Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך קובעים מי אשם?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5992 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם יש תאונה, ושני הצדדים טוענים שהם לא אשמים, מי קובע מי אשם אם עושים צד ג'? האם חברות הביטוח או הסוכנים מדסקסים בינם לבין עצמם?

פורסם

שתיכם מתקנים את הרכב שכספיכם הפרטי ומציגים קבלות לביטוח שלכם.

מי ישלם על מה, זה כבר ייקבע בבית המשפט.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

תודה, ואם למשל אני אשמה בתאונה (זה אף פעם לא קורה...) ועשיתי מקיף-אז אני משלמת השתתפות עצמית גם על תיקון הרכב שלו וגם על תיקון הרכב שלי, זאת אומרת פעמיים השתתפות עצמית?

פורסם

לא.

במקרה של תאונה יש סעיף של השתתפות עצמית, לא משנה מה הנזק את תשלמי עדין את אותה השתתפות.

אם התאונה באמת קשה, אז כעבור שנה הביטוח יעלה בהתאם.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לצערי אני חווה את זה על בשרי.

היום אני בן 18 וחצי,הוצאתי רישיון בגיל 17 ובאפריל שנה שעברה סבאלה אחד החליט שהוא פונה שמאלה מהנתיב שמולי ונעצר באצמע הכביש.

זה היה בעיר במקום יש מין עליה ולא היה לי שדה ראיה מספיק בשביל לראות אותו,שהוא קלט אותי הוא נעצר באמצע הכביש ושיתאפשר לי לראות אותו בלמתי וסובבתי את ההגה ימינה ככה שלא אפגע בו,אבל הוא החליט להעצר דווקא באמצע הכביש ולא השאיר לי שום בררה והחזית השמאלית שלי בידיוק בחיבור בין הקורות נפגעה מהכנף שלו.

המאזדה שלי הלכה טוטאלוס.

רכב שעבדתי בשבילו חצי שנה ועוד כמה חודשים טובים על הרישיון פשוט נזרק למגרסה בגלל איזה נהג מבוגר שהחליט שהכביש של אבא שלו.

ברוב חוצפתו ברגע שיצאתי מהאוטו לראות מה קרה הוא התחיל לצעוק עלי שאני אשם ושנסעתי במהירות מופרזת.

עברו חודשים אחרי שהביטוח שלי והביטוח שלו מדברים ומסכמים שהוא בעצם אשם,אבל סבאלה נשאר בשלו והחליט לתבוע אותי!

קיבלתי מכתב מבית המשפט לתביעות קטנות על תביעה בסך 8 אלף שקל על תיקון נזקים ופיצוי.

לא נשארתי חייב,פניתי לעורך דין ותבעתי אותו בבית משפט השלום בהרצליה. המשפט שלו נדחה,המשפט שלו הוקדם ובעזרת השם ב9.2 המשפט נפתח.

בינתים,התגייסתי ואני ממשיך לחכות ולצפות לראות את הכסף שלי שעבדתי עליו כל כך קשה מגיע בכזה איחור ואחרי סחבת מגעילה כזאת.

פשוט לא מומלץ להגיע למצבם כאלה ועדיף לנסות לדבר עם הבן אדם ולהגיע לפשרה.

פורסם

מה שיותר גרוע,זה שגם הביטוח שלו יודע שהוא אשם.

יש עדים,יש תמונות שמוכיחות את זה וגם החוק היבש קובע את זה.

הוא החליט שאני אשם ויהי מה. הוא אפילו חתם על טופס מהביטוח שלו שאומר שאם הוא מפסיד בתביעה הוא משלם את כל הוצאות המשפט.

• תוכן חדש...