Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

HERTZ VS JBL VS HYBRID AUDIO

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6008 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום אנשים,

אני נמצא בעוד התלבטות לגבי המערכת שנמצאת בבניה, כמו שהבנתם מהשרשור הקודם בקשר למגברים אני די סגור על עצמי, אבל עכשיו יש את העניין עם הקומפוננטים הבאים וההתלבטות ממש קשה: (את חלקם שמעתי ואת חלקם לא):

JBL C608GTI- יכול להשיג אותו ב-1600 ש"ח.

HERTZ HSK 165XL - יכול להשיג אותו ב-1900 ש"ח.

HERTZ HSK 165 - יכול להשיג אותו בסביבות ה-1500 ש"ח.

Hybrid Audio CLARUS- כוכלכם יודעים את המחיר וממי משיגים אותם (גם הקישור נראה לי לא רלוונטי פה אבל שיהיה).

MOREL HYBRID- עדיין לא ביררתי מחירים עפ"י מה שהבנתי הסט הזה עומד בסביבות ה-2000 ש"ח.

את הקומפוננטים אני מתכנן להגביר אקטיבית עם SUNDOWN SAX-100.4 למעט ה JBL שלא מומלץ להגביר אותו אקטיבית.

את ה-JBL שמעתי ואהבתי וגם את הקלארוס, את המורל וההרץ לא שמעתי. חשבתי גם להוסיף את ה- K2P אבל הוא לא נכנס בתקציב לחדש וקיים חשש גדול לזיופים.

עזרה עזרה עזרה....

תודה מראש למגיבים :)

under construction...

פורסם

רשמת הרבה סוגים של רמקולים - השאלה אם שמעת את כולם והשאלה שנשאלת אחריה מה אהבת לשמוע, אל תקנה רמקול רק לפי השם, תקנה לפי מה שהאוזן שלך אוהבת.

AmpTw: Zapco Ref 200.2| AmpWoofer :Zapco Ref 350.2

| Processor: Alpine H701

פורסם

מבין הסטים שהבאת היה לי ניסיון עם המורל הייבריד והקלארוס (מידים בלבד), ניסיתי אותם על הגברות שונות , כיוונים , פאזות וכו'.

אני אנסה לחוות את דעתי בצורה קצרה וברורה עם הסטים שניסיתי.

כל הרכיבים עבדו באותם תנאים ( איטום בדלתות , טבעות הגבהה , אותו מגבר )

**מידבאס הייבריד + MT23 - התחום הנמוך- היה דיי פושר , אחרי הרבה ניסיונות של נק' חיתוך , פאזות וכו' לא הצלחתי להוציא מהם באס כמו שצריך , אולי מהסיבה שהדרייבר הזה נועד לעבוד בתוך תיבה סגורה,

תחום המיד- היה טוב מאוד , מאוד ווקאלי ונעים לאוזן עם זאת נחנק בנ' חיתוך מעל 3.2 khz

תחום עליון - הכינוי של הטוויטר הזה הוא sweet & warm וזה באמת מה שהוא , מאוד מאוד נעים לאוזן , מפורט , יורד נמוך, טוויטר מצויין.

**מידבאס קלארוס + MT23

תחום נמוך - מפלצת! המידבאס של הקלארוס פשוט חיה , מנגן 50HZ בלי שום בעיה , מאוד מהיר חזק ופאנצ'י ! בנושא הזה אין לו הרבה מתחרים, אולי רק כאלה שיקרים ממנו.

תחום המיד - הדרייבר הזה מסוגל לנגן עד לנק' חיתוך גבוהה מאוד יחסית למידבאס , אצלי היה חתוך על 5khz וניגן מעולה , טיפה פחות ווקאלי מהמורל , אולי זה בגלל שהנק' חיתוך הייתה גבוהה מידי אבל עדיין הציג תוצאה יפה מאוד יחסית לטווח תדרים גדול.

**מידבאס קלארוס + l1v2 - משלימים אחד את השני בצורה מושלמת , אופי סאונד דיי אגרסיבי , חד ומדוייק אך עם זאת מאוד נעים לאוזן ולא צורם.

לדעתי השילוב הכי טוב יהיה מידבאס של קלארוס עם L1PRO \ סופרימו פיקולו.

אבל שוב , מה שנשמע טוב לי לא בהכרח יהיה טוב לך , תגיע לאחד המפגשים יש שם את רוב הסטים שרשמת מותקנים ברכבים.

בהצלחה , שגיא.

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

ואני דווקא לא התרשמתי לטובה מהCLARUS, בזמנו שהיתי מחפש מידבאס לעצמי, שמעתי גם HERTZ, גם CLARUS.

אין לי שום דבר נגד CLARUS, אולי הוא מידבאס מפלצתי, אבל לא באותו רגע ששמעתי אותו, אפילו כשמדובר בכמה התקנות.

אני בחרתי בFOCAL, כי: שם בדוק יש גם פאנץ', גם באס, וגם אגרסיביות שלא זכיתי לשמוע באף מידבאס ששמעתי באותה תקופה.

פורסם

המלצה אישית שלי : Hertz MLK 165... בזמנו עמדתי בפני דילמה הוא או הקלארוס.

רכשתי את ההרץ, סט מצויין לדעתי.

לא ידוע לי מה מחירו כיום, אבל אם זה מותנה במתיחת התקציב באופן זעום, שווה כל שקל !

בכל אופן, אולי לא תאהב אותו כמו שאני אהבתי, רק לשמוע ואז להחליט, כמו שרבים מלפני אמרו ..

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם

shizo,

מאוד תלוי אצל מי שמעת , יש הרבה חברים בפורום שקונים ציוד לפי "העדר" והם בכלל לא מודעים להתקנה, איטום וכיוונים .

קונים כי אמרו להם שזה טוב , הם לא מצליחים " למקסם " את האלמנטים שהם מתקינים ומשתמשים בהגברות בינוניות.

אנשים פה החליפו ציוד של עשרות אלפי שקלים שרק היינו חולמים עליהם בגלל ידע לקוי, החשיבה של רוב האנשים היא PLUG & PLAY , תתקין ותהנה , לצערנו באודיו לרכב זה לא עובד ככה , אולי בבאג מחשבים :) .

שמעת אצל גורל , צביקה , דני ( בסטפ הקודם עם מגברי טרו ) ? אלה רק דוגמאות לאנשים שיודעים להתעסק עם ציוד.

אצלי הוא נשמע מעולה, גם ב2 חלקים וגם בשלוש , אני בטוח שאני לא אחליף אותו , טוב נו אולי בL8 :evil:

Audison Bit 10 | Dynaudio Esotar E650 + Scanspeak D3004| Arc Audio 4200SE | Dynaudio Esotar 1200 | JL Audio HD 750/1

פורסם

אני מבקש לדבר יפה על ה L8

שלא יתעוררו בלילה :)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

פורסם

אם שמעת אצלהם ולא התרשמת אז כניראה הוא באמת לא עושה לך את זה :)

פורסם

מישהו שמע כבר את הסט של היי אנרג'י XL?

וד"א טעיתי עם ההודעה למעלה (בטעות פרסמתי 2 שרשורים שונים על הנושא הזה עקב בעיה עם הדפדפן- מתנצל)

השרשורים היו די דומים אבל בשרשור שלא הגיבו עליו כתבתי:

"את הקומפוננטים אני מתכנן להגביר אקטיבית עם SUNDOWN SAX-100.4 למעט ה JBL שלא מומלץ להגביר אותו אקטיבית.

את ה-JBL שמעתי ואהבתי וגם את הקלארוס, בקשר למורל- שמעתי אותם במפגש הקודם אבל אני לא יודע אם זה היה הדוטק או ההיבריד, ואת ההרץ לא שמעתי בכלל. חשבתי גם להוסיף את ה- K2P אבל הוא לא נכנס בתקציב לחדש וקיים חשש גדול לזיופים וגם לא שמעתי אותו."

אם זה משנה את התמונה לגבי משהו אשמח לשמוע דעות נוספות.

שגיא, לא הבנתי על איזה אלמטים של קלארוס דיברת. זה האלמנטים באים בסט שאמרת שהם השילוב המושלם או שצריך לעשות שידרוג?

under construction...

פורסם

לא, לדעתי אין מישהו ששמע את הסט הזה (היי אנרג'י XL) מאחר וכרגע ישנם שני סטים מותקנים בארץ.

אך לדעתי אין מקום ליפול פה. זהו בהחלט טוב טוב יותר...

מה שמבדיל בין הסטים (היי אנרג'י והיי אנרג'י XL) זה:

הטוויטר גדול יותר (28 מ"מ מול 25 מ"מ )

מיידוופר חזק ונציל יותר.

וקרוס טוב וגדול יותר.

לדעתי זהו סט טוב יותר מהיי אנרג'י הרגיל, ומי שאוהב את הצליל של הרץ יאהב אותו.

בהצלחה

רוני נ.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני לא חושב שאני אגדל ל 3WAY בקדימה, לפחות לא באוטו הזה.

לצערי התחזיות מבשרות לי שלא יהיה לי תקציב לזה בזמן הקרוב.

אפרופו... ידידה שלי בקרוב חוזרת מארה"ב חשבתי להזמין את ה-HU הזה.. מה דעתכם? יש רעיונות טובים יותר ל-HU בתקציב הנ"ל...? פשוט אין לי מקום ל 2DIN... ומסך נשלף יחסום לי את כל הפתחים של המזגן.

under construction...

• תוכן חדש...