועות. שמועה, גם אם היא נכונה, יכולה להזיק אם אין לה סימוכין ולכן עדיף שהפוסט יצמד לעובדות מאחר ויש לו חשיבות רבה בהתגוששות מול המכס.

ארז רונן

• תגובות 517
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
20 אלף דולר?זה אומר שערך הרכב כמו של מרצדס שנת 2008 ? השמאי אשכרה החליק על השכל.

אסף.

20,000$ למרצדס 2008 ?

לא נראה לי הגזמת קצת לא?

שבת שלוו(ת)ה.:wink:

פורסם
לדעתי צריך להצמד לעובדות. שמועות לא עושות טוב למי שמנהל את המערכה הזאת. מי שיכול לעזור בשמות, מסמכים, עדויות ממקור ראשון, בכבוד, השאר, כמוני למשל, שאין לנו מה לתרום בנושא, עדיף שנישאר ברקע כצופים, נתעדכן בפרטים ונהיה מוכנים לעזור במידה ונתבקש.

אני מסכים לחלוטין עם גישה זו, מאידך יש שמועות שיש להם בסיס וכדאי לתת טיפ או רמז שיכול לזהות את הייבואן. אגב הבנת נכון, אנחנו כבר מעבר לקבוצת כדור רגל ואפילו עם ספסל מכובד, כל מי שיכול להוסיף יתקבל בברכה, בפרטי. תודה על הפירגון ועל מוכנותך לעזור. מעבר לכך, הירידה על זלטין לא עוזרת ולא מכובדת, שיעשה את עבודתו כראות עייניו וימשיך כרגיל. למעוניינים בפרטים בדיסקרטיות שאינם צד ישיר בעניין ומוכנים לסייע בפרטים קטנים. בפרטי בברכה יוס

פורסם
יש דכונים לגבי זלוטין?, או איך שלא קוראים לו כאן בפורום.

סבלנות. אם אתה צריך משהו מיוחד, בפרטי. יוס

פורסם

עדכון חם מהמכס

לאור המספר הרב של הערעורים על גובה השומה,ישיבות וועדת הערעורים נדחו לסוף החודש,גם אז לא מובטח שכל התיקים יסגרו.

הומלץ לכל הפונים לשלםאו לחילופין לדאוג לערבות בנקאית ולקבל "גייט פס".

נמסר לי גם שהמכס כנראה יפעיל עוד 2 שמאים בנוסף לזלטין,

עדכונים בהמשך

מירוצי מכוניות

פורסם
עדכון חם מהמכס

לאור המספר הרב של הערעורים על גובה השומה,ישיבות וועדת הערעורים נדחו לסוף החודשעדכונים בהמשך

רק בישראל זה יכול להיות

יש יותר עבודה , יותר עירעורים

הכי הגיוני לדחות את הישיבות ולא להקדים אותן. :evil:

ושימו לב חול המועד פסח בפתח, כל משרדי הממשלה בחופשה מרוכזת ,

אבל המונה של האחסנה דופק...

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

פורסם

לאור הלחץ הכבד של הערעורים במכס ודחיית הוועדות לסוף החודש (שכאמור אנו נכנסים לחג הפסח),החלטנו לתת ערבות בנקאית בגובה הדרישה הדמיונית של המכס ולשחרר את הרכב לחנייה טובה יותר

בשלב זה לא נמשיך את הליך הרשוי עד לסיכום הנושא

עדכונים בהמשך

שבוע טוב

דני

מירוצי מכוניות

פורסם

אבקש לעדכן שהמכס ממשיך לזלזל בנו היבואנים בכך שאפילו לא קבעו לי מועד לערעור

חג הפסח מתקרב והרכב שלי זרוק ונתון לחסדי מזג האויר

אני שואל,מדוע המכס לא מסכים לשחרר את הרכב לחנייה הפרטית שלי מול תצהיר שלי והתחייבות עד לערעור? הרי הם יכולים לעצור בעדי בינתיים לרשום

אותו במשרד הרשוי עד לגמר התהליך?

אני מטעמים של הצהרה בטופס היבוא אינני יכול להשתמש לצורך שחרור הרכב מהמכס בכספים של העסק שלי

אז מה אני צריך לשבור תוכניות חסכון? או להלוות מחברים? את גובה השומה המטורפת של זלטין?

מירוצי מכוניות

פורסם

אני מטעמים של הצהרה בטופס היבוא אינני יכול להשתמש לצורך שחרור הרכב מהמכס בכספים של העסק שלי

אז מה אני צריך לשבור תוכניות חסכון? או להלוות מחברים? את גובה השומה המטורפת של זלטין?

דני כפי שאמרתי בעבר , לדעתי כדאי לך ללכת לבדוק עם הבנק את הנושא של הערבות הבנקאית ,

אתה יכול להשאיר תוכנית חסכון כערבות לבנק , בלי לשבור אותה , וגם העלות לא בשמיים

וכך הרכב יוכל להיות בבית,

נכון שזה עולה כסף , אבל מצד שני אחסנה עולה כסף, והנזק המצטבר לרכב שחונה בחוץ נתון לחסדי מזג האוויר עולה גם

ירון

גם אני מבקר במפגש השפלה... :beerchug:

• תוכן חדש...