Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
באחת השעשעונים הטלווזיוניים לא מכבר הציעו לטעום יין של 40 ש"ח תוך האמירה שמדובר ביין של 5000 ש"ח והטעמים המבינים הגדולים שיבחו את הטעם' date=' הארומה והחוזק של היין הזול. את האפקט ההפוך השיגו כאשר הגישו את היין האמיתי של 5000 ש"ח במסווה של יין זול. הנושא הינו הרבה יותר רציני מסתם בולשיט טלוויזיוני. הוא נקרה ה"מיתוג". אודי, במוו ומרסדס עבדו קשה מאוד משך עשרות שנים לא רק על מוצרהים אלה גם על השיווק הנכון ועל המיתוג, ע"מ שתשבח את כל מה שיוצא מהם ותהיה מוכן לשלם מחיר כפול ומכופל. בגרמניה אולי תצטרך לשלם אותו הסכום על המרסדס באורך 4.5 מטר כמו על סקודה 5 מטר. אבל בארץ המרסדס הנ"ל יהיה פי-2 יקר יותר! ולאחר קביעת מחיר כגון זה איש לא יעיז להשוות בין הרכבים הנ"ל. אלה הם נסים ונפלאות של המיתוג![/quote']

צודק,

למיטב ידיעתי באירופה ובארה"ב הרפשי המחירים הרבה פחות דרמטית ולסקודה יש מוניטין יותר טוב מבארץ(אם כי גם לא מאוד יוקרתי)

המיתוג האגרסיבי של מרצדס במוו אאודי ועוד כמה חברות כמכוניות יוקרה בארץ, מאפשר להם לקחת מחירים לא סבירים ביחס למה שמקבלים.

בהרבה מדינות אחרות החברות האלה פונות לקהל שוק הרבה יותר רכב והמכירים של מגוון מדגמיהם מאוד אטרקטיבים, רק פה בגלל המיתוג והמוניטין של שנים עברו כל מכונית שלהן נחשבת יוקרתית ולו רק בגלל מחירה, כתוצאה מכך אתה משלם המון המון על השם, ומקבל עסקת חבילה לא מאוד משתלמת

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

כנראה שמדובר בהחלט באוטו מצוין במחיר מאוד סביר. לי קשה מאוד להסתדר דווקא עם עיצובו החיצוני, בעוד הפנימי ראוי לכל שבח. אחד מאותם מקרים הבודדים בהם הדגם המוחלף נראה מודרני יותר מהמחליף.

פורסם
כנראה שמדובר בהחלט באוטו מצוין במחיר מאוד סביר. לי קשה מאוד להסתדר דווקא עם עיצובו החיצוני, בעוד הפנימי ראוי לכל שבח. אחד מאותם מקרים הבודדים בהם הדגם המוחלף נראה מודרני יותר מהמחליף.

זו כבר דעה אישית :)

אני ממש אוהב את העיצוב החדש (לא יצא לי לראות את הישן)

פורסם
זו כבר דעה אישית :)

אני ממש אוהב את העיצוב החדש (לא יצא לי לראות את הישן)

אז תתחדשו!

הרגע גם בירכתי את אביך אישית ואיחלתי לו הנאה מהרכב (בחרתם צבעים מאוד דומים לגולף שלי...) פרטים בה"פ :-) .

עם זאת, ועם כל האהדה לתמורה למחיר, כדאי לשים את הדברים בפרופורציות. אם מתיישבים באאודי A4, מרגישים מייד את ההבדל מול הסופרב. זה בא לידי ביטוי בחומרים שונים, בעיצוב שונה. ומכאן גם חלק ממקור התדמית. ככה בונה זאת הקונצרן, כדי שיוכל לגבות גם מחירים שונים עבור עיצובים שונים. לטעמי גם המראה החיצוני נוטה (בבירור) לטובת ה- A4 (ואפילו הפאסאט), אבל זה באמת עניין של טעם אישי. כמו שאמרתי לאביך: הוא יקבל רכב זריז, נוח, מאובזר וחסכוני, באופן משמעותי לעומת מה שהיה לו עד היום, וגם יש מקום לשני בוסטרים ועוד סל-קל מאחורה ;-).

תהנו מנסיעת המבחן, ותחזרו בשלום.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אז תתחדשו!

הרגע גם בירכתי את אביך אישית ואיחלתי לו הנאה מהרכב (בחרתם צבעים מאוד דומים לגולף שלי...) פרטים בה"פ :-) .

עם זאת, ועם כל האהדה לתמורה למחיר, כדאי לשים את הדברים בפרופורציות. אם מתיישבים באאודי A4, מרגישים מייד את ההבדל מול הסופרב. זה בא לידי ביטוי בחומרים שונים, בעיצוב שונה. ומכאן גם חלק ממקור התדמית. ככה בונה זאת הקונצרן, כדי שיוכל לגבות גם מחירים שונים עבור עיצובים שונים. לטעמי גם המראה החיצוני נוטה (בבירור) לטובת ה- A4 (ואפילו הפאסאט), אבל זה באמת עניין של טעם אישי. כמו שאמרתי לאביך: הוא יקבל רכב זריז, נוח, מאובזר וחסכוני, באופן משמעותי לעומת מה שהיה לו עד היום, וגם יש מקום לשני בוסטרים ועוד סל-קל מאחורה ;-).

תהנו מנסיעת המבחן, ותחזרו בשלום.

תודה :)

שוב אני לא אמרתי מעולם שהיא יותר טובה מהאחרות, אבל יחס עלות - תמורה לדעתי יותר גבוה.

אגב בA4 ברמה הבסיסית ביותר שלה אני חושב שקצת פחות מאובזרת. ויש כמה תכונות בסופרב שממש נחמדות.

בכל מקרה עיצוב זה באמת הרבה עניין אישי ואנחנו מאוד אהבנו את העיצוב.

בחרנו בצבע הבורדו שמאוד יפה לטעמנו(רצינו משהו שמשדר אלגנטיות , אבל לא צבא שגרתי , כלומר לא גווני שחור-לבן אפור)

נסיעת מבחן תערך בימים הקרובים, נקווה שנהנה ממנה גם כן :)

עוד יתרונות לרכב זה הצריכת דלק הטובה מאוד שלו, והכח והתאוצה שיש לרכב.

וגם אבא שלי בכוונה לא ממש רצה ללכת לכיוון ה אאודי וכדומה, משום שהוא לא רצה לשלם על השם וגם לא רצה להשוויץ עם אוטו שעושה קצת פוזה.

הסופרב פשוט משמשת את מטרנו למופת, אוטו ממש טוב, מרווח , נח לנסיעת תינוקות וכד', מעצוב יפה לטעמנו, מאובזר ברמה גבוהה, לא פלצני יותר מדי.

פורסם

פסקת ה"אאודי" שלי כוונה למגיבים אחרים. תהנו! (למרות שברמזור לא תצליח להשיג את אחיך ;-) אבל אני יודע שלא זאת המטרה)

פורסם
פסקת ה"אאודי" שלי כוונה למגיבים אחרים. תהנו! (למרות שברמזור לא תצליח להשיג את אחיך ;-) אבל אני יודע שלא זאת המטרה)

סבבה :)

פורסם

אייל, ביליתי 3 ימים (נהדרים) בחברת אודי A6 אוואנט (המתוחה כמובן) - בביקורי האחרון בגרמניה.

חוץ מרשימת אבזור אופציונלי נוסף, בלם יד אלקטרוני (ומציק), חומרים מעט שונים במרקם, עיצוב פנימי שונה וסמל של אודי על ההגה - אין שום הבדל באיכויות בינה לבין הסופרב.

הכל בראש.

השם יוצר לך ציפיות גדולות מידי ביחס למה שקיים בפועל.

ואגב, האודי זמזמה כמו גדולה - למרבה ההפתעה...

אומנם פחות מהסדרה 3, אבל עדיין...

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

תקרא מה שכתבתי: חומרים ועיצוב (לא דיברתי על איכות הרכבה). בזה, לעניות דעתי, יש הבדל.

פורסם

אייל, עיצוב - עניין של טעם.

החומרים טיפה יותר מעודנים במרקם, לא משהו היסטרי.

נהנתי מאוד מהיאכטה הזאת :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
תקרא מה שכתבתי: חומרים ועיצוב (לא דיברתי על איכות הרכבה). בזה, לעניות דעתי, יש הבדל.

עשיתי גם נסיעת מבחן עם הA4, ההרגשה היא רכב משפחתי קטן כמו המאזדה 3. הרגשתי על גבול המחנק מבחינת המרחב הפנימי לכן לא היה לי יותר מדי זמן להתרכז באבזור הדל או באיכות החומרים 8)

פורסם

מה שמוזר בהתחשב בזה שהיא מרווחת לפחות (אם לא בכמה ס"מ יותר) מהפאסאט.

הסופרב היא בעצם כמו ה- 626 בזמנו. אתה משלם על קבוצה מסוימת, ומקבל כמו חצי קבוצה מעל.

פורסם

שוב פעם הסופרב ללא ספק רכב מעולה ולשניה לא טענתי אחרת.

אבל שימו לב -למה היא לא בדיוק נמכרת בכמויות (לעומת ה-6 נגיד)? לזה נגיד אין לי תשובה אולי כי אנשים הולכים כמו עדר בארץ

אחרי משהו שהם מכירים ומפחדים להחליף. אבא שלי דווקא הלך על הB4 החדשה . תשאלו אותו למה? כי הסופרב גדולה מדי בשבילו

(הוא לא איזה איש עסקים שצריך להסיע מאחורה שותפים/לקוחות) והוא לא ממש אוהב את הסמל ( הכוונה לחברה עצמה).

דרך אגב אני ממש לא בן אדם של פוזה ההפך , אני פשוט יודע להעריך איכות ומסורת (מרצדס לא סתם במקרה חברה כל כך נחשבת).

אין מה להשוות את השילדה של הסופרב לזאת של הסידרה 5 ואין מה להשוואת גם עם כל הכבוד את הנוחות שלה לS80.

בואו נגיד ככה אם הייתי מחפש רכב מנהלים גדול הייתי מתלבט בין הקאמרי ,הB4 והסופרב -אבל אם הייתי מחפש רכב סלון ללא ספק אני אישית לא הייתי מכניס אותה לרשימה .

ולYOAV באת תתחדשו! צבע בורדו דרך אגב צבע מאוד יפה ובאמת מתאים לרכב!

HONDA CIVIC hatchback-RED

פורסם
שוב פעם הסופרב ללא ספק רכב מעולה ולשניה לא טענתי אחרת.

אבל שימו לב -למה היא לא בדיוק נמכרת בכמויות (לעומת ה-6 נגיד)? לזה נגיד אין לי תשובה אולי כי אנשים הולכים כמו עדר בארץ

אחרי משהו שהם מכירים ומפחדים להחליף. אבא שלי דווקא הלך על הB4 החדשה . תשאלו אותו למה? כי הסופרב גדולה מדי בשבילו

(הוא לא איזה איש עסקים שצריך להסיע מאחורה שותפים/לקוחות) והוא לא ממש אוהב את הסמל ( הכוונה לחברה עצמה).

דרך אגב אני ממש לא בן אדם של פוזה ההפך , אני פשוט יודע להעריך איכות ומסורת (מרצדס לא סתם במקרה חברה כל כך נחשבת).

אין מה להשוות את השילדה של הסופרב לזאת של הסידרה 5 ואין מה להשוואת גם עם כל הכבוד את הנוחות שלה לS80.

בואו נגיד ככה אם הייתי מחפש רכב מנהלים גדול הייתי מתלבט בין הקאמרי ,הB4 והסופרב -אבל אם הייתי מחפש רכב סלון ללא ספק אני אישית לא הייתי מכניס אותה לרשימה .

ולYOAV באת תתחדשו! צבע בורדו דרך אגב צבע מאוד יפה ובאמת מתאים לרכב!

תודה רבה :)

פורסם

הסופרב לעומת דגמי הפרימיום? הכל פסיכולוגיה (בגרוש, או בעצם במיליארדים). האמר, רכב יפה? בוודאי, לאחר שאתה יודע שזה האמר. אחרת היית טוען שזה שיא הכיעור. זה נכון גם לגבי הדיפנדר. קחו את הסופרב החדשה, החליפו את הסמל במרצדס/אאודי ותציגו בפני אדם שלא מכיר את הרכב (אבל מכיר את המותגים), ותראו אילו תגובות נלהבות לגבי הצורה החיצונית כמו גם לגבי איכות החומרים, האיבזור וכו'.

יואב, רוצה בכל זאת חסרונות? אם אתאמץ אוכל למצוא שניים, מניסיון. המושב הקדמי מעט צר לאנשים גדולים. לגיר יש גימגום קטן בהחלפה במהירויות נמוכות. וזהו פחות או יותר. ראיתי שאתה הולך על דגם האלגאנס, צעד נבון! ההבדל באיבזור (עצום) אינו פרופורציונלי להפרש במחיר. אגב, התלבטתי לגבי צבע היין מול צבע אפור פחם. בסוף בחרתי באחרון (טיפוס קצת שמרני), אולם צבע היין מדהים. אגב, הדגם בצבע הזה מופיע ברבים מהפירסומים שלהם, מה שאומר הרבה.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...