Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5314 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

אז כך, אבי חובב אופל מזה 30 שנים (כ-23 שנים באופן רצוף) וכעת אנו מחזיקים באופל השישית שלנו במשך 6 שנים, ובמשפחה יש עוד 2 אופלים בארסנל.

צר לנו להבין כי האינסיניה החדשה (מחליפת הווקטרה) לא תגיע לישראל, למרות שהבענו בה עניין.

לאחרונה התבשרתי כי ביואיק תשווק את אותו הרכב בדיוק במהלך 2010 עד תחילת 2011 בשם הריגל החדשה, זהה לגמרי לאינסיניה רק עם גריל וסמל שונה.

ממה שהבנתי יהיה לה מנוע אקוטק 2.0 ליטר מוגדש 220 כ"ס או 2.4 ליטר עם 186 כ"ס, שניהם עם תיבה אוטומטית 6 הילוכים.

נוסף על כך קראתי על הייצור של הרכב - בסין הרכב נמכר כבר ומיוצר במפעלים בשנגחאי, באירופה הרכב ייוצר במפעלים בגרמניה (כנראה במפעלי אופל), ובצפון אמריקה הרכב ייוצר בקנדה בתחילת 2011.

שאלותיי הם: האם ידוע לכם אם הרכב הנ"ל יושק בישראל? מחיר משוער? האם הרכב שיגיע אלינו ייוצר במפעלים בגרמניה? (נראה יותר הגיוני פשוט).

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם
אני לא רואה הגיון שהם ימכרו באירופה את אותה המכונית בשתי שמות.

אם הרכב ייוצר ויגיע לארץ אני מאמין שזה יהיה מארה"ב(אופציה לייבוא אישי).

http://www.autoblog.com/2010/01/11/detroit-2010-regal-gs-concept-seeks-to-reignite-buicks-perform/

אני מאמין שמכיוון שאופל כנראה לא מוכנים להשיק בישראל את האינסיניה עם מנוע בנפח נורמלי ותיבה אוטומטית (באינסיניה האפשרות הזו קיימת רק במנועי דיזל או במנועי טורבו בנזין סופר יקרים), וממילא הריגל תשווק באירופה כנראה מהמפעלים בגרמניה, מדוע לא לשווק אותה משם?

ואגב, הריגל GS שהצגת היא 1-1 איניסינה OPC.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

כמו שאני מכיר את umi הם לא נרתעים ומייבאים את רוב הדגמים אז סביר להניח שאם המחיר יצליח להיות אטרקטיבי, הוא יגיע גם אלינו

פורסם
כמו שאני מכיר את umi הם לא נרתעים ומייבאים את רוב הדגמים אז סביר להניח שאם המחיר יצליח להיות אטרקטיבי, הוא יגיע גם אלינו

UMI ?! מביאים את רוב הדגמים?? ממתי?:shock:

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

פורסם
אני לא רואה הגיון שהם ימכרו באירופה את אותה המכונית בשתי שמות.

אם הרכב ייוצר ויגיע לארץ אני מאמין שזה יהיה מארה"ב(אופציה לייבוא אישי).

http://www.autoblog.com/2010/01/11/detroit-2010-regal-gs-concept-seeks-to-reignite-buicks-perform/

ביואיק לא מוכרים כלל באירופה.

הסיבה היחידה שיש את ביואיק בארץ, כיוון שלייבואן מותר לייבא רכבים בתקינה אמריקאית שהם של חברה אמריקאית.

ככה יש לנו בארץ רכבים כמו ביואיק (לה קרוס, לוצרן), שברולט (טראוורס, מאליבו, טרייל בלייזר), פורד (אדג' , F350) ועו' בלי שהיא נמכרים בשום מדינה באירופה.

יוצאת דופן זו הטויוטה קאמרי, שאני עדין לא יודע איזה קומבינה יוניון מוטורס עשו כדי לייבא אותה, כי היא לא נמכרת באירופה כלל.

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
ביואיק לא מוכרים כלל באירופה.

הסיבה היחידה שיש את ביואיק בארץ, כיוון שלייבואן מותר לייבא רכבים בתקינה אמריקאית שהם של חברה אמריקאית.

ככה יש לנו בארץ רכבים כמו ביואיק (לה קרוס, לוצרן), שברולט (טראוורס, מאליבו, טרייל בלייזר), פורד (אדג' , F350) ועו' בלי שהיא נמכרים בשום מדינה באירופה.

יוצאת דופן זו הטויוטה קאמרי, שאני עדין לא יודע איזה קומבינה יוניון מוטורס עשו כדי לייבא אותה, כי היא לא נמכרת באירופה כלל.

