Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך הסקודה סופרב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
ווקס אפשר לעשות לבד די בקלות וזה עולה גרושים. שריטות רואים גם על הצבעים הכהים.

גם לדעתי הבורדו מאוד מחמיא לרכב. קח אותו ותהנה. אי אפשר לחיות כל החיים בחרדות ולא לקנות דברים שאתה אוהב בגלל שהם עלולים להנזק.

:mm_yeah:

אלכס, שוב אנחנו מסכימים... :shock:

ווקס אפשרי לעשות לבד די בקלות והעלות די זניחה (סביב 70 ש"ח לווקס טוב) - כך תגן על הצבע ותקבל ברק :wink:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

• תגובות 107
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
:mm_yeah:

אלכס, שוב אנחנו מסכימים... :shock:

ווקס אפשרי לעשות לבד די בקלות והעלות די זניחה (סביב 70 ש"ח לווקס טוב) - כך תגן על הצבע ותקבל ברק :wink:

מה ווקס נותן ?

חוץ מברק ? הוא מתפקד גם כשכבת הגנה? מגן על הצבע מדהייה ? מגן אולי קת משריטות וכד' ?

מה התדירות שמומלץ להשתמש בווקס ?

האופציות לצבעים כרגע הן או הבורדו או המוקה או הקפוצינו או האפור פחם .

אפשר לראות פה את הצבעים : http://www.skoda.co.rs/sr/sadrzaj/453/boje-skoda-superb/

האפור פחם זה : Anthracite Grey metallic

האם יש יתרון לאחד הצבעים מבחינת שריטות,טיפולים דהייה וכד' ?

פורסם
מה ווקס נותן ?

האפור פחם זה : Anthracite Grey metallic

1. ווקס נותן שכבת הגנה על הצבע ונותן גם אקסטרה ברק :-)

2. שים לב לחתימה שלי ואיזה צבע מופיע בה :wink:

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

גם לי יש סקודה בצבע הזה (סופרב דור קודם), לדעתי צבע יפה ומיוחד, לא רואים הרבה ממנו על הכביש ואחרי 5 שני אין לי שום בעיות של דהייה, להפך, הצבע חוזר להראות כמו שהוא יצא מהחברה אחרי ווקס איכותי.

סיאט איביזה 1.2 TSI 2011

אופל קורסה 1.4 2013

סובארו B4 2009 2.0

פורסם
גם לי יש סקודה בצבע הזה (סופרב דור קודם), לדעתי צבע יפה ומיוחד, לא רואים הרבה ממנו על הכביש ואחרי 5 שני אין לי שום בעיות של דהייה, להפך, הצבע חוזר להראות כמו שהוא יצא מהחברה אחרי ווקס איכותי.

איזה צבע ?

אחת לכמה זמן מומלץ לבצע פוליש ?

פורסם

ווקס לא מזיק אף פעם. שיכבה עבה של ווקס יחד עם הכיסוי החיצוני מונעים למלה מ-90% של ניזקי זריקת הדלתות. העלויות בסביבות 200 ש"ח לטיפול טוב. תדירות הטיפולים הנדרשת תלויה בין היתר בתדירות השטיפות. אני למשל כמעט ולא שוטף את רכבי מחשש לוונדליזם - רכב נוצץ מדי מושך מבטים מיותרים. חוץ מזה רוב הזמן הוא מימלא מכוסה, כך שגם לא כ"כ מתלכלך. בתנאים אלה ווקס פעם בחצי שנה - 8 חודשים מספיק בהחלט. בשטיפות התכופות (למשל מדי שבוע) רצוי לבצע טיפול ווקס מדי חודשיים. אין להפריז בטיפולי הפוליש - כי הרי כך הצבע בסופו של דבר יהרס. פעם בשנה לדעתי מספיק, ואפשר נאפילו פעם בשנתיים.

פורסם
איפה כל זה קורה? באריאל?

דווקא באריאל אופי האוכלוסייה קצת שונה ופרט לשטחו של המרכז האוניברסיטאי הרכבים יכולים להרגיש בטוחים יחסית. רכבי הליסינג של אישתי חוללו במרכז רמת גן.

פורסם

סבי מחזיק בסופרב החדשה בגוון קפוצ'ינו,הצבע נוח מאוד (לא נראה מלוכלך אף פעם).

גורם לרכב להראות מאוד אלגנטי וקליל,הצבעים הכהים יפים ומקנים מראה כביכול יוקרתי יותר אך מצריכים נקיון רב וכל שריטה\שפשוף\מכה נראית מיד ובולטת לעין.

הקפוצ'ינו עם ריפודים בהירים בפנים(עור בשילוב אלקנטרה) פשוט מדהים.

בהצלחה.

פורסם
בהנחה שניקח את צבע הבורדו,

מה עלינו לעשות כדי לשמר את הצבע בצורה הטובה ביותר(והזולה ביותר לצורך העניין)

ווקס לעיתים תכופות לא נשמע זול במיוחד. לעומת זאת כיסוי נשמע זול מאוד אבל דיי מבאס, משום שאני רוצה שיראו את האוטו ברחוב ולא מעוניין להסתובב עם כיסוי כל הזמן.

האם כל כך חשוב להקפיד ולשמור על האוטו, הדהייה כ"כ משמעותית ?

אגב במבט חדש על הבורדו (היום באנו בצהריים וראינו אותה באור יום) הצבע נראה מעט פחות מושך, באור חזק הצבע נראה קצת בהיר ופחות יפה וזה מעלה שאלה טובה לגבי דהיית הצבע שתהפוך אותו ללא יפה.

אתם מעלים פה שיקולים שגורמים לי לתהות האם לקחת את הצבא בורדו, או ללכת לכיוון סולידי יותר של גווני האפור שחור משהו (בוודאי שלא לבן).

יש לכם הצעות לצבעים אחרים לסופרב? לבן אנחנו לא רוצים, שחור גם לא כ"כ.

כמה אופציות שנראו לנו טובות אם לא הבורדו זה המוקה הקפוצ'ינו והאפור פחם. צבעים קצת יותר סולידיים לגוונים של האפור חום שחור... מצד שני זה לא ממש משחור וזה לא צבעים מאוד סטנדרטיים... השאלה האם בהם יש את אותה בעיה...

נסענו היום נסיעת מבחן. אני לא נהגתי ,אני קטן מדי (בעיות ביטוח :p) אז ישבתי מאחורה.

קשה לי להגיד התרשמות על איכות הנהיגה אבל אני יכול להגיד כמה דברים.

הרכב יושב טוב על הכביש, פניות והכל מתמודד בלי בעיה. מרגיש רכב דיי קל, מאיץ מהר וסוחב ממש טוב.

היה לי נח מאוד לשבת מאחורה, מאוד מאוד מרווח, שמתי לב פתאום שהאוטו לא מאוד גבוה ונשארו לי רק בערך 5-10 ס"מ עד התקרה, אבל לא נראה לי שזה מאוד משמעותי, אין לנו אנשים מאוד גבוהים במשפחה בכל מקרה...

במהירויות מאוד נמוכות,יש קצת קפיצה בהילוכים באמת כשלוחצים על הגז מרגישים איזה קפיצה קטנה, אבל בגדול זה דיי זניח.

מגיע בקלות למהירויות יפות מאוד ולא ממש מרגישים את זה.

אבא שלי אמר שהוא נהנה מאוד מהנהיגה, היה לו נח מאוד, הכוונון החשמלי היה נחמד מאוד ואפשר התאמה טובה מאוד של הכסא.

הקטע עם החנייה האוטומטית באמת מרגיש לי כמו גימיק, ניסינו להפעיל את זה, וזה פועל לא רע, אבל זה לא תחליף ראלי לחנייה...

חיישני החנייה לעומת זאת מאוד נוחים ועוזרים.

עוד דבר שהרגשתי קצת היה מתלים מעט נוקשים, הרגשתי קצת קפיצות, אבל ממש לא משהו דרמטי ולא מרגיש לי שונה במיוחד מרב הרכבים שנסעתי בהם עד כה.

אם אני מסכם את נסיעת המבחן אז היא בגדול כזו :

בחיובי : יושב טוב על הכביש, זריז, מאיץ מהר, מגיע למהירויות גבוהות בכבוד, הילוכים נוחים, שקט למדי, איכות נסיעה טובה. נוחות ישיבה (בעיקר על סמך אבא) מתנהג טוב,פניות וכד'...

בשלילי מה שאני הרגשתי זה שני דברים עיקריים שבאמת הועלו פה : 1 מתלים מעט נוקשים אבל לא משהו דרמטי ולא מאוד מפתיע בכזה סוג רכב. 2 קפיצה קטנה בהילוכים במהירויות מאוד נמוכות, גם לא משהו מאוד דרמטי ומשמעותי.

קשה לי להגיד מידע יותר רציני משום שלא אני נהגתי, אבל התרשמות כוללת עדיין מאוד חיובית על הרכב, במיוחד בתג המחיר שלו.

יואב, ההבחנות שלך מנסיעת המבחן מדוייקות. המתלים אכן נוקשים, וזה מורגש יותר בדגם המפואר בגלל הצמיגים בעל החתך הנמוך. אלו המתלים המקובלים ברכבים גרמניים. אחיזת כביש מול רכות. בכבישים טובים התחושה היא מצויינת (אין את תחושת הספינה המשייטת של הרכבים בעלי המתלים הרכים). עם זאת הוא פחות סלחני לגבי מהמורות. לגבי הצבע, כפי שאמרתי לך, אני רכשתי אפור פחם, לטעמי צבע יפה מאד. נכון, הליכלוך בולט יותר בצבעים כהים, האם זו סיבה להתפשר על הצבע? כל אחד וטעמו. לטעמי לא.

פורסם

שאלה, עד היום שטפתי את הרכב בעצמי, עקב החשש מנזק אפשרי ממכונות השטיפה, וזה קצת נמאס לי. האם יש למישהו המלצות לגבי זה? האם אכן יכול להיגרם נזק לצבע ממכונות השטיפה? האם יש מכונות שטיפה עדיפות על אחרות? על מה להקפיד?

פורסם
יואב, ההבחנות שלך מנסיעת המבחן מדוייקות. המתלים אכן נוקשים, וזה מורגש יותר בדגם המפואר בגלל הצמיגים בעל החתך הנמוך. אלו המתלים המקובלים ברכבים גרמניים. אחיזת כביש מול רכות. בכבישים טובים התחושה היא מצויינת (אין את תחושת הספינה המשייטת של הרכבים בעלי המתלים הרכים). עם זאת הוא פחות סלחני לגבי מהמורות. לגבי הצבע, כפי שאמרתי לך, אני רכשתי אפור פחם, לטעמי צבע יפה מאד. נכון, הליכלוך בולט יותר בצבעים כהים, האם זו סיבה להתפשר על הצבע? כל אחד וטעמו. לטעמי לא.

:)

מרגישים שהמתלים קצת קשים אין מה לעשות, אבל זה לא משהו משמעותי,

אמנם לצערנו הכבישים בארץ לא משהו, אבל עדיין, המתלים דיי בסדר, לא נורא אם מרגישים קצת, היה עדיף שלא, אבל אין מה לעשות יש גם קצת חסרונות לדגם.

לגבי הצבע אנחנו עוד לא סגורים עליו,

אבל זה לא מה שממש משנה, כמובן שחשוב לבחור צבע יפה, אבל אין בין זה קשר לבין איכות המכונית ממנה התרשמנו מאוד לטובה כולל מנסיעת המבחן. שוב המכונית נראה כמו עסקת חבילה מצויינת.

פורסם
שאלה, עד היום שטפתי את הרכב בעצמי, עקב החשש מנזק אפשרי ממכונות השטיפה, וזה קצת נמאס לי. האם יש למישהו המלצות לגבי זה? האם אכן יכול להיגרם נזק לצבע ממכונות השטיפה? האם יש מכונות שטיפה עדיפות על אחרות? על מה להקפיד?

שריטות מעגליות (Swirls).

אין כמו לשטוף לבד- ידני.

Renault Catpur 155 2021 

פורסם
:)

מרגישים שהמתלים קצת קשים אין מה לעשות, אבל זה לא משהו משמעותי,

אמנם לצערנו הכבישים בארץ לא משהו, אבל עדיין, המתלים דיי בסדר, לא נורא אם מרגישים קצת, היה עדיף שלא, אבל אין מה לעשות יש גם קצת חסרונות לדגם.

לגבי הצבע אנחנו עוד לא סגורים עליו,

אבל זה לא מה שממש משנה, כמובן שחשוב לבחור צבע יפה, אבל אין בין זה קשר לבין איכות המכונית ממנה התרשמנו מאוד לטובה כולל מנסיעת המבחן. שוב המכונית נראה כמו עסקת חבילה מצויינת.

יואב, אני רק מזכיר שלא תמיד הרכב ייסע בכבישים סלולים.

לגבי צבע: אם לא בורדו, אפור כהה או הקפוצ'ינו שהמליצו לך, וכמובן עם ריפוד בהיר ;-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
הכל שאלה של כמה אתה אנאלי. ווקס אפשר לעשות לבד די בקלות וזה עולה גרושים. שריטות רואים גם על הצבעים הכהים.

מה הקשר העדפות המיניות שלו ושמירה על צבע הרכב?

ג'יף? מילה חדשה?

לא מילה חדשה- קיצור ש ג'יפה, כלומר מלוכלך. אם זאת לטעמי הוא התכוון לג'יפ.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

אייל, הסופרב מכויילת על הצד הנוקשה יותר - אך שומרת על נוחות נסיעה טובה בהחלט.

אני וחבר לקחנו אותה לנסיעת מבחן ארוכת טווח (בהשקה), על שלל כבישי גוש דן והיה יותר מבסדר גמור, גם על הכבישים הזוועתיים של ר"ג.

Renault Catpur 155 2021 

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 5989 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...