Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5981 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 71
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני מסכים איתך , לפני כשנה ראיתי באיטליה אבארט 80 למכירה ( במצב חיצוני ומכאני טוב , לא מושלם נגיד סביר פלוס פלוס )

ב 2200 יורו לפני כמובן הובלה , מיסוי , הוצאות שונות וכד'.

מצ"ב תמונה . התוצאה הסופית הרבה יותר טובה מאשר לקחת רכב רקוב ולשקמו .

אתה יודע כמה עולה העברת בעלות באיטליה?

פורסם

חן,

לחבר טוב מהכנופיה הייתה כזאת 1300 כתומה, אוי, איזה זכרונות מטורפים.

ארבע תיכוניסטים, אחד עם 127 ספורט 1300 כתומה (שבשלב יותר מאוחר שופרה במנוע אונו טורבו ובשלב יותר מאוחר שופרה בעמוד חשמל באמצע המכסה מנוע), אחד עם אוטוביאנקי אבארט' (שרוסקה באזורי חן), אחד עם אינוצנטי דה טומאסו (שעלתה באש בדרך לירושלים והוחלפה בקורסה SR צהבהבה) ועבדכם הנאמן עם מיני קופר משופרת בכבדות (שנגנבה בלילה אחד עם עוד 2מיני משופרות).

רק אחד מאיתנו עם החידוש המהפכני, תיבת הילוכים עם 5 הילוכים בנוסף לרוורס .:shock::lol:

אונו טורבו, 5 GT טורבו ו 205GTI עדיין לא יובאו.

גולף GTI יובאה במספרים מגוחכים עד אפסיים והרכבים הנ"ל היו ממש, מלכי הכביש.

ראשית תחילת האופנה (בארץ) של הוט האטצ'.

איפה פייביש כשצריך אותו? :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
אתה יודע כמה עולה העברת בעלות באיטליה?

משרשורים קודמים הבנתי שמדובר על כמה מאות יורו .

לbagira - אכן זכרונות מטורפים .. אתה כנראה מתקרב לגיל 40 :lol:

בשנת 1987 התחריתי עם אבארט 1979 מול סובארו GSR שנת 1973 וניצחתי ..

לחברים האחרים היו חיפושית 1973 תכלת , פיאט 127 רגילה 903 סמ"ק והילמן אנטר 1971 אוטומטית.

פורסם
איפה פייביש כשצריך אותו? :lol:

לכבוד

חברי הפורום

לאוטוביאנקי אבארט יש מקום של כבוד בפנתיאון הספורטיביות בישראל.

ובאם אחת עלתה מן האוב- יש "להציל" אותה, ולשמרה בכל מחיר.

* אני מוכן לרכוש אותה

בכבוד רב

אילן פ.

פשוט דמיין שאונו טורבו אדומה היא האוטו הכי טוב בעולם, אח"כ פיאט טורבו 5 צילינדרים, בין לבין תנהג על פולו 1300 לבנה.

משכנתא זה קל

פורסם
פשוט דמיין שאונו טורבו אדומה היא האוטו הכי טוב בעולם, אח"כ פיאט טורבו 5 צילינדרים, בין לבין תנהג על פולו 1300 לבנה.

בלי אף שגיאת כתיב? איפה האמינות, איפה?

האוטו הראשון שקניתי היה 127 ספורט כתומה. יותר מהכל, אני זוכר בגעגוע את הצליל של הוובר הכפול, כשמורידים הילוך (לשלישי) לפני עקיפה. ולמרות הספורטיביות, היתה פרקטית ואמינה, ומעולם לא השאירה אותי תקוע בשוליים (לא שלא התקלקלה, אבל תמיד היה די בכלים הבסיסיים שהיו לי בבגז' כדי להמשיך בדרך).

בכבוד רב,

:turn-l:
פורסם

לא נעים לי להיות משבית שמחות, אבל אם ככה הרכב נראה באופן חיצוני, אני בספק אם אני בכלל הייתי רוצה לדעת מה קורה כשמתחילים קצת לפשפש לו בקרביים.

למכוניות האלה, כמו שאר אחיותיהן האיטלקיות בנות אותה תקופה, יש חיבה עזה מאוד לחלודה. אם החלודה אינה רק שטחית (וקשה לי להאמין שברכב שבו המצב החיצוני נראה כפי שהוא נראה בתמונות מישהו באמת השקיע ודאג שלפחות הנקודות האסטרטגיות תשארנה נקיות), בצער רב יש להסתכל למציאות המרה בלבן של העיניים ולומר שגורלו של הרכב הזה כבר נחרץ.

חבל :-(

לפחות אם היה אפשר היה לקנות ממנו כמה חלקים שיכולים להועיל לאלה שעוד נותר להן סיכוי...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

בשנת 1985 הרכב ה1 שקניתי היה אוטוביאנקי "אבארט".הרכב היה חלום שהתגשם ובעזרת אנג'לו(מכונאי איטלקי מדהים)

פשוט נהניתי מכל רגע.

אחרי שנה מכרתי ביותר ממה שקניתי ועברתי ללנצ'יה בטה קופה.... אח היו ימים

נ.ב

אולי מישהו מכיר את אנג'לו(היה לו אז מוסך ליד היכל הספורט ביד אליהו)?

פורסם
לא נעים לי להיות משבית שמחות, אבל אם ככה הרכב נראה באופן חיצוני, אני בספק אם אני בכלל הייתי רוצה לדעת מה קורה כשמתחילים קצת לפשפש לו בקרביים.

למכוניות האלה, כמו שאר אחיותיהן האיטלקיות בנות אותה תקופה, יש חיבה עזה מאוד לחלודה. אם החלודה אינה רק שטחית (וקשה לי להאמין שברכב שבו המצב החיצוני נראה כפי שהוא נראה בתמונות מישהו באמת השקיע ודאג שלפחות הנקודות האסטרטגיות תשארנה נקיות), בצער רב יש להסתכל למציאות המרה בלבן של העיניים ולומר שגורלו של הרכב הזה כבר נחרץ.

חבל :-(

לפחות אם היה אפשר היה לקנות ממנו כמה חלקים שיכולים להועיל לאלה שעוד נותר להן סיכוי...

כל מילה בסלע.

גם לדעתי הרכב לא יותר מפיסת חלודה ענקית,

מי שירצה באמת להתעסק בשיפוצו יאלץ לשלם הרבה מאד,

לדעתי קרוב ל100K וצפונה, כולל מחיר הרכב.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם
לbagira - אכן זכרונות מטורפים .. אתה כנראה מתקרב לגיל 40 :lol:.

הארוע הטראומתי התרחש באוגוסט האחרון.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
בשנת 1985 הרכב ה1 שקניתי היה אוטוביאנקי "אבארט".הרכב היה חלום שהתגשם ובעזרת אנג'לו(מכונאי איטלקי מדהים)

פשוט נהניתי מכל רגע.

אחרי שנה מכרתי ביותר ממה שקניתי ועברתי ללנצ'יה בטה קופה.... אח היו ימים

נ.ב

אולי מישהו מכיר את אנג'לו(היה לו אז מוסך ליד היכל הספורט ביד אליהו)?

אנג'לו ושרה.

האוטוביאנקי\לנצ'יה שלי הכירה אותו מקרוב.

כל 10, ק"מ פלגים עם 3 אלקטרודות ושמן סלניה, באמת בחור נהדר ומבין גדול, עבד עם הרבה אהבה למכוניות.

זנחתי את המוסך אחרי שעברתי לרומן עם צרפתיות.

אגב, זוכר שעמדה לו החצר 124 ספיידר מתחת לעץ?

פורסם
טוב לראות ששלי לא לבד :lol:

שי

בתחילה ראיתי את המודעה בלוח קלסיקאר וללא תמונה, האימיל של המוכר שם מאד דומה לשם המשמש שלך (שי+S..) הייתי די בטוח שמדובר ברכב שלך ותכננתי להתקשר ועל הדרך אולי גם לראות את הלנצ'יה שבחתימתך...

זה היה די מאוחר בלילה ולמחרת ראיתי את התמונה של האבארט הלבנה וליבי נחמץ... מצד שני,חסכתי שיחת טלפון מביכה או נסיעה מיותרת מחיפה לירושלים.

אשר לאבארט הלבנה,באוטוביאנקי ובלנצ'יה כמו גם במכוניות אחרות בנות התקופה,הזוועה שנראית על פני השטח היא כאין וכאפס למה שמסתתר מתחת כשמתחילים לפרק את הרכב, הרכב בר שיפוץ אבל השיפוץ יקר ומורכב ביותר ואם לא יעשה נכון,לא יהיה שווה דבר והרכב ירקב אחרי מספר שנים מועט.

אשר ל-127 ספורט,בדגם ה-1050 היה משהו שלא ניתן להסבירו,מין ספרטניות משולבת באלגנטיות,צליל משכר,עצבנות תזזיתית והתנהגות לא רעה בכלל, לחבר טוב הייתה כזו חדשה ושחורה עם פס כתום וממנה יש רק זכרונות טובים.

אגב,מבחינה מיכנית אכן הייתה אמינה,הפלסטיקה ובעיקר הריפודים היו נוטים לקרקש ולהיפרם...

איייי שנות ה-80 העליזות...

בעלים גאה :inlove: של פיאט 124 ספיידר 1800.

פורסם
אני מסכים איתך , לפני כשנה ראיתי באיטליה אבארט 80 למכירה ( במצב חיצוני ומכאני טוב , לא מושלם נגיד סביר פלוס פלוס )

ב 2200 יורו לפני כמובן הובלה , מיסוי , הוצאות שונות וכד'.

מצ"ב תמונה . התוצאה הסופית הרבה יותר טובה מאשר לקחת רכב רקוב ולשקמו .

לפי מיטב הידע שלי לא ניתן להוציא רכב אספנות מאיטליה , כלומר אתה לא תוכל לייבא רכב אספנות מאיטליה עצמה.

יש שם איזשהו חוק כלשהו שאומר שהרכב הוא למעשה סוג של "אוצר לאומי".

צריך לבדוק מה אומר לשון החוק האיטלקי בדיוק לגבי הוצאת רכבי אספנות משטח המדינה

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

• תוכן חדש...