מוזר, מקריאה בויקיפדיה ניתן להבין שאת הריגל החדשה ייצרו בשנחאי (עבור הסינים), בקנדה (עבור הצפון אמריקאים) ובגרמניה.

Opel Vectra 2.2 TDI 2003

פורסם

זה נכון, כל דגמי ביואיק בישראל משווקים עם תקינה אמריקאית באישור מיוחד ועם התאמות מסויימות (פנסים אסימטריים ויחידות מידה מטריות). גם השברולט מאליבו. גם דלק מוטורס משווקים את פורד אדג' בצורה דומה. האם ל-UMI יש סיבה להביא את הריגל? אני לא חושב. התמחור שלה יהיה בעייתי, בגלל שהוא יצטרך להיות בין המאליבו (סביבות 150 אלף) ללה-קרוס החדשה (החל מ-230). בכל התחום הזה, קיימות גרסאות מאובזרות יותר של המאליבו. אני לא חושב שתהיה להם הצדקה להביא את הריגל ארצה לאור התחרות הזאת מבית, ובהתחשב בהשקעה שכרוכה ביבוא דגם חדש ארצה (שלא נדבר על דגם בתקינה אמריקאית).

באשר לטויוטה קאמרי, היא משווקת בישראל בתקינה אירופאית למהדרין וללא שמץ של קומבינה. איך? תגידו תודה לרוסים, שטכנית לא מהווים חלק מהשוק האירופאי אבל עובדים לפי התקינה שלו. באותה צורה משווק פורד אקספלורר כאן, ואני בטוח שיש עוד כמה וכמה מכוניות שחייבות את עצם קיומן בישראל לרוסים...

פורסם

לטויוטה יש מפעל לייצור קאמרי ברוסיה.

בעצם כמעט כל יצרן עולמי מחזיק במפעל ברחבי ברה"מ. החל מדייהו וכלה בב.מ.וו.

פורסם

לפי ההודעה לעיתונות הם מייצרים היום את הריגל במפעל בגרמניה, כאשר הייצור צפוי לעבור משם לקנדה רק בתחילת 2011:

Regal production for sale in the U.S. and Canada begins late Q1 2010 in Russelsheim, Germany, with vehicles expected to start arriving at dealerships in Q2 2010.

North American production will begin at the Oshawa Car Assembly plant beginning in Q1 2011 .

השאלה היא האם גם לאחר תחילת הייצור בקנדה ימשיכו לייצר אותה בגרמניה.

באשר לתמחור (לשוק הצפון אמריקאי) -

מנוע 2.4 ברמת CXL (היותר מאובזרת) יתחיל ב27 אלף דולר.

מנוע ה2 טורבו ברמת CXL יתחיל ב29.5 אלף דולר.

לעומת הLaCrosse מדובר הבדל של כארבעת-אלפים דולר (כ15 אחוז פחות),

ככה שאם הרכב יגיע לארץ, ניתן לצפות לתמחור אטראקטיבי.

מי שמודד את התקדמותו, הצלחתו ואושרו בצורה יחסית לאחרים, לעד ישאר מתוסכל;

תמיד יהיה שכן עם גינה גדולה יותר, דשא ירוק יותר ומכסחת-דשא חדשה יותר.

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

עבר הרבה זמן מאז נכתב הת'רד הזה ובינתיים יש בארץ אופל אינסיגניה, אפילו בגרסת OPC המפלצתית, אבל אין ריגל והסיבה לכך היא שלמרות ההצהרה עדיין לא החל ייצורה בארה"ב/קנדה/מכסיקו ויש תקנה שאוסרת יבוא של רכב לישראל אם יוצר בתקינה אמריקאית מחוץ למדינות נפט"א (ארה"ב/קנדה/מכסיקו) ומה שחל ביבוא האישי במקרה הזה חל גם ביבוא המסחרי ועד שהיא לא תיוצר באמריקה, לא יוכל היבואן המסחרי בארץ לייבא אותה לישראל אם יוצרה בתקינה אמריקאית, זה צפוי לקרות ככל הנראה בתחילת 2012 ולא יהיה לה קל מול האינסיגניה שנהנית ממחיר תחרותי בגרסת 2.0 טורבו. גם ביבוא אישי לא ניתן לייבא היום את הביואיק ריגל כי היא מיוצרת בגרמניה וכל השלדות מתחילות ב-W ולא בספרות 1-5 כך שכל המודעות ביד 2 לרכב הזה לא מציאותיות ...

• תוכן חדש